Doğru adam nerede?

Herkesten çabuk etkilenir misin? Hep 'sevdim, sevdiğim' falan diye bahsetmişsin o adamlardan. Sevgi üstü kolay çizilen bir duygu değil ki.

Senin doğru adamın da bir yerlerde ama henüz karşına çıkmadı.
Çok sık ilişki denemenin dezavantajı bu bence. Çeşit çeşit huylu insan tanıyor ve normal kriterlerini sorguluyor ve en kötüsü 'demek ki geneli böyle' deyip kanıksamaya başlıyorsun.

Bende 22 yasima kadar dogru adami bulamamistim. 23 yasinda o kisiyi tanidim o yuzden biraz sabir diyorum ve cok iyi bir gozlemci olun hemen bir iliskiye baslamayin.
Umitsizlige kapilmak icin henuz erken. Ben iyiki hayatima giren onceki kisilerle Allah evlenmeyi nasip etmemis omur boyu pisman olurdum diyorum.

Doğru adam nerede bilmem de benim yanımda olmadığı kesin bak!:KK14:
Ya ana kuzusu basiretsiz biri çıkar, ya tek derdi bana dokunmak olan azgın zampara, ya işsiz güçsüz tek derdi sabahtan akşama kadar şık şık mesajlaşmak isteyen kız kılıklı minnoş birisi çıkar, ya geçmişi geçmemiş olan gelgitli bir geri zekalı çıkar, ya buluttan nem kapan küsmelerin efendisi birisi çıkar.:KK28:
Hiç derinliği olan birisi çıkmadı, sanattan, felsefeden, siyasetten, edebiyattan anlayan; bunlar hakkında birkaç cümle kurabilecek, beyni olan, bir şeyler paylaşabileceğim, beni var ya sadece %25 anlayabilen birini istiyorum. Çok mu?

Son düzenleme:
Doğru adam nerede bilmem de benim yanımda olmadığı kesin bak!:KK14:
Ya ana kuzusu basiretsiz biri çıkar, ya tek derdi bana dokunmak olan azgın zampara, ya işsiz güçsüz tek derdi sabahtan akşama kadar şık şık mesajlaşmak isteyen kız kılıklı minnoş birisi çıkar, ya geçmişi geçmemiş olan gelgitli bir geri zekalı çıkar, ya buluttan nem kapan küsmelerin efendisi birisi çıkar.:KK28:
Hiç derinliği olan birisi çıkmadı, sanattan, felsefeden, siyasetten, edebiyattan anlayan; bunlar hakkında birkaç cümle kurabilecek, beyni olan, bir şeyler paylaşabileceğim, beni var ya sadece %25 anlayabilen birini istiyorum. Çok mu?

Çok.
Resim dersi aldığımda sınıftaki bir adam, sanat karı kız düşürmek için icat edildi dedi.
Sanattan anlıyorsa bile kadın tavlamak içindir. Erkeklerin çoğu .msalak ne yazık ki.

Çok.
Resim dersi aldığımda sınıftaki bir adam, sanat karı kız düşürmek için icat edildi dedi.
Sanattan anlıyorsa bile kadın tavlamak içindir. Erkeklerin çoğu .msalak ne yazık ki.
O kursa geliş amacını belli etmiş dangalak işte!
Benim 8-9 seneden beri tanıdığım birisi var. Benim edebiyata merakımı, klasik müzik dinlememi ya da ne bileyim amatör hikayeler okuyup zaman ayırıp sahiplerine geri bildirimde bulunmamı "tuhaflık" olarak nitelendiriyor. Bende bir gariplik varmış, hatta karanlık bir tarafım varmış, çok büyük bir şey gizliyormuşum, bazen dediklerimi anlamıyormuş ki bunların altında bir şeyler yatıyormuş. :D
Sinemaya gitmez, kitap almaz çünkü masraf bunlar. Halı sahaya gider, mangal yakar bunlar masraf değildir.
Arkadaşları ile yaşadığı olayları anlatır, tek kelimesinin bile ilgimi çekmediği işini anlatır ki bunlar ona göre ilgi çekicidir.
Ben paralel evrenlerden, geleceğimizden ya da ne bileyim en basiti günlük hayattaki sorunlarımızdan bahsedince tuhaf ve ucube olan ben oluyorum. Anlamadım ben ya.
Arkadaşı olduğum halde bana sarılmak, şak diye yanağıma yapışmak onun için çok daha zevkli. İşin kötü yanı asla aramızda bir şey olmayacağını da bilir. Öyle işte...

Bende aynıyım dogru kisiyi bekliyorum ama yok illaki affedilemeyecek birseyi cıkıyo . Ya da tam biriyle aramizda bisiler olcak gibi oluyo ama biseyi hosuma gitmedigi icin agirdan aliyorum konusma kesiliyo bakiyorum 2 hafta sonra yeni birini bulmuş . Itinayla kismet acıyorum bugun yine ayni seyi yasadim artık kimseden etkilenmemeye calisicam :KK14::KK14:

Çok.
Eğer o adamı Türkiye'de arıyorsan daha çok ararsın diyorum :) Biraz çapı genişlet istersen batıya doğru, ancak öyle mümkün.

Eğer o adamı Türkiye'de arıyorsan daha çok ararsın diyorum :) Biraz çapı genişlet istersen batıya doğru, ancak öyle mümkün.

Bilmeden doğru alıntıladın aslında.

Ben batıya açıldım ama orda da gidip en heyvanı buldum bula bula. Ben bu işlere artık hiç kalkışmasam daha iyi ya neyse :P

Benim de başıma böyle şeyler geldi. Zaman geçti durdum ve düşündüm. Sonra dedim ki iyi ki aldatılmışım iyi ki yalan söylemişler. Çünkü o anda değil sonradan insan fark ediyor o insanla gerçekten olsaydı bile yapamayacağını. İyi yanlışı olmuş iyi ki bitmiş dedim çok kez...

Back
X