Doğru kişi var mı ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mu bende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.

Çalıştığınız yerde size uygun birileri var mı? Veya çevre değiştirseniz belki daha farklı birileri çıkar. Ama her şey nasip bence yaşı sorun etmeyin doğru insan olmadıktan sonra evlenmenin bi anlamı yok...

Çalıştığım yerde bekarlar var evet çevre değişimi yakında olacak gibi

En mantıklısı da bu tavsiyeleri de reddediyordum genelde ama bundan sonra kabul edicem.
Birde hemen sevgili olmayın önce flört olsun tanıyın mesela daha sonra o ısrar etsin biraz gerçekten seven size değer veren peşinizden koşar diğer türlü isteksiz davranıyorsa ya öylesine yazıyodur yada başkaları ile de konuşuyodur bana gelen erkeklerden de o şekilde anlıyorum gerçekten seven adam elde etmek için çabalıyor diğerleri öylesine yazıyor gibi geliyor

Oo selamlar yakınlarınızın hiçmi yok tanıdığı ortak buluşulacak

Çok sevgilim olmadı hep çok istekli geldiler bitiren de ben oldum tabi hatalarını gördüğüm için bitirdim. Öylesine yazan erkek hiç olmadı sanki.

selamlar cezanız kalkmış. Ben sizi erkek üye sandım. Olmaz mı oldu ama kabul etmedim ne bileyim. Bundan sonra görüşücem ama
Ortak buluşun mesela gecen 4 yıldır tanıdığım merhaba meraba olan erkek arkadaşımı gördüm nişanlanmış nişanlımla tanıştırayım dedi onla tanışırken kuzenide varmış beğenmiş beni,

Tamam mesleği i yi değil ama sonuçta kısmet

Reactions: 000

Olabilir şu ara etrafımda da kimse yok boş bi dönemdeyim 3 aya kadar ortamım değişecek bakalım. Bi de bi ilişkiden ne kadar süre sonra başkasıyla görüşülmeli? Konuma yazmıştınızya hani adam aldatıyordu resmen olabilir demiştiniz işte o ilişkim bitti de

Ben konu basliginizla daha cok ilgilendim.Dogru kisilere artik cok zor tesaduf ediliyor gözlemlediğim kadariyla..Nasil diyeyim; erkekler cok degismis,kadinlar daha farkli bakis acilarinda..Eskiye göre simdiki genclerin isi hic kolay degil.Insallahh en kisa sürede ,gönlünüze akan,onun da sizi cok sevecegi biri karsiniza cikar

Doğru kişi var..
Evlilik nasip kısmet.En azından ben öyle inanıyorum. Olacağı varsa oluyor.

Bir şeyi merak ettim siz bu kişiyle nereden tanıştınız?

Ciddi ise 6 ay
Hafif ise kendini boşluk duygusu ile değilde

Yeni kişiyi tam tanımadan aşık olmayacak derecede olduğun an hazırsındır

Şimdi kaş göz boş

eli yüzü düzgün bakımlıysa
Sonra meslek
Sonra şiddete meyilli mi kontrol et
Araba sürerken yolda yürürken
Yada sohbet ederken başkalarına nefret söylemleri sık sık oluyorsa kaç

Sonra şiddet geçmişi varsada dikkat et

Sonra vücut hareketlerini denetle
Masada otururken sana doğru eğilimli oturuyorsa hoşlanmıştır

Konuşurken eliyle ağzını kapatıyorsa yada burnunu kalıyorsa o sıra konuşulan konu hakkında bir sorunu vardır hoşlanmıyor olabilir yada yalan

Ailesi çok önemli

Annesi kendine bağlı yetiştirmiş çok zor eğer kaynanan kötü olursa

yuvanı bile başka şehirden telefonla yıkabilir örneklerini gördüm

Kayınbaba çok önemli çok eleştiren biriyse oğluda onun gibi olacaktır büyük ihtimal

Gece hayatı varsa aman çok zor elde tutması

Alkol hergün içiyorsa bırakması çok zor

Bir çok kriter var bunları tek tek incelemeden aşık olmamak lazım

Şahsen ben bunların ölçmeden tipe aşık oldum boşa vakit kaybettim

Olmaya vardırda mesele senin nasibinde varmı o önemli olan bende çok sorguluyorum bazen ama yapacak birşey yok bu konuda tavsiye edilecek birşeyde yok kader kısmet tamamen bu mevzu.Ama ben şunu demeye geldim şimdiki erkekler tuhaf mevzusuna katılmıyorum o dediğimiz şimdiki erkekler aşık olduğu kızı buldumu bırakmıyor canım eskidende bu olan şimdide bu bende 32 yaşındayım malesef adamlar bizi sevemiyor demekki düşünüyorum ne yapsınlar demek sevemiyorlar ne kadar sevilmezmişim diyorum kendi kendime oysaki ben kendimi çok seviyorum beni nasıl sevmiyorlar anlamiyorum ya :))))) hahaha

Çok tatlısınız :) ben bozuk tiplere geldim ben bıraktım çoğunlukla beğendiğime de adım atamam bana gelenleri değerlendirdim

Çok tatlısınız :) ben bozuk tiplere geldim ben bıraktım çoğunlukla beğendiğime de adım atamam bana gelenleri değerlendirdim
Teşekkür ederim :) bende bana birisi gelirse değerlendiririm yoksa hayatta uğraşıp adim atmam banada hep gözü dışarda tipler denk geliyor eskiden olsa üzerine kafa yorardım aradimi arycakmi şimdi bakiyorumki ada lay lay lom o an benim için mevzu bitiyor zaten en azından kafam rahat diyip pskolojimi bozmuyorum

Kesinlikle en son ilişkim olmasaydı daha mı iyiydi diyorum ilk görüşmede aldatıldığını öğrenen ilk kadın olabilirim heralde

Şu zamanda düzgün erkek kaldığını düşünmüyorum varsada kalanlar koruma altına alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…