Tavsiye uzeri tanissaniz birileri ile? Guvendiginiz kisilerin guvendikleri ile?
Çalıştığınız yerde size uygun birileri var mı? Veya çevre değiştirseniz belki daha farklı birileri çıkar. Ama her şey nasip bence yaşı sorun etmeyin doğru insan olmadıktan sonra evlenmenin bi anlamı yok...
Birde hemen sevgili olmayın önce flört olsun tanıyın mesela daha sonra o ısrar etsin biraz gerçekten seven size değer veren peşinizden koşar diğer türlü isteksiz davranıyorsa ya öylesine yazıyodur yada başkaları ile de konuşuyodur bana gelen erkeklerden de o şekilde anlıyorum gerçekten seven adam elde etmek için çabalıyor diğerleri öylesine yazıyor gibi geliyorEn mantıklısı da bu tavsiyeleri de reddediyordum genelde ama bundan sonra kabul edicem.
Oo selamlar yakınlarınızın hiçmi yok tanıdığı ortak buluşulacakArkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
Birde hemen sevgili olmayın önce flört olsun tanıyın mesela daha sonra o ısrar etsin biraz gerçekten seven size değer veren peşinizden koşar diğer türlü isteksiz davranıyorsa ya öylesine yazıyodur yada başkaları ile de konuşuyodur bana gelen erkeklerden de o şekilde anlıyorum gerçekten seven adam elde etmek için çabalıyor diğerleri öylesine yazıyor gibi geliyor
Oo selamlar yakınlarınızın hiçmi yok tanıdığı ortak buluşulacak
Ortak buluşun mesela gecen 4 yıldır tanıdığım merhaba meraba olan erkek arkadaşımı gördüm nişanlanmış nişanlımla tanıştırayım dedi onla tanışırken kuzenide varmış beğenmiş beni,selamlar cezanız kalkmış. Ben sizi erkek üye sandım. Olmaz mı oldu ama kabul etmedim ne bileyim. Bundan sonra görüşücem ama
Ortak buluşun mesela gecen 4 yıldır tanıdığım merhaba meraba olan erkek arkadaşımı gördüm nişanlanmış nişanlımla tanıştırayım dedi onla tanışırken kuzenide varmış beğenmiş beni,
Tamam mesleği i yi değil ama sonuçta kısmet
Doğru kişi var..Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
Ciddi ise 6 ayOlabilir şu ara etrafımda da kimse yok boş bi dönemdeyim 3 aya kadar ortamım değişecek bakalım. Bi de bi ilişkiden ne kadar süre sonra başkasıyla görüşülmeli? Konuma yazmıştınızya hani adam aldatıyordu resmen olabilir demiştiniz işte o ilişkim bitti de
Olmaya vardırda mesele senin nasibinde varmı o önemli olan bende çok sorguluyorum bazen ama yapacak birşey yok bu konuda tavsiye edilecek birşeyde yok kader kısmet tamamen bu mevzu.Ama ben şunu demeye geldim şimdiki erkekler tuhaf mevzusuna katılmıyorum o dediğimiz şimdiki erkekler aşık olduğu kızı buldumu bırakmıyor canım eskidende bu olan şimdide bu bende 32 yaşındayım malesef adamlar bizi sevemiyor demekki düşünüyorum ne yapsınlar demek sevemiyorlar ne kadar sevilmezmişim diyorum kendi kendime oysaki ben kendimi çok seviyorum beni nasıl sevmiyorlar anlamiyorum ya :))))) hahaha
Teşekkür ederim :) bende bana birisi gelirse değerlendiririm yoksa hayatta uğraşıp adim atmam banada hep gözü dışarda tipler denk geliyor eskiden olsa üzerine kafa yorardım aradimi arycakmi şimdi bakiyorumki ada lay lay lom o an benim için mevzu bitiyor zaten en azından kafam rahat diyip pskolojimi bozmuyorumÇok tatlısınız :) ben bozuk tiplere geldim ben bıraktım çoğunlukla beğendiğime de adım atamam bana gelenleri değerlendirdim
Kesinlikle en son ilişkim olmasaydı daha mı iyiydi diyorum ilk görüşmede aldatıldığını öğrenen ilk kadın olabilirim heraldeTeşekkür ederim :) bende bana birisi gelirse değerlendiririm yoksa hayatta uğraşıp adim atmam banada hep gözü dışarda tipler denk geliyor eskiden olsa üzerine kafa yorardım aradimi arycakmi şimdi bakiyorumki ada lay lay lom o an benim için mevzu bitiyor zaten en azından kafam rahat diyip pskolojimi bozmuyorum
Şu zamanda düzgün erkek kaldığını düşünmüyorum varsada kalanlar koruma altına alınmalıArkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
Şu zamanda düzgün erkek kaldığını düşünmüyorum varsada kalanlar koruma altına alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?