Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada

Yaranmak zorunda değilsiniz, zorlama bir ilişkiyle zaten yol alamazsınız. Bırakın kendi haline. Eğer dediğiniz gibi bir sevgi varsa yiğeninizle zaten kendi yönelecektir size. Annesi dolduruyorsa (yaşı kaç bilmiyorum ama) yapacak birşey yok maalesef çocuklar etkisinde kalıyor

Yeğeninizle ilgilenmeyin, üstüne düşmeyin, geldiklerinde işiniz olsun kimi zaman evde olmayin, olsaniz da yine misafir gibi gelip gitsinler. Cocukla ilgilenmenize sinir oluyor muhtemelen. Hatta arkanizdan evlenemedi, evde kaldi cocuguma takti, yetiştirmeme karışıyor, kardeşlerini karılarından kıskanıyor diyordur. Bunu bilin ona göre mesafenizi koruyun.

Dogru olabilir.evde olmayınca da laf yapıyorlar ilgilenmiyor diye dünde diyor ki kızıma örnek olman lazım yanında telefonla uğraşma diyor isim var haber vermem gereken yerler var ona bakıyorum dedim napacami bilemedim

Tmmda çiçek bir örnek sadece bnm dolabımi karıştırır beğendiğini ister vs böyle değişik huyları var kendisini seviyorum nefreti yok sadece bazı huylarına uyus oluyorum kendi ailesine ne yaparsa yapsın umrum olmaz bnm ailemi bni yönetmeye çalışıyor ona deli oluyorum sadece

Arkasından çingene dediginiz insanın yüzüne karşı nasıl davranıyorsunuz kimbilir. İster istemez bu hareketlerinize yansır şimdi ay yok ay olmaz asla demeyin. Bu işler biraz karşılıklı.
Valla yüzüne normal davranıyorum ne yaparsa yapsın ne derse desin susuyorum konuşursam kötü olurum

Valla gelininiz sizin dolabı karıştırıp size ait beğendiği şeyleri isteseydi sizi kullanmaya calissaydi maddi manevi sizde bilenirdiniz birde üstüne ağzından çıkani kulağı duymayan biri askerlik mevzusunu da okuyun sacimi başımı yolacakmis hanım

Annemden başka kimseye anlatmam annem babam bn kardeşimin hatri için çok musama gösterdik annemi aglattigi zamanlar oldu çünkü ağzın dan çıkanı kulağı duymayan biri maddi manevi yönetmek istiyor bnm dolabımi. Karıştırıp beğendiğini almak ister Eve birsey Alınır onu ister anneme hediye gelir onu almak ister değişik bir insan çözemedim

Valla yüzüne normal davranıyorum ne yaparsa yapsın ne derse desin susuyorum konuşursam kötü olurum
Arkasından burada veya başka yerden sallamak yerine yüzüne konuşun bence. Bu tavrınız hiç hoş degil. Sütte leke var sizde yok resmen ne kadar iyi görümcesiniz öyle. Allah geline sabır versin.

Bazı genel geçer kurallar vardır. Kimsenin izinsiz eşyası alınmaz. Özel eşyalarına dokunulmaz. Beğenmiştir sorabilir. Eğer hayır cevabına karşın halen ısrarcıysa bu benim için sorundur. Bazı insanlar sakindir mizaçları öyledir. Yüksek sesle hayır demedikleri için dışardan pasif gibi algılanırlar ve sürekli sabırları zorlanır. Her ilişkinin dinamiği farklı oluyor.

Farklı şehirlerdeyiz biz, ayda bir kez falan telefonla konuşuyoruz, mesafeli sayılırız ama konuşurken o kadar içten ve samimi ki, görümcemi gerçekten seviyorum. Bir de üniversite mezunu, kendini yetiştirmiş insanlarız ikimizde, bilinçliyiz. Bence bu da bir etken, ikimizin de farklı hayat planları var, koşturmacaları var. Bu arada ki zıtlaşmaların “boşluktan” kaynaklandığını düşünüyorum ben çoğu zaman.

Okumayan, araştırmayan, hayat amacı olmayan insan gidip karşısındaki insanla uğraşıyor, onu kafaya takıyor. Bir şeylerle uğraşsa onu takmaya, ona enerji harcamaya vakti bile olmayacak aslında.

İste sınırlarınızı cizememissiniz. Ben gelininiz yüzde yüz haklı demiyorum. Gelip dolabinizi karistirma cesaretini nereden buluyor mesela? " Ben dolabimin acilmasindan, esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum" deseniz cok arsız bir insan degilse yanasamaz bir daha. Benim üc tane görümcem var. Üçu ile de saygi cercevesinde iyi iliskilerim var. Biri ile cok cok daha samimiyiz, kahvemizi iceriz, guleriz, sohbet ederiz, gır gır samata yapariz mesela ama ikimiz de birbirmizin sınırlarını ihlal etmeyiz.

Bnde öyleyim yüksek ses tartışma beklemem sevmem

Arkasından burada veya başka yerden sallamak yerine yüzüne konuşun bence. Bu tavrınız hiç hoş degil. Sütte leke var sizde yok resmen ne kadar iyi görümcesiniz öyle. Allah geline sabır versin.
Anlayacak biri olsa zaten konuşurum ağzını yırtarım diyenden bni anlamasını mi beklicem

Bu kişiye göre çok değişir. Annemle halam çok kankalar. Halam görümcesiyle asla anlaşamaz.
Beklentiler, olaylar.
Doğru diye bir şey yok bunda.
Ona karışmayıp kardeşinize fikir verirseniz ve kardeşiniz sokma akılla karısına giderse bu kız sizi sevmez.
Siz harikasınızdır kız ruh hastasıdır napsanız yürümez.
Hepsinin örneğini gördüm.
Her koşulda susmak çözüm değil. Ben sustum o laf saydı diye bir şey yok. Cevabını almalı.
Bazı insanlar da bundan anlar.
En iyisi anlaşma, sevme yoksa uzak durmak ve görüşmemek.

Kardesime de birgün eşin bana böyle dedi demedim

Bağrınıza taş basıp yeğeninizi sevseniz dahi uzak kalmak .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…