- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
İç döktüm soru yok öylesineEee soru ne burda onu anlamadık.
Depresif sizin gibi spor yapmayan yaptığınız sporu övmeyen yalnız bir kadını hayatınızdan çıkarmışsınız bravo ne diyelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç döktüm soru yok öylesineEee soru ne burda onu anlamadık.
Depresif sizin gibi spor yapmayan yaptığınız sporu övmeyen yalnız bir kadını hayatınızdan çıkarmışsınız bravo ne diyelim..
Kin yok ki, uzun zaman sustum sonra sildimBu kadar negatif bahsettiğiniz biriyle samimi olup, aranız bozulunca arkasından böyle gömüyorsanız siz de pek iyi niyetli değilsiniz kusura bakmayın. siz de toksik ve negatifsiniz. anladığım kadarıyla kötü bir şey de yapmamış, yavaş yavaş iletişimi kesmiş, ona rağmen bu ne kin?
Konu sahibi de az toksik değil amaToksik bir arkadaştan kurtulmuşsunuz sevinin
Ben bunu göze aldım ama yarın bitebilir ilişki bu rağmen yaptımEee soru ne burda onu anlamadık.
Aaa bu arada sevgili bulup kendini soyutlayan tiplerin sonu pek iyi olmuyor.
Bi ponçik hallere girmeniz için yaşınız çok olgun söyleyeyim.
Erkek arkadaşım olunca kimseyi çıkarmadım hayatımdan.Erkekler vazgeçiyor my arkadaslarindan ben vazgeçtim.
kadından bahsederken instagramda sürekli karşıma çıkan türk filmi kesiti aklıma geldi:" doğduğun gün güneş tutuldu, dereler kurudu vs." diye devam eden. bayağı saydırmışsınız yani bu basbayağı kin oluyor.Kin yok ki, uzun zaman sustum sonra sildim
Farketmedim yerinde olmus öyleysekadından bahsederken instagramda sürekli karşıma çıkan türk filmi kesiti aklıma geldi:" doğduğun gün güneş tutuldu, dereler kurudu vs." diye devam eden. bayağı saydırmışsınız yani bu basbayağı kin oluyor.
Bence ikinizde yalnız olduğunuz için birbirinize yaklaşmışsınıs bu dostluk değil.Ben bunu göze aldım ama yarın bitebilir ilişki bu rağmen yaptım
Hayatımda biri yokken de yaptım sadece silmedim.Yani ilk kavga değil daha önce de defalarca yapma şöyle şeyler dedim ona.Çok sonra oldu sevgili olayıBence ikinizde yalnız olduğunuz için birbirinize yaklaşmışsınıs bu dostluk değil.
İnsan dostunu böyle yerin dibine batırmaz.
Sen şimdi bir ilişkiye başlamışsın o yüzden batmaya başlamış arkadasının hareketleri.
Ona ihtiyacın kalmadıgını düşünüyorsun.
Bilmiyorum benlik bir kafa degıl.
Hayatında biri yokken yapsaydın seni samimi bulurdum.
Benimde geçmişte bıraktığım dostluklarım oldu ama bu şekilde olması ne bileyim.
Ayrıca bu kadar kötüyse silip atmışsın dert ne burda .
Burdan ne bekliyorsun alkış mı
İç dökme dedim ya yazıda görmediğim nokta vardır vs diyeBence ikinizde yalnız olduğunuz için birbirinize yaklaşmışsınıs bu dostluk değil.
Sen şimdi bir ilişkiye başlamışsın o yüzden batmaya başlamış arkadasının hareketleri.
Bide o da beni sevgilim olunca bıraktı mesela.Demek ki aynı şey de onun İçin geçerli işine yaramadığımı düşündü belkide aynı şey değil mi ? Silen neden hatalı ki burda ?Bence ikinizde yalnız olduğunuz için birbirinize yaklaşmışsınıs bu dostluk değil.
iş yerinde yeni tanıştığım kadın vardı arkadaş olayım dedim sonra baktım bana hakaret etmeye saçma sapan konuşmaya başlayınca burada kadar dedim onun bana söylediklerini yutmadım bende içimde ne geliyorsa söyledim ve arkadaşlığı bitirdim acayip negatif enerji aldığımı fark ettim ,süslü, bakımlı ,ama içi ve ruhu pislik biri olduğunu konuştuktan sonra anladım, böyle insanlarını hayatına dahil etmeden götüne tekme atacaksın hissettireceksin ne kadar pislik biri olduğunuHanımlar merhaba, yaşadığım bir durumu paylaşmak, iç dökmek istedim.
İlkokuldan bir arkadaşım vardı.Yaklaşık 20 sene tanışıklık dile kolay.Ama tabi sürekli görüşmedik,koptuk.Son 2 senedir de aktif şekilde görüşüp samimiyeti baya arttırmıştık.Yaşlar 33 falan olunca herkesin karakteri oturmuş haliyle.Ben bu insanı yakın zamanda hayatımdan çıkardım.
Biraz bu karakterden bahsedeyim.Bu kadın duyguları fevri ve keskin,sürekli hesaplı hareketler yapanbiri.Mesela çağırdığı bir zamanda mahcup olsamda gidemedim diyelim, yüzüme bunu söylemeyip ama başka yerde ve zamanda karşı hamleyi yapıp karşısındakinin canını acıtmayı kollayan bir insan.İntikamcı.Manipülatif.Şimdi diyeceksiniz ne yaptın ki sen bu insana,Yahu hiç birşey. İşim aşırı yoğun sonra sevgili yaptım değişik tek şey o.Eskiden ona 2 zaman ayırıyorsam şimdi 1 oldu ama inanın aramamı sormamı da esirgemedim.evde ciddi ailevi bir kriz de var,Yani ciddi sorumlarım olunca bende kendi hayatıma döndüm.Ama dediğim gibi bu insanı da yine aradım sordum.Görüşeceğimiz zaman da görüştüm.Ayrıca da kendisi de sürekli görüşelim bana hep zaman ayır diyen biri değil sadece bunu kılıf olarak kullanıyor.Çünkü gel-git duyguları olan depresyona meyilli biri.Bazen sırf yataktan çıkmayarak günlerce yatabilen bir insan.Yanı bana zaman ayırmadın da böyle oldun durumu da yok.Hayatında biri yok ama birlikte olduğu insanları da bu gel-gitli tavırları, fevri hareketlerinden dolayı ya kaçırıyor yada kendisi istemiyor,seçici biri.İyi yönleri de elbette vardır.Ama bunlar aklımda kaldı hep.
Ben ise sabit,rutin sever,sağlamlık ve güven arayan biriyim.dostluklarıma önem veririm,netim.Ama güvenmediğim yerde durmam.o insan bana açıkça söylemediği şeyi sinsilik yaparak belli ediyorsa,benim hayatından da asla bilgi alamasın isterim.Kötü enerjisini istemem.
Sevgilim olunca bu kadın da benden zaman içinde koptu, tamam dedim olabilir başka bir frekansta arkadaşlığımız devam eder dedim.Neticede herkesin kendi hayatı.Ama bir süre boyunca aralıklı nasılsın diye aramalarımı açmadı.Sosyalmedyada aktifti.Yani sürekli telefonla yaşayan bir tip görmemesi mümkün değil.Geri dönme zahmetinde bulunmadı veya sundan açamadım da demedi.Yani aslında bilerek açmadı.( Tanıyorum çünkü benzer pozisyonlardan başkalarına da yaptığı çok oldu ) Hal böyle olunca bende sildim heryerden.Sosyal medya ile yaşayan biri olduğundan zaten hemen farketmiştir.Görüşmek istemediği için yapar dedim ve istenmediğim yerde durmadım sadece.Tek şu var, hiç birşeydemeden yaptım bunu.Çünkü konuşsak da, sen kendine döndün gibi şeyler diyecekti çünkü ciddi anlamda değişik bir şey yaşamadık ancak bunları diyebilir.Neticede bu kadının yukarıdaki huyları beni bezdirdi.Kenarda öylece de durabilirdi.Ama işte bulanık ve kötü enerji geliyordu bana ondan.Bunu nasıl anlatırım bilemiyorum size keşke tarif edebilsem.Mesela ben spor yapan biriyim, Pazar sabahı 7 de kalkıp aç şekilde spora gider,2 saat spor yaparım. Bunu da sosyal medyada paylaştığımda,asla pozitif ve güzel bişey diyemeyen biri çünkü kendinde bu disiplin yok.
Neyse uzun oldu, böyle yani hanımlar.Sizin bu tarz karakterler hayatınıza girdi mi ? Nasıl davrandınız ? Öylece kenarda kaldılar mı ? Yani bu kadın zaten benle görüşmek istemiyor doğru anlamış mıyım ? Sile sile hayatımda insan azaldım iyice ama bende buyum,böyle insanlar bana iyi gelmiyor.
Hepinizin günü güzel geçsin.
E tamam oda senin gibi bir tip işte.Bide o da beni sevgilim olunca bıraktı mesela.Demek ki aynı şey de onun İçin geçerli işine yaramadığımı düşündü belkide aynı şey değil mi ? Silen neden hatalı ki burda ?
Karşılıklı dediğiniz noktada haklı olabilirsiniz.Bende buna devam etmek istemediğim için sildim zaten.Samimiyetsiz ve yanlış geliyordu.O belkide kenarda dursun mantığıyla yaklaşırdı ama ben yapamadımE tamam oda senin gibi bir tip işte.
Dedığım gibi sizinki dostluk degıl.
Yalnızlığı gidermek için yapılmış çıkara dayanan bir ilişki.
Birbirinizi sevmiyorsunuz bile .
Silen hatalı falan değil sadece samimiyetsiz siniz.
Böyle arkadaslıkları çok saçma buluyorum.
İyi yapmışsın bence gerek yok.Karşılıklı dediğiniz noktada haklı olabilirsiniz.Bende buna devam etmek istemediğim için sildim zaten.Samimiyetsiz ve yanlış geliyordu.O belkide kenarda dursun mantığıyla yaklaşırdı ama ben yapamadım
Bence de boşuna günahkar olmaya gerek yok.Ama işte sorgulamaya da giriyor insan elinde olmadanİyi yapmışsın bence gerek yok.
Böyle negatif duygular besledığın biriyle arkadaş olma
Boşver olan olmuş artık.Bence de boşuna günahkar olmaya gerek yok.Ama işte sorgulamaya da giriyor insan elinde olmadan
Siz arkadaşınızın sizin hayatınızı kıskandığını düşünüp triplere girmişsiniz bence. Arkadaşınızı sevdiğiniz de yok.Yok kendisi o disipline girmeye çalışıyordu ama yapamıyordu sürekli konuştuğumuzdan biliyordum ama beni de aşağı çekiyordu
Negatif tarafı ben olarak aldınız ama işte o da aynı şekilde davrandığından ben en sonunda silme hamlesinde bulundum.Benimle görüşmek için illaki aynı hayat tipine sahip olmamız gerekmek zorundaymış gibi hissettirdi bana.Yani aslında ben sevgili yaptım diye o kendini geri çekti.Siz hayatınızda evlenen ilişkisi olan insanları çıkarıyor musunuz mesela ? Aramaya , hal hatır sormaya devam eden bendim çünkü halaSiz arkadaşınızın sizin hayatınızı kıskandığını düşünüp triplere girmişsiniz bence. Arkadaşınızı sevdiğiniz de yok.
Onu, kendinizin ne kadar iyi bir hayata sahip olduğunuzu, muhteşemliğinizi, tezatlığınızı hissetmek için arada görüşmek istediğiniz bir figürandan ibaret olarak gördüğünüzü fark etmiş ve sizle iletişimi kesmiş. Bence durum bu.
Bir de bazılarının dostluğu da hep sevgili bulana kadardır. Sevgili bulmak için gereken sosyal ortamlara girmek için yanda bi figüran arkadaş lazım oluyo çünkü