- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
artık hepiniz konuyu biliyorsunuz bi karar verdim bana KK söyledikleri herseyı yapacagım. Annemde destekçim çok şükür..Dedemden kalma 3 daire var 2si abimn 1benim. bu arada ben köydeki evi tarlaları abime verdim. bende nişanlanacgım evimde oturmak istedim yada kirayı almak istedim.(bu zamana kdr kirayı abimler alıyordu) halam yarısını istedi bende abimden almıyosun dedim konu kapandı o an. ben yokken halam abimlere açmış konuyu olay olay olmus içguveysi olmaz, kavga edermişiz abim dayanamaz fln .. Annem cvplarını vermiş gerçi ama gene açılacak bu konu.. Muhtemelen bu konu pazar kahvaltı da açılacak? şey demeyi düşünüyorum: Nişanlımın iş durumunu bekliyorum net bişiy yok daha ama ya aşağıda oturucam yada kirayı alacam dicem. Onlarda başlayacak aşağısı olmaz vs vs. bşy olur yada olmaz kısmı yasanmadan bilinmez dicem. halam kirann yarısını isteyecek kbakma bu zamana kdr alsaydın benimi bekledim dicem borcum var hala kredim bitmedi veremem dicem. muhtemelen küsecek halam yada vermem diyecek abim bende net bşy söylemem gerek kırmadan anlaması gerek.
ya da sey diyecek halam bende senn evine tasınıyorum abinler burayı kiraya verir diyecek . böyle bir şey derse resmen haksızlık ayrımcılık abimi kollama olur .
arkadaslar hem kısa hem net cvplar vermek istiyorum yardımcı olur musunuz?
ya da sey diyecek halam bende senn evine tasınıyorum abinler burayı kiraya verir diyecek . böyle bir şey derse resmen haksızlık ayrımcılık abimi kollama olur .
arkadaslar hem kısa hem net cvplar vermek istiyorum yardımcı olur musunuz?