- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Zaten o da olmasa çekilecek kahrı yokbi adama yakışan en güzel şey kesinlikle merhamet :)
eşinizi tebrik ediyorum :=)
bak bu super bir fikir ben olsam yapardimSakaciktan bir sanciyla bayramini rezil edin yollarda surunsun
llah razı olsun. Dedıklerınızı bı kac defa okudum. Cok haklısınız her cumlenızdeKötü düşünme . Canını sıkma .
Şu an sen üzülsen de üzülmesen de ; gitti mi gitti .
Kalan zamanı kendine ve bebeğine dar etme.
Eşinin tavrı biraz aldığı kültürle alakalı . Öyle görmüş , ona normal olan bu geliyor . Anasından ,;ninesinden kocası kahvedeyken evde doğum hikayeleri dinleyip büyümüş ! Erkeğin doğumla ne işi olur kafasını yıkamamış belli ki ...
Değişir mi ? Çok zor .
Ama kendini üzmemek adına şöyle düşün ; seni ya da bebeğini sevmediği / önemsemediği için böyle yapmıyor , eldeki malzeme bu.
Uğraşıp biraz yontarsan ne ala!
Bu da kavga etmeden konuşmakla olacak iş. O da bir ihtimal .
Sen şimdi kötü senaryolar kurma kafanda . Nasıl olsa ailen yanında diye onun kafası rahat .
Evet eş olmak , baba olmak asla bu değil . Ama eşin tarzında yetişmiş adamlara bunu anlatmak zor .
Üzme kendini de bebeğini de .
Bence hatan burada zaten icine atiyorsun kirginligini, ofkeni. Gun yüzüne cikart hatasini bilsin. Burada yazdigin soyledigin seylerin bir cogunuda cok rahatlikla yuzune soyleyebilirsin anlar yada anlamaz bilemem ama icine atma.Neden acmadın derse? Cunku kavgalı ayrılmadık. Kırıldıgımı gordu ama kotu ayrılmadık.
Cok endişeli ve kaygılıyım. Gelecek korkutuyor. Bebeğimi manen yalnız buyutmek fıkrı yıyıp bitiroyor beni. Benimle alakası; cok soylenemem, sitem edip olay cıkaramam, 45 yasında ilk kez baba olacak biri bu. Gıdıyorum dedi ve ben sadece şaka mı yapıyorsun diyebildim. Ciddiydi. Sustum. Baska bırı olsa karsısında, belki gıdemeyecektı. Kıymetsız ettım kendimi
Teselli etmen çok güzel ama benim anlamadığım adamın yetişme tarzını nerden anladın? ? Hadi diyelim orası uydu senin dediğin gibi yetişme tarzı.. Ama konu sahibi eşinin doktor olduğunu yazdı ve bence doktor olabilecek kadar zekiyse biraz da vicdanlı olmayı öğrenebilir çokta zor değil ya....Kötü düşünme . Canını sıkma .
Şu an sen üzülsen de üzülmesen de ; gitti mi gitti .
Kalan zamanı kendine ve bebeğine dar etme.
Eşinin tavrı biraz aldığı kültürle alakalı . Öyle görmüş , ona normal olan bu geliyor . Anasından ,;ninesinden kocası kahvedeyken evde doğum hikayeleri dinleyip büyümüş ! Erkeğin doğumla ne işi olur kafasını yıkamamış belli ki ...
Değişir mi ? Çok zor .
Ama kendini üzmemek adına şöyle düşün ; seni ya da bebeğini sevmediği / önemsemediği için böyle yapmıyor , eldeki malzeme bu.
Uğraşıp biraz yontarsan ne ala!
Bu da kavga etmeden konuşmakla olacak iş. O da bir ihtimal .
Sen şimdi kötü senaryolar kurma kafanda . Nasıl olsa ailen yanında diye onun kafası rahat .
Evet eş olmak , baba olmak asla bu değil . Ama eşin tarzında yetişmiş adamlara bunu anlatmak zor .
Üzme kendini de bebeğini de .
Evet. Dıuorum ya, hep benım bu pasıflıgımden boyle oldu diyorum. Gercı basından berı boyleydı. Dişimi gostermeyı bıle bılemıyoruö. Ben de benım ogrendıgın aıle modelını yansıtıuorum ilişkimize. Herseye susan, kendını yıyıp bıtıren ama karsıya güçlü gprunme adına asla bısey ıstemeyen, talep etmeyen.Bakın çok pasif davranıyorsunuz.
Telefonu açmayın dediklerinde neden diye sorar diyosunuz.
Pasif olmayın bu kadar disinizi çıkarın.
Ayip yaptığı ailesi kaçıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?