Doğru adam nerede?

Bende aynıyım dogru kisiyi bekliyorum ama yok illaki affedilemeyecek birseyi cıkıyo . Ya da tam biriyle aramizda bisiler olcak gibi oluyo ama biseyi hosuma gitmedigi icin agirdan aliyorum konusma kesiliyo bakiyorum 2 hafta sonra yeni birini bulmuş . Itinayla kismet acıyorum bugun yine ayni seyi yasadim artık kimseden etkilenmemeye calisicam :KK14::KK14:
Aynen ben de aynı kararı aldıımm!

Doğru adam olduğunu bile sanmıyorum artık ben. Herkes tutturduğuyla kah yontarak kah kendisi ona uyarak bi şekilde hayatını sürdürüyo. sen de makul birini arar doğru adam kalıbını aklından çıkarırsan daha kolay olur. kabullenmediğin şeyler de çok mantıklı bu arada idare edilemez şeylere sabretmediğin iyi olmuş

Her dogru adamda bi eksiklik oluyo mutlaka mesela benim kocam saygida sevgide herseyde 4x4 isime yardim eder bebegimize bakar sen dinlen der istefigini al der yap der ama gel gorki odun oyl supriz mupriz yok

İşte mantıklı cevap! hayatıma iki kişiyi aldım, iki kişiyi de tanımaya çalıştım diye burdakilerim çoğu çok fazla ilişki yaşadığımı söyleyip durdu :KK57:

Bunu söyleyenler ilk tanıştığı kişiyle evlensin, herkesin fikrine hayat tarzına saygımız var.
Ama birini tanımaya çalışırsın, baktın olmadı yol verirsin, biraz vakit geçirdim diye evlenecek değilsin ya kafanın uymadığı adamla ne işin olur ki.
Doğru adamı bulmanız dileğiyle.

İlk sevgilim tarafından aldatıldım. Şuan nişanlı ve evlenmek üzere. Ondan sonra birini sevdim o da onunla birlikte olmazsam ilişkiye başlayamayacağını söyledi. Başlamadan bitti. Yakın zaman önce de sevdiğim çocuğun arkadaşıma yakın olmak için benimle birlikte olduğunu öğrendim. Uzun zamandır bunların da etkisiyle kimseye bişey hissedemiyordum. Güven zaten başlı başına bi mesele. 1 hafta önce kuzenimin arkadaşıyla tanıştık. Gece 3'e kadar muhabbet etmeler falan... Aşırı etkilendim, ki o da etkilendiğini itiraf etti. Herşeyiyle tam istediğim biri. İşte bu sefer oldu! derken, gelin görün ki bugün bana bi yalan söyledi, yakaladım! Kime güveneceğiz ya, nerde bu doğru adam diye düşünmeden edemiyor insan. Benim güven problemimi aşmam mı lazım, yoksa tüm erkekler aynı değil de bana denk gelenler mi arızalı?

Bir kere iki kere başına gelmesi şanssızlık ama sürekli bu tarz şeyler yaşıyorsan kendini bir gözden geçir derim. çevren, takıldığın insanlar, girdiğin ortamlar, beklentilerin, tercihlerin...vs.

Bir kere iki kere başına gelmesi şanssızlık ama sürekli bu tarz şeyler yaşıyorsan kendini bir gözden geçir derim. çevren, takıldığın insanlar, girdiğin ortamlar, beklentilerin, tercihlerin...vs.
Bacım 1 sene geçmiş konuyu cortlatmanı geçtim bide ne güzel akıl veriyorsun ya valla pamuk prenses misin acaba :halay:

Bacım 1 sene geçmiş konuyu cortlatmanı geçtim bide ne güzel akıl veriyorsun ya valla pamuk prenses misin acaba :halay:
Konuyu çok aramadım"yeni mesajlar" kısmında çıktı. Tarihine de bakmadım benden önce birileri hortlattıysa demek ki :KK48:
Üzerinden manyak paratoneli falan vardır belki bi dikkat etsin. Hiç mi düzgün insan denk gelmez.

Aman saniyo musun ki herkes askindan olerek birlikte olup evleniyolar. Tanidigim bi çok kisi mantigiyla hareket edip evlenmis zaman içersinde alisip sevmis.

Back
X