Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevmediğimiz insanlar her ortamda olacak sonsuza kadar kaçamayız ki

Dogru gelin gorumce iliskisi saygıniñ asla kaybedilmedigi iliskidir.Sizin icin biraz gec sanirim.O dogru iliskiyi kurmaniz mumkün degil bu saatten sonra.Umarim bir nebze olsun iyilesirsiniz.Tahammülunuz bu derece zorlanmaz.
Valla bn saygimi hiç yitirmedim ne derse desin ama kendisi bn susuyorum diye iyice hadsizlesti napcam bilmiyorum

sevmediğimiz insanlar her ortamda olacak sonsuza kadar kaçamayız ta

Valla isyerimdede psikopat insanlarla uğraşıyorum birde gelinle uğraşıyorum düşünün halimi

Kesinlikle

Valla isyerimdede psikopat insanlarla uğraşıyorum birde gelinle uğraşıyorum düşünün halimi
vermeniz gereken tepkiyi yerinde ve zamanında vermediğiniz için böyle yoğun hissediyorsunuz
bunca zaman hayırdır sorunun ne ? dememeniz de garip en azından merak eder de sorar insan bu kadın bana niye böyle konuşuyor diye
ne dese susmuşsunuz o da böyle devam etmiş karşısında hayırdır sen ? diyen olmamış ki

Öyle annemde bnde hep hatır için sustuk başımiza çıktı bugünde çocuk babasına meyve getirirken ağzını çarpmış geldi bağırarak severken maşallah demiyorsaniz çocuğumu sevmeyin diyor nazar değiyor diyor halbuki bizle alakası yok babası sevdi annesinin yanına gitmeden buyrun burdan yakın

ay hasta galiba

Ben de görümceyim .Sessiz falan değilim ama umursamazım ,kardeşim sevmiş diye ben de sevmek zorunda değilim ya.Hoşlanmadığım için mecbur kalmadıkça gitmem hiçbirşeyine karışmam gittiğimde de çocukla oynarım zaten öyle bir muhabbetimiz de yok olamazda zaten hiçbir ortak noktamız yok çünkü. Herşeyden alınır kırılır .Neyse anneme gittiğim bir gün çağardılar gittim bana da temizliğe kadın gelecekti onun muhabbeti oldu annem dedi ki ne yaptıracaksın genel temizlik mi ben de koltuk sildireceğimi söyledim.Ne sıklıkla sildiriyorsun diye sordu gelin senede bir sildirir ya da yıkatırım dedim.Ben daha hiç sildirmedim dedi.Yorum yapmadım .Kirli mi ki benim koltuklarım dedi.6 Senedir üstünde oturuluyor elbet kirlidir dedim.Hanım çok bozulmuş.Haber yollamış bana pis dedi gelmesin diye :) Görüşmüyoruz, gitmedim ben de . Demem o ki karşındaki sorunluysa sen istediğin kadar mesafeli davran, karışma bir yerden buluyor sorun kendisine ,salla gitsin.

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Biz yengemle arkadaş gibiyiz. Çok iyi anlaşırız, daha doğrusu konuşarak her şeyi çözebildiğimiz için sorun yaşamadık hiç. İletişiminiz nasıl? Konuşunca sorunları çözebiliyor musunuz? Abimin düşünemediği incelikleri kendisi düşünür. 7 yıldır öyle büyük bir sorun, küslük yaşamadık.

Neyi, hangi sebeple istediğiniz, gelinin sonradan o sebebi mantıklı bulup bulmaması, istediğiniz şeyi yapıp yapmaması önemli değil. Sorun üslubunuz.

Öyle malesef yigenimle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmam ama onada burnunu sokar yok şunu yapma yok bunu yapma kendi annesine gidince psikolojisi bozulmuyor bize gelince bozuluyor çocuğun psikolojisi yıllardır çözemedim bu işi bn

Neyi, hangi sebeple istediğiniz, gelinin sonradan o sebebi mantıklı bulup bulmaması, istediğiniz şeyi yapıp yapmaması önemli değil. Sorun üslubunuz.
Bn geline kırıcı birşey demedim kirilsa bn sana kırıldım der zaten lafını esirgemez bn kibarca istedim oda diretince Şaka usulü anlattım neden ve kimin istedigini oda yolladi okonuda bir sikintimiz kalmadı

Kesinlikle tek taraflı ve bu bizi çok yoruyor ailesi çok şımartmis okumuş kültürlü diye hep haklısın denmiş evi o yönetmiş şimdi bizede aynı şeyi yapmaya çalışıyor bir de çingeneligi var annem ameliyat oldu geçmiş olsun çiçeği geldi arkadaşından onu almak istiyor neymiş çok beğenmiş bnde bişi görüyor almak istiyor gözü aç doyuramadik annem bana bişi alsa ona da alır ama yinede yetmez doyumsuz aç ruhu

Yorumları bastan sona okudum. Siz kendinizi cok iyi, hic bir seye karismayan bir gorumce olarak belirtmissiniz yazinizda ama oyle degilsiniz bana kalirsa. Üstte yazdiginiz cicek mevzusunu üçüncü kez okudum. Mesela size ne annenize gelen cicegi istemesinden? Anneniz vermek istemiyorsa ya da istemesinden rahatsizsa pek ala kendisi soyleyebilir. "annem bana bişi alsa ona da alır ama yinede yetmez doyumsuz aç ruhu" kusura bakmayin ama su cumlenizden kiskanclik akiyor. Benim anladigim, siz baya bilenmissiniz gelininize, su sozlerinizden bu anlasiliyor.

Bence siz kendinizi tanımıyorsunuz yada acaba benim haksız olduğum bir nokta olabilir mi demiyorsunuz; gelininizin yüzüne söylemek yerine başkalarına söylüyorsanız kulağına gidiyor olabilir size bilenmesinin sebebi , ama anlattığınız gibi hiç bir şeye karışmayan bir insan olsaydınız annesinden istediği çiçeğe bilenmezdiniz .Bana hissettirdiğiniz şey şu oldu ama anneniz-babanız geline çok müsahama gösteriyor , sizin sıkıntınız bu aslında siz içten içe ailenizin haksızlık yaptığını düşünüp geline bileniyorsunuz.Benim tavsiyem kendinize yoğunlaşıp içselleltirdiğiniz sorunlarla yüzleşmeniz

Arkasından çingene dediginiz insanın yüzüne karşı nasıl davranıyorsunuz kimbilir. İster istemez bu hareketlerinize yansır şimdi ay yok ay olmaz asla demeyin. Bu işler biraz karşılıklı.

Sevgi yaralabilir insanı ama Saygının kimseyi yaraladığı olmamış bu güne kadar. Karşılıklı Saygı çerçevesinde seviyeli bir ilişki kurun

Şu mesajdan akan nefreti görebiliyor musunuz? Siz aslında kıskanıyorsunuz. Gelinin ailesine sözünü geçirmesinden de hoşlanmıyorsunuz. Kendi ailenizde siz pasifken onun öyle olmamasına nefret duyuyorsunuz.
Yakınlık duyuyor demek ki çiçeği istedi. Buna çingenelik demeniz mesela çook çirkin. Vermeyin yada veriyorsanız da arkasından böyle laflar etmeyin. İki yüzlülük.
Yazdıklarınızdaki kötü duygular kıskançlıklar beni çok rahatsız etti. Reelde de siz bunları bakıştan sözden mutlaka belli edersiniz, insan anlad. Kız da muhtemelen farkında. Ondan da gerginlik oluyordur.lk önce anneye yönelik gibi gelmişti tepki ama hayır size. Annenizden çiçek istediğine göre samimi hissediyor. Sizin ondan hoşlanmadığınızı bildiği için sizden hoşlanmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…