- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Dogru olabilir.evde olmayınca da laf yapıyorlar ilgilenmiyor diye dünde diyor ki kızıma örnek olman lazım yanında telefonla uğraşma diyor isim var haber vermem gereken yerler var ona bakıyorum dedim napacami bilemedimYeğeninizle ilgilenmeyin, üstüne düşmeyin, geldiklerinde işiniz olsun kimi zaman evde olmayin, olsaniz da yine misafir gibi gelip gitsinler. Cocukla ilgilenmenize sinir oluyor muhtemelen. Hatta arkanizdan evlenemedi, evde kaldi cocuguma takti, yetiştirmeme karışıyor, kardeşlerini karılarından kıskanıyor diyordur. Bunu bilin ona göre mesafenizi koruyun.
Psikolojik sorunları var ailesinde de var ilaç kullanıyorlar uyku ilacı sakinleştirici falanay hasta galiba
Tmmda çiçek bir örnek sadece bnm dolabımi karıştırır beğendiğini ister vs böyle değişik huyları var kendisini seviyorum nefreti yok sadece bazı huylarına uyus oluyorum kendi ailesine ne yaparsa yapsın umrum olmaz bnm ailemi bni yönetmeye çalışıyor ona deli oluyorum sadeceŞu mesajdan akan nefreti görebiliyor musunuz? Siz aslında kıskanıyorsunuz. Gelinin ailesine sözünü geçirmesinden de hoşlanmıyorsunuz. Kendi ailenizde siz pasifken onun öyle olmamasına nefret duyuyorsunuz.
Yakınlık duyuyor demek ki çiçeği istedi. Buna çingenelik demeniz mesela çook çirkin. Vermeyin yada veriyorsanız da arkasından böyle laflar etmeyin. İki yüzlülük.
Yazdıklarınızdaki kötü duygular kıskançlıklar beni çok rahatsız etti. Reelde de siz bunları bakıştan sözden mutlaka belli edersiniz, insan anlad. Kız da muhtemelen farkında. Ondan da gerginlik oluyordur.lk önce anneye yönelik gibi gelmişti tepki ama hayır size. Annenizden çiçek istediğine göre samimi hissediyor. Sizin ondan hoşlanmadığınızı bildiği için sizden hoşlanmıyor.
Valla yüzüne normal davranıyorum ne yaparsa yapsın ne derse desin susuyorum konuşursam kötü olurumArkasından çingene dediginiz insanın yüzüne karşı nasıl davranıyorsunuz kimbilir. İster istemez bu hareketlerinize yansır şimdi ay yok ay olmaz asla demeyin. Bu işler biraz karşılıklı.
Valla gelininiz sizin dolabı karıştırıp size ait beğendiği şeyleri isteseydi sizi kullanmaya calissaydi maddi manevi sizde bilenirdiniz birde üstüne ağzından çıkani kulağı duymayan biri askerlik mevzusunu da okuyun sacimi başımı yolacakmis hanımYorumları bastan sona okudum. Siz kendinizi cok iyi, hic bir seye karismayan bir gorumce olarak belirtmissiniz yazinizda ama oyle degilsiniz bana kalirsa. Üstte yazdiginiz cicek mevzusunu üçüncü kez okudum. Mesela size ne annenize gelen cicegi istemesinden? Anneniz vermek istemiyorsa ya da istemesinden rahatsizsa pek ala kendisi soyleyebilir. "annem bana bişi alsa ona da alır ama yinede yetmez doyumsuz aç ruhu" kusura bakmayin ama su cumlenizden kiskanclik akiyor. Benim anladigim, siz baya bilenmissiniz gelininize, su sozlerinizden bu anlasiliyor.
Annemden başka kimseye anlatmam annem babam bn kardeşimin hatri için çok musama gösterdik annemi aglattigi zamanlar oldu çünkü ağzın dan çıkanı kulağı duymayan biri maddi manevi yönetmek istiyor bnm dolabımi. Karıştırıp beğendiğini almak ister Eve birsey Alınır onu ister anneme hediye gelir onu almak ister değişik bir insan çözemedimBence siz kendinizi tanımıyorsunuz yada acaba benim haksız olduğum bir nokta olabilir mi demiyorsunuz; gelininizin yüzüne söylemek yerine başkalarına söylüyorsanız kulağına gidiyor olabilir size bilenmesinin sebebi , ama anlattığınız gibi hiç bir şeye karışmayan bir insan olsaydınız annesinden istediği çiçeğe bilenmezdiniz .Bana hissettirdiğiniz şey şu oldu ama anneniz-babanız geline çok müsahama gösteriyor , sizin sıkıntınız bu aslında siz içten içe ailenizin haksızlık yaptığını düşünüp geline bileniyorsunuz.Benim tavsiyem kendinize yoğunlaşıp içselleltirdiğiniz sorunlarla yüzleşmeniz
Arkasından burada veya başka yerden sallamak yerine yüzüne konuşun bence. Bu tavrınız hiç hoş degil. Sütte leke var sizde yok resmen ne kadar iyi görümcesiniz öyle. Allah geline sabır versin.Valla yüzüne normal davranıyorum ne yaparsa yapsın ne derse desin susuyorum konuşursam kötü olurum
İste sınırlarınızı cizememissiniz. Ben gelininiz yüzde yüz haklı demiyorum. Gelip dolabinizi karistirma cesaretini nereden buluyor mesela? " Ben dolabimin acilmasindan, esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum" deseniz cok arsız bir insan degilse yanasamaz bir daha. Benim üc tane görümcem var. Üçu ile de saygi cercevesinde iyi iliskilerim var. Biri ile cok cok daha samimiyiz, kahvemizi iceriz, guleriz, sohbet ederiz, gır gır samata yapariz mesela ama ikimiz de birbirmizin sınırlarını ihlal etmeyiz.Valla gelininiz sizin dolabı karıştırıp size ait beğendiği şeyleri isteseydi sizi kullanmaya calissaydi maddi manevi sizde bilenirdiniz birde üstüne ağzından çıkani kulağı duymayan biri askerlik mevzusunu da okuyun sacimi başımı yolacakmis hanım
Bnde öyleyim yüksek ses tartışma beklemem sevmemBazı genel geçer kurallar vardır. Kimsenin izinsiz eşyası alınmaz. Özel eşyalarına dokunulmaz. Beğenmiştir sorabilir. Eğer hayır cevabına karşın halen ısrarcıysa bu benim için sorundur. Bazı insanlar sakindir mizaçları öyledir. Yüksek sesle hayır demedikleri için dışardan pasif gibi algılanırlar ve sürekli sabırları zorlanır. Her ilişkinin dinamiği farklı oluyor.
Anlayacak biri olsa zaten konuşurum ağzını yırtarım diyenden bni anlamasını mi beklicemArkasından burada veya başka yerden sallamak yerine yüzüne konuşun bence. Bu tavrınız hiç hoş degil. Sütte leke var sizde yok resmen ne kadar iyi görümcesiniz öyle. Allah geline sabır versin.
Kardesime de birgün eşin bana böyle dedi demedimBu kişiye göre çok değişir. Annemle halam çok kankalar. Halam görümcesiyle asla anlaşamaz.
Beklentiler, olaylar.
Doğru diye bir şey yok bunda.
Ona karışmayıp kardeşinize fikir verirseniz ve kardeşiniz sokma akılla karısına giderse bu kız sizi sevmez.
Siz harikasınızdır kız ruh hastasıdır napsanız yürümez.
Hepsinin örneğini gördüm.
Her koşulda susmak çözüm değil. Ben sustum o laf saydı diye bir şey yok. Cevabını almalı.
Bazı insanlar da bundan anlar.
En iyisi anlaşma, sevme yoksa uzak durmak ve görüşmemek.
Hiç aklıma gelmez bu cümleyi kurmak, aklına gelenin de yapmak içinden geçiyordur.Hiç birşeylerine karışmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?