- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi TeraziHanim
Bende calisayim 3.5 maas alirim bak diyorum hayirrrrrrrrrrrrr backyoureyes ¡¡¡ diyor adam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim arkadaşlarım yurtdışı fotoğraflarımızı koymuş, bundan önce benle iletişimi bulunmayan bu erkekler ( Facebook’ta ekli ilkokuldan, liseden arkadaşlar) , bana yazmaya başladı, maaşımı sormaya çalışan arkadaşlar mı dersiniz, saçma sapan durumlar , cidden çok üzülüyorum, suç bende sanırım doğru insanı bulamadım.Para ve koca ters orantısı mı var acaba? :) valla bence de kadının parası konusu sıkıntı yaratıyor erkekte. Mühendis kadın olunca da kendi parasını her daim üretebilen kadın gibi oluyor. Altın yumurtlayan kadın gibi:)
Çoğu erkeğin mantalitesi bu işte; 1. bakılan; kız güzel mi( fotodan bakılacak veya yüzyüze), güzel tamam 2.ye geç; kızın parası var mı, kız çalışıyor, oo bu çok güzel tamam 3.ye geç; kız çoğunlukla boyun eğen cins mi. boyun eğen hep tamam diyen cins, bu çok çok daha güzel tamam. Diyip devam. Artık kafasında ne varsa sonra. Iyy nefret ettiğim çok tip var basit düşünenYa benim arkadaşlarım yurtdışı fotoğraflarımızı koymuş, bundan önce benle iletişimi bulunmayan bu erkekler ( Facebook’ta ekli ilkokuldan, liseden arkadaşlar) , bana yazmaya başladı, maaşımı sormaya çalışan arkadaşlar mı dersiniz, saçma sapan durumlar , cidden çok üzülüyorum, suç bende sanırım doğru insanı bulamadım.
valla benim kimseye güvenim kalmadı iyi insanlar bile artık çıkarına göre taktik yapıyor. benim bu sene 7-8 aylık bir iliskim oldu hem de hakikaten her sey cok guzel gidiyordu. sonra pat diye ayrıldık. bana söyledigi de su, ben su an gencim biraz daha takılmak istiyorum, seninle de duzgun bir iliskimiz var sen iyi bir kızsın birkac sene sonra da boyle kalırsan anlasırsak o zaman evlenirizsimdi senin gunahına girmek istemiyorum ben inanclı bir insanım falan diye de kendisini savundu.
Ben ciddi ciddi çok üzülüyorum, sevgiyi hak eden biri olduğunu düşünüyorum ama olmuyor.Çoğu erkeğin mantalitesi bu işte; 1. bakılan; kız güzel mi( fotodan bakılacak veya yüzyüze), güzel tamam 2.ye geç; kızın parası var mı, kız çalışıyor, oo bu çok güzel tamam 3.ye geç; kız çoğunlukla boyun eğen cins mi. boyun eğen hep tamam diyen cins, bu çok çok daha güzel tamam. Diyip devam. Artık kafasında ne varsa sonra. Iyy nefret ettiğim çok tip var basit düşünen
Birde işyerinden görüşmek isteyenler oluyor da bir kere ağzım yandı daha da evet demem, göz göre göre maaş için geliyorlar inanabiliyor musunuz? Mesela tek başına Audi a3 alamaz ama çift maaşla istediğini alır.Çalışan insanların pek sosyal hayatı olmuyo anca haftasonları dışarı çıkabiliyoruz orda da kimi bulcan zaten. Biri tanıştırıcakta falan.. son zamanlarda etrafımda sosyal medyadan tanışıp sevgili olan yada evlenen çok insan duyuyorum mesela. Sende bi bakın etrafına. Seni takip edenlerden falan belki bişiler çıkar![]()
Ah ne güzel, Allah daim etsin.O yakamı bırakmadı bende şans verdim ve keşke onu okadar üzmeseydim. Canım kocam , ailem![]()
valla benim kimseye güvenim kalmadı iyi insanlar bile artık çıkarına göre taktik yapıyor. benim bu sene 7-8 aylık bir iliskim oldu hem de hakikaten her sey cok guzel gidiyordu. sonra pat diye ayrıldık. bana söyledigi de su, ben su an gencim biraz daha takılmak istiyorum, seninle de duzgun bir iliskimiz var sen iyi bir kızsın birkac sene sonra da boyle kalırsan anlasırsak o zaman evlenirizsimdi senin gunahına girmek istemiyorum ben inanclı bir insanım falan diye de kendisini savundu.
Üzülsen ne oluyo ki. Hiçbişi değişmiyo. Değişse üzül diyeceğim de. Yapılacak bişi yok. Düşünmemek ve başka şeylere odaklanmak bence çözüm. Kurslar, öğrenciler gibi ilgi grupları oluşturulabilir.Ben ciddi ciddi çok üzülüyorum, sevgiyi hak eden biri olduğunu düşünüyorum ama olmuyor.
Zaten bir kursa başladım. Ama insan üzülüyor işte herkes kendi ailesini kuruyor, bende gelişme yokÜzülsen ne oluyo ki. Hiçbişi değişmiyo. Değişse üzül diyeceğim de. Yapılacak bişi yok. Düşünmemek ve başka şeylere odaklanmak bence çözüm. Kurslar, öğrenciler gibi ilgi grupları oluşturulabilir.
Aynen cnm eskiden kızlar zengin adam peşinde koşardı şimdi ise erkekler.. Bu arada benimde işyerinde hoşlandığım biri var ama pek işyerinden biriyle çıkmaya yanaşmıyo beyfendi.. sizin işyeri o açıdan iyiymiş:)Birde işyerinden görüşmek isteyenler oluyor da bir kere ağzım yandı daha da evet demem, göz göre göre maaş için geliyorlar inanabiliyor musunuz? Mesela tek başına Audi a3 alamaz ama çift maaşla istediğini alır.
Bizde daha neler dönüyor da anlatmak istemiyorum, benimde ilk başladığımda 3 yıl önce başka biri vardı, onla aramıza çomak soktular o da zaten sonra iş yerinden ayrıldı, hani hayat arkadaşı gerek mi evet gerek :) çünkü insanların bir kısmı çok kötü ve onlarla tek başına mücadele olmuyor, her anında yanında olan biri olması çok güzel bir şey olsa gerek ama hiç yaşamadığım için bilmiyorum.Aynen cnm eskiden kızlar zengin adam peşinde koşardı şimdi ise erkekler.. Bu arada benimde işyerinde hoşlandığım biri var ama pek işyerinden biriyle çıkmaya yanaşmıyo beyfendi.. sizin işyeri o açıdan iyiymiş:)
Seni anlıyorum. Ben de 33 yaşındayım ve aynen bulamadım bu yaşıma kadar. Resmen çocuklu arkadaşlarımı görünce mutsuz oluyorum. Otomatik mutsuzluk veriyor bana. Yapılacak bişey yok ama. Psikolojiyi bozmayın.Başka şeylere odaklanmak lazım. Yüksek lisanstır, kurstur başka şeylerle ilgilenin. Nacizane tavsiyem.