Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Eminim umrunda olmaz. Ordan takip etmeye kalkarz. Bir de kendısı hekim. Offf kalbim daralıyor. Benim eksikliğim mi , onun dusuncesızlıgı mı?
Onun dusuncesizligi sizle ne alakasi var.
Sıkmayin kendinizi aramayin sormayin acmayin telefonlari merak etsin huzursuz olsun sizde yatin dinlenin rahatca.

Esiniz insan degilmis biraz kaba oldum ama
Bende hic naz yapamadim 4 aylik hamileyim hala yaninda 16 kilo cocugu ben kucagima alirim vs vs ama ben kendi esime kizardim sizinkine kizmaktanda otesi lazim cok ayip etmis ama neyseki bebeginiz olucak benim ikinci oglum yolda cok mutluyum pijama bile giydiginizde annecim diye size hayran hayran bakan bir cift goz olucak belki esinizede ornek olur kadina nasil deger verilicegini ogrenir

Onun dusuncesizligi sizle ne alakasi var.
Sıkmayin kendinizi aramayin sormayin acmayin telefonlari merak etsin huzursuz olsun sizde yatin dinlenin rahatca.
Cok endişeli ve kaygılıyım. Gelecek korkutuyor. Bebeğimi manen yalnız buyutmek fıkrı yıyıp bitiroyor beni. Benimle alakası; cok soylenemem, sitem edip olay cıkaramam, 45 yasında ilk kez baba olacak biri bu. Gıdıyorum dedi ve ben sadece şaka mı yapıyorsun diyebildim. Ciddiydi. Sustum. Baska bırı olsa karsısında, belki gıdemeyecektı. Kıymetsız ettım kendimi

cok uzuluyorum bebegım için. Anne karnında sadece aglayan bir kadın sesine marız kaldı. Babası beni cok uzuyor. Ve ben ne kadar dıle getırsem de anlamıyor. Cunku ailesi boyle. Abısı ve dıger hepsi. Beni kabullenmedıler. Eşim de onlara hayır dıyemıyor. Bekar kızkardeslerı yegenlerı annesı ve abısıyle mutlu. Ben ve dıgacak bebegıne ( 2 yıllık evliyiz) hala alışamadı. Sorumlu hıssetmıyor kendını. Maddi imkan ne varsa önüme serip manevi hiç bi katkısı olmuyor sabır dılıyorum allahtan

Allah aşkına sizi ameliyatlı halinizle yalnız bırakan, bu derece sorumsuz, ailesi ön planın da önünde olan bir adama, bu kadar mutsuz bir evliliğe bebek neden?

Adamın ne mal olduğu belli, koca olamamış adamı baba yapmak neden?

Bu senin başarısızlığın değil esinin sacmalamasi canim.Asla öyle düşünme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini.Uzme lütfen kendini.

Oldu bi kere. 34 haftalık. Yapacak bişeyim yok. Anne olmak ostedım. Yasım 36 . Bebek hiç bişeye engel olmayacaktır. Benı mutsuz etmeye devam eden adamdan vezgecmeme bile...

Neden acmadın derse? Cunku kavgalı ayrılmadık. Kırıldıgımı gordu ama kotu ayrılmadık.
Bana bunu yapabilecegini, bu halde bırakıp gidebilecegini dusunmemistim, giderken söylemedim şaşkınlığıma ver. Cok kırıldım sesini duymak istemedim dersin.

Bana bunu yapabilecegini, bu halde bırakıp gidebilecegini dusunmemistim, giderken söylemedim şaşkınlığıma ver. Cok kırıldım sesini duymak istemedim dersin.
Benım duygularımı nasıl da dıle getırmıssın. Bu sekılde ifade edebılsem kendımı belki ikinci defa bı hatayı yapmazdı. Kendımı de auclamak ıstemıyorum. Sanırım bırazcık sorumluluk sahıbı bırıne gıtme bırakma demeye gerek olmaz, kendı gitmemeliydi

Ben mi cok guclu gorunuyorum. Bana mı gıvenıyor. Her işin zorun uatesınden gelır, bana ıhtıyacı yok mu dıyor acaba? Ama bayramda eş dost ! Ben evımde yalnız gecırecegım. Telefonla konusurum. Cunku karnımda bebekle tek basıma gorunmek ıstemıyoruö. Kaldıramam. Peki o? Hiç mi kımse sormayacak" eşin nerde"diye. Peki cevaplarken hiç mi sıkılıp utanmayacak

Tabi ki kendi dusunmeli ve gitmemeliydi.lutfen kendini suclama uzme. Senle alakalı bi durum yok.

Kucagina alinca baba oldugunu anlayan erkeklerden demekki gorunce bebegini dayanamaz endiselenmeyin.
Ama evet sessiz kalmissiniz esinizin tepkisi ne olur bilemem ama huzurunuz kacmayacaksa huzurunu kacirin derim biraz yada aynen burda yazdiginiz gibi kendinizi yalniz hissettiginizi iceren bir mesaj atin.

Hadi eşiniz düşüncesiz ailesinden bir Allah'ın kuluda mı "oğlum karını yanlız bırakma" demiyor?
Eşimin kendi işi olduğu için öğlen 12 de gider akşam 5 olmadan eve gelir gün içinde de 50 kere arar. Şayet uyuyacaksam ararım ben uyuyacağım sakın arama diye söylerim.
Bazen sancım oluyor hafiften işe bile gitmez.Dışarda işleri olursa beraber gideriz eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…