Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Tatlım bebeğin sağ salim doğsun boşver gerisi teferruatamelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Maşallah siZe. Eşim bu dedıklerınızı asla yapmadı bana. Aile sorunlu. Abi iki dwfa ayrılmıs. 3 goruöce bekar 46 52 yas arası. Kimse demıyor, zaten gel gel dıye aureklı arayan da onlar. Neden bılmıuorum kensımı sucluyorum sureklı. Ben kıymetsız ettım kendımı dıye.Hadi eşiniz düşüncesiz ailesinden bir Allah'ın kuluda mı "oğlum karını yanlız bırakma" demiyor?
Eşimin kendi işi olduğu için öğlen 12 de gider akşam 5 olmadan eve gelir gün içinde de 50 kere arar. Şayet uyuyacaksam ararım ben uyuyacağım sakın arama diye söylerim.
Bazen sancım oluyor hafiften işe bile gitmez.Dışarda işleri olursa beraber gideriz eşimle.
Allah razı olsun. Allah a da kulluk edemıyorum. Yuzum yok kapısında aglamayaSizin bir başarısızliginiz yok sakin böyle düşünmeyin. Eşim bir buçuk senedir ailesini görmedi ben gidemiyorum diye gitmedi. Bu adam özlemiyor mu?
Öküz işte demene ne gerek var.
Çok üzüldüm canım ama biliyorsun yalnız kalanların dostu allah tır. Üzme kendini de kuzunu da
Gitme demedin mi? eşten ayrı bayram mı olurmuş?
İlk çocugun mu canım ?Maşallah siZe. Eşim bu dedıklerınızı asla yapmadı bana. Aile sorunlu. Abi iki dwfa ayrılmıs. 3 goruöce bekar 46 52 yas arası. Kimse demıyor, zaten gel gel dıye aureklı arayan da onlar. Neden bılmıuorum kensımı sucluyorum sureklı. Ben kıymetsız ettım kendımı dıye.
Gitme demek ki ..
Eş eş olsa böyle birşey demeye gerek bile kalmaz..
Ayıpladım ya nasıl bir baba bu öyle ne evladına ne karısına saygısı yok
neden ? Ne yapmam gerek. Oyle doluyum ki! Gelme artık istemıyorum demeyı cok ıstıyorum
Hangimizin var böyle düşünmeyin. Tencere dibin karaAllah razı olsun. Allah a da kulluk edemıyorum. Yuzum yok kapısında aglamaya
Nasıl tavız vermeyeyeıö? Ne yapmam gerekıyor bu durumda? Allah tez vakıtte burda sevınclı haberını paylasmanı nasıp etsın onsallaj, hayırlı evlat sahıbı ol ınsallahgitme demek mi yazıcaktım canım arkadas demiş ya gitme demedin mi eşine falan..
hani diyorum eşin düşünceli olsa gerek bile kalmaz öyle demene.
ya üzülme canım ya valla içim acıdı karnın burnunda bide sana verdiği sıkıntıya bak çok kızıyorum boyle adamlara
bizde cocuk sahibi olalım diye her a umutla bekliyoruz.
böyle olmamalı seni yavrusunu nasıl bırakıp gider ya sana bişi olsa.
canım taviz verme. yoksa daha fazla sıkıntı cekersin ne yaparsa yapsın dengesiz adam.
sen şimdilik bebegini saglıklı bi şekilde dunyaya getirmeye bak fazla kafana takma bak çok şanslısın hamilesin :)
benim hayalim :)
o yüzden önceliğin bebeğinnn unutma bunu sakın
Aslında ben eşimi yazarken "çok muhteşem anlayışlı bir eşim var" demek için yazmadım canım.Maşallah siZe. Eşim bu dedıklerınızı asla yapmadı bana. Aile sorunlu. Abi iki dwfa ayrılmıs. 3 goruöce bekar 46 52 yas arası. Kimse demıyor, zaten gel gel dıye aureklı arayan da onlar. Neden bılmıuorum kensımı sucluyorum sureklı. Ben kıymetsız ettım kendımı dıye.
Nasıl tavız vermeyeyeıö? Ne yapmam gerekıyor bu durumda? Allah tez vakıtte burda sevınclı haberını paylasmanı nasıp etsın onsallaj, hayırlı evlat sahıbı ol ınsallah
bi adama yakışan en güzel şey kesinlikle merhamet :)Aslında ben eşimi yazarken "çok muhteşem anlayışlı bir eşim var" demek için yazmadım canım.
Benim eşimde hemen her erkek gibi Odun yani. Öyle düşünceli anlayışlı bir adam değildir.Ama eşimde varolan tek güzel meziyet merhametli olmasıdır.
Yani düşündüğü için değil tamamen içgüdüsel davranıyor bana karşı.
Geçen zorla memleketine ben yolladım Kv bir kolaçan etsin diye eşimde erkek kardeşimi çağırdı yanıma 4 günlüğüne gitti geldi.
Bir insan da herşeyden önce vicdan ve merhamet olması şart canım.
Senin eşinde bunlar yok gibi
amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?