Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Tatlım bebeğin sağ salim doğsun boşver gerisi teferruat

Erken doğum riskiniz var diye sizi arabaya bindirip götürmesi tek bıraktı da ya burda bir sorun çıksa.Ne rahat adam!

Üzme kendini stres yapma ama izninle kocana gerizekalı mal demek istıyorum ve mal oğlu mal

hadi kendi düşünmedi düşünemedi aile büyükleri daha cahilmiş. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok anlayışlı bi eşsin maşallah canım gönlüne göre olsun herşey

Sizin bir başarısızliginiz yok sakin böyle düşünmeyin. Eşim bir buçuk senedir ailesini görmedi ben gidemiyorum diye gitmedi. Bu adam özlemiyor mu?

Öküz işte demene ne gerek var.

Çok üzüldüm canım ama biliyorsun yalnız kalanların dostu allah tır. Üzme kendini de kuzunu da

Maşallah siZe. Eşim bu dedıklerınızı asla yapmadı bana. Aile sorunlu. Abi iki dwfa ayrılmıs. 3 goruöce bekar 46 52 yas arası. Kimse demıyor, zaten gel gel dıye aureklı arayan da onlar. Neden bılmıuorum kensımı sucluyorum sureklı. Ben kıymetsız ettım kendımı dıye.

Allah razı olsun. Allah a da kulluk edemıyorum. Yuzum yok kapısında aglamaya

İlk çocugun mu canım ?

Esin es olamamis, baba isallah olur. Cocuk da onemli degil onemli olan sensin. Saglik sorunun var ve o ailesi olarak bacisini, anasini görmüş. Esinin ailesininde hoşuna gitmis. Kimse bir sey demedigine gore. Allah yardimcin olsun. Insanlar pek degismez ama degiseninide gordum. Isallah sana ve cocuguna sarilir. Birde doktormus. Ne diyeyim? Ne desen haklisin. Senin yapacagin sey esini ya ayni hareketleri yapip hatasini gostereceksin yada baban alsin karşısına konussun. Telefonlari acma. En sonda baban konussun.Hamile kadin birakilirmi bir de bayram da diye.

neden ? Ne yapmam gerek. Oyle doluyum ki! Gelme artık istemıyorum demeyı cok ıstıyorum

gitme demek mi yazıcaktım canım arkadas demiş ya gitme demedin mi eşine falan..
hani diyorum eşin düşünceli olsa gerek bile kalmaz öyle demene.
ya üzülme canım ya valla içim acıdı karnın burnunda bide sana verdiği sıkıntıya bak çok kızıyorum boyle adamlara
bizde cocuk sahibi olalım diye her a umutla bekliyoruz.
böyle olmamalı seni yavrusunu nasıl bırakıp gider ya sana bişi olsa.
canım taviz verme. yoksa daha fazla sıkıntı cekersin ne yaparsa yapsın dengesiz adam.
sen şimdilik bebegini saglıklı bi şekilde dunyaya getirmeye bak fazla kafana takma bak çok şanslısın hamilesin :)
benim hayalim :)
o yüzden önceliğin bebeğinnn unutma bunu sakın

Nasıl tavız vermeyeyeıö? Ne yapmam gerekıyor bu durumda? Allah tez vakıtte burda sevınclı haberını paylasmanı nasıp etsın onsallaj, hayırlı evlat sahıbı ol ınsallah

Aslında ben eşimi yazarken "çok muhteşem anlayışlı bir eşim var" demek için yazmadım canım.
Benim eşimde hemen her erkek gibi Odun yani. Öyle düşünceli anlayışlı bir adam değildir.Ama eşimde varolan tek güzel meziyet merhametli olmasıdır.
Yani düşündüğü için değil tamamen içgüdüsel davranıyor bana karşı.
Geçen zorla memleketine ben yolladım Kv bir kolaçan etsin diye eşimde erkek kardeşimi çağırdı yanıma 4 günlüğüne gitti geldi.
Bir insan da herşeyden önce vicdan ve merhamet olması şart canım.
Senin eşinde bunlar yok gibi

Nasıl tavız vermeyeyeıö? Ne yapmam gerekıyor bu durumda? Allah tez vakıtte burda sevınclı haberını paylasmanı nasıp etsın onsallaj, hayırlı evlat sahıbı ol ınsallah

Geldiğinde yüzüne bakma ne bileyim samimi olma çok kızdım ya bayram bayram bide nasıl gider..
Normalde yapıcıyımdır yazarımda hep arkadaslara falan hanş kötü olmayın tavır yapmayın yapıcı olun vs ama senin ki sapıtmış ya .. İnsanın bayramda yanında eşi ailesi olmadıktan sonra e anlamı var o bayramın ama senin en güzel varlıgın karnında.. onun saglıgı için mücadele et kuzum .. bebeğini düşün.
sağolasın rabbim razı olsun cok cok teşekkür ederim inşallah bende hamilelik nasıl birşey tadarım valla ağlayasım gelio bu konudan ya
rabbim herkse nasip etsin bebekli anneli babalı güzel bi hayat.
elini karnına koy bebeginle konus ve kendini rahatlat

bi adama yakışan en güzel şey kesinlikle merhamet :)
eşinizi tebrik ediyorum :=)

Kalabalık gelenekçi ailelerde mutlaka böyle misyon yüklenmiş biri oluyor.Taşıyıcılığı da o yapıyor.Ailece arabaya doluştular demenizden anladım.Maalesef bu misyon ömür boyu bitmiyor,kendi çocukları olunca hatta büyüklerin kaybından sonra bile devam ediyor.Bekar kızkardeşleri var diyosunuz yani yolunuz epey uzun görünüyor.Kavga çıkarmanız,mantıkla yaklaşmanız filan sadece sizi üzer.Adamı "kutsal görev"inden vazgeçiremezsiniz.Ya kabulleneceksiniz veya aynen ailesine iade edeceksiniz.
Sizi üzmek için değil gerçeği bir an evvel kabullenmeniz için yazıyorum.Hamile halinizle boşuna sinirlenip durmayın.Evet çok düşüncesizce,evet sizin de bayramınız,evet hamilesiniz neredeyse doğuracaksınız.Ama bakın biz size her türlü hakverirken,eşiniz ve ailesinden 1 Allahın kulu bile bu yönde düşünememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…