Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

İşte ben aradım bulamadım :KK43:
Ama daha 25 yaş geç kalın ış bir yaş değil 30 a kadar yolu var. Asla olsun diye önrürğnün geri kalanını içşne sinmeyen bir adamla geçirme. Babamın bir sözü vardır kısmetin kaf dağının arkasında bile olaa gelir bir gün seni bulur der... kaf dağının arkasındaki adamı bekle

Guzel olan sey ne biliyo musun?16 yasimda beni cocuklugumdan beri taniyor.Hala diyor sacin şöyledi boyle yapiyodun lisede falan:) Sen umutsuzluga kapilma..Bundan sonra elbet cikicak karsina ama dedigim seyleri iyi gozlemle.O kisiylede gorusme.Sana gercekten dger veren insani buldugunda burda yine yaz.Ve evlendgnde :) oyle ki dizine yattiginda saclarinla oynayip,yemek yapmayi hic bilmesede sana yardim etmeye calisirken sebzeleri cok sacma bi sekilde kesen,agladiginda seni gulduren,saclarini toplamaya calisan seninde sevebilecegin birini bul insallah.
Ay keşke, valla geceleri uyuyamıyorum .... Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için

Ama daha 25 yaş geç kalın ış bir yaş değil 30 a kadar yolu var. Asla olsun diye önrürğnün geri kalanını içşne sinmeyen bir adamla geçirme. Babamın bir sözü vardır kısmetin kaf dağının arkasında bile olaa gelir bir gün seni bulur der... kaf dağının arkasındaki adamı bekle
İşte 30 sonrası geç mi oluyor :(

daha 25 yaşındasın kız, ne yıllardır bulamadım triplerine giriyosun:KK48:
gez toz eğlen, kendi paranı harcama keyfine var bi önce. Ben bazen geriye dönünce nasıl mal gibi yaşamışım diyorum. Yurtdışını gör mutlaka. İşin içine "koca"faktörü girince inan o kazandığın para kendi paran olmaktan çıkıyo

karşına çıkıyor. bekle.
bu sürede de denemekten korkma.
insanlarla tanışmak iyidir.
tanışmadan anlayamazsın :)

Var mi acaba boyle ihtimaller.. Terk edile edile bulunur mu acaba :KK43: Biktim bende o dogru kisiyi tanimaya calistigim insanlarda aramaktan

İlişkilerimde hep fedakarlık yapan taraf bendim ne yazık ki dolayısıyla hep kaybettim
yine terkedildiğim bir ilişkim deki bunalımı yaşarken birden başkası çıktı karşıma
Sonuç evlendim ve çok mutluyum.

görücü usulü evlendim hatta ilk istemedim ayrıldım sonra kendim aradım aradıktan 1 ay sonra sözlendik nişan olduktan sonra nişanı atmaya kalktım istemiyorum dedim annemden 25 yaşımda sopa yedim uyurken terlikle dövdü beni :) bi süre sonra gelinlik bakmaya gidilecekti ben gelinlik almaya giderken anneme o gelinlik benim kefenim olacak dedim :) gelinliği üzerime giydim beğendim aldık daha ilk o gün eşimin elini isteyerek tuttum ve onun bana olan sevgisini bakışlarında gördüm o günden sonrada tanımak için uğraştım ve sevdim şimdi herkes bir yana eşim bir yana Allah hiç ummadığın anda karşına çıkartıyor beni kız kardeşimin düğününde görmüşlerdi kız kardeşimden 1 yıl sonra evlendim iyi ki de evlendim

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
herkes için aynı sonucu verır kesınlıkle demıyorum..ben sosyal medyada tanıstım şuankı nısanlımla bır ay falan msjlastık konustuk ama bırbıırmızı tanımaya calıstık sureklı sorular sorarak. butun özellıklerımızın aynı oldugunu görduk kan gurubu burclar sevdıgımız seyler sevmedıgımız seyler hepsı aynıydı. sonra bulusmaya karar verdık orda teklıf ettı ve basladık tabı bu surede o uzak ben uzak fedakarlıklar yaptık sosyal hesapların hepsını kapadık nasıl ınandın dıyenler olur zamanla oturuyor yerıne güven olmadan zaten olmaz. bırde hemen kavgalarda pes edıp ayrılma dusuncesı olmamalı bı süre konusmayın olayı buyutmek yerıne sindirin unutmaya calısın buyutursenız ılıskıyı yıpratırsınız. zamanlada soğursunuz ( ciddi sorunlar hariç ) ..o sürede sureklı fotograf atıyordu pek gezmeyıde sevmıyordu oyuzden sorun yasamadık. bır sene sonra evlılık teklıfı ettı ve suan ıkı bucuk senelık bırlıkteyız ve nısanlıyız mayıstada dugunumuz var. demek ıstedıgım fedakrlık yapmıyorsa bı erkek ve benım dusuncem bu altını çiziyorum içki vs gibi kötü alıskanlıkları olmıcak bunlar oldumu allahın ıznıyle eğer hayırlıysa olur :)

doğru insan davranışları nelerdir peki? bu konudan ben de çok sıkıntılı günler yaşıyorum. yani tam olarak ne yapardı eşiniz nasıl emin oldunuz ve siz hiç adım attınız mı?
doğru insan seni mutlu eden yanında gerçek sen olabildiğim hep yanında olabilecek bi insandır bi de kalbin çarparak tamam ama dış odaklı bi insansın sanırım öyle olma sen nerdesin ona bak ben birileri bana sordu diye birini aramam mesela ya da birileri para avcısı dedi diye de bırakmam

Bu zamanda zor :) elinde tutması da zor.

vallahi ben 4 yıldır atanamadım ... birkaç kişi hariç görüşme dahi yapmadım ...başta niye olduğunu anlamadim sonra memur olsun kriterini keşfettim ... adam seni paran için istiyor çirkinsen bile sıkınti değil

vallahi ben 4 yıldır atanamadım ... birkaç kişi hariç görüşme dahi yapmadım ...başta niye olduğunu anlamadim sonra memur olsun kriterini keşfettim ... adam seni paran için istiyor çirkinsen bile sıkınti değil
Çok kötü ya bende duyuyorum böyle örnekler, erkekler paragöz olmuş...

anneannem yazik inanmiyor bana ... gardiyan bir arkadaşim var biriyle bulustu gorustugu polis ..bir ay icinde nisanlanalim demis ... 1saat konusmayla nasil karar verdin pes yani
Benimde babaannem annem teyzem yok olamaz diyor böyle örneklere...

Ben boynuzlana boynuzlana ve terk edile edile sonunda doğru bir insanı buldum valla hiç ummadığım zamanda buldum hemde :dua:
Ben de boynuz boynuz boynuz bi deger goremedim. Bulunca vardigini hissettinmi? Birinin biseyi olmak ne bilim anlatsana nasil yeniden guvendin. Ben sanki bi omur yalniz kalcam cok korkuyorum

Ben de boynuz boynuz boynuz bi deger goremedim. Bulunca vardigini hissettinmi? Birinin biseyi olmak ne bilim anlatsana nasil yeniden guvendin. Ben sanki bi omur yalniz kalcam cok korkuyorum

Nasıl anlatılır bilmiyorum ama ben hiç bir zaman ben aldatıldım terkedildim diye başka birine benim güven problemim var durumuna hiç girmedim.
zaten alışmıştım artık bu duruma
birde benim ilişkilerimde hep ben erkekmişim karşı taraf kızmış gibi oluyordu
neyse ki son olarak biri çıktı da karşıma diğer hepsi geride kaldı iyiki onlar olmamış diyorum
eşim sanki melek
dünyada böyle erkeklerin olacağına hayatta inanmazdım
iyiki onlardan bir tanesi benim olmuş.
valla sabredin bir şekilde oluyor düzgün birini buluyorsunuz

Karaktersızlerle karsılasa karsılasa dogru adam cıkar elbet benım karsıma cıkan da karı gıbı arkadaslarına dedıkodumu yapıp alay etmıs daha tanıma asamasındayken ve bu öğretmen.Gercı daha gırışimlerde bukunuyordu gerceklesemeden bıttı.

Back
X