Doğru karakterde hayat arkadaşı nasıl olur?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Benimki maksat muhabbet hanımlar:halay: Gelin dertleşelim. Herkes yaşadıklarını , deneyimlerini yazsın..
sizce evlenilecek karakterde bir erkek nasıl olmalı? Yani doğru karakterde olduğunu nasıl anlamalıyızki evet bu doğru kişi demeliyiz :KK33:

Açık sözlü, anlayisli, merhametli, basiretli ve aklini kullanabilen birisi olmali bence.. kadinlar olarak bazen ozellikle kendim kriz yönetimim sıfır. O sebeple biraz lider ruhlu olmali derim kendi adima. Nisanlim dur bi ne oluyor demese ben allaaah nasil biri olurdum :D

Benimki maksat muhabbet hanımlar:halay: Gelin dertleşelim. Herkes yaşadıklarını , deneyimlerini yazsın..
sizce evlenilecek karakterde bir erkek nasıl olmalı? Yani doğru karakterde olduğunu nasıl anlamalıyızki evet bu doğru kişi demeliyiz :KK33:

Ama burası sohbet platformu değil. Derdiniz varsa ona göre anlatın yorum yapalım.

Evlenilecek karakterde bir adam diye bişey yoktur. Her kadın farklı karakterde bir adamla anlaşır.

herkesin anlasacagi tip farkli olur. Tek bir kisilik herkese uymaz. Ama belli basil seylerin mutlaka olmasi gerekiyor mutlu bir beraberlik icin:

Saygi, guven, sevgi, uzlasma, baglilik, sadakat, ve duygu dusuncelerini dile dokebilme kabiliyeti

Canim keske geyik bolumune yazsaydin. Tasinir buyuk ihtimal konun.
Ama bana sorarsan bunun belli ölçüsü yok.
Ben mesela buldum kendime uygun super bir adam ve uzun zamandir birlikteyiz. Insallah herkes hayirli ksimetlerine kavuşur.
Herkese Allah merhametli esine sadık vicdanli esini sahiplenen kotu huyu suyu olmayan muss mutlu yasicaginiz insanlar nasip etsin.

Evlenecek karakterdr biri nasil mi olur

Baktiginda bundan baba olur diyecegin biri olur Allah hYirlisini versin ben olursem arkamda cocuklarima gercwkten sahip cikacak baba olacak biri olur

Anne babasini basinin tavi gibi gorecek karisinida kimseye ezdirmeyecek adam olur

olursem kendini anne babamin evladi olarak hissrtmeye devam eden biri olur

Kardealerime oz abileriymis gibi davranacak biri olur

Bu insan ekmegini gerekirse tastan cikarir ama beni kimseye muhtac etmez diyecegim biri olur

Gozlerime baktiginda beni gerçek ten sevecegine inandigim ben ahirettede bununla olmak istiyirum diyecegik insandan koca olur ipeqbojuqu ipeqbojuqu ipeqim

Merhametli mantikli kin tutmayan benim icin bu sifatlar cok onemli evlenince anladim

Bide erkek kadindan bi tik daha ust mertebede olmali sanki ben esimi bi es bi koca olarak goremiyorum

Kişiye göre değişir.
Kimine göre zengin olması kimine göre karakteri kimi göre merhametli olması kimine göre kariyeri kimine göre sadece sevgisine karşılık vermesi...
Herkesin doğrusu ve beklentileri farklıdır.

Merhametli, Aile terbiyesi almış, oturup kalkmasını nerde ne konuşacağını bilen, etrafına değer veren, yardımsever, tatlı dilli, dürüst, Sadık.. Çoğalır gider bu Örnekler..
Bana sorarsan en önemlisi aile, ailede aldığı terbiye..
Allah hayırlı insanları çıkarsın karşımıza :KK37:

Bin tane ozellik sayilabilir. Sorumluluk sahibi, dusunceli, sadik, anlayisli, saygili bla bla bla... Ama bilemiyoruz ki. 1 yil da tanisak 10 yil da tanisak aslinda taniyamiyoruz en yakinlarimizi. Kimin ne zaman hayal kirikligina ugratacagini kestiremiyoruz ya da kimin mutlu edecegini.
Es secimi de elektronik esya gibi sans isi galiba :KK48:

Bunun anlatılabilir bir yanı yok bence ama tabi ki bazı unsurlar var benim için en önemlisi saygı ve sadakat bu iki olgu ilişkide yoksa ne aynı evde ne aynı yerde bulunmam

Evlenilcek adam, önce Allaha inanmalı Allahtan korkmalı. Namaz kılmalı ibadet etmeli. Zaten bunları yapan hem iyi bir baba hem merhametli koca olur. Size Allâhın emaneti gibi bakar korur kollar. Sizi Allah için sever. İnşallah rabbim sizi Allah için seven eşler nasip eder.

Back
X