- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
bu işler nasip bir yer de nasibiniz de sizi bekliyordur. Bir de pozitif düşünün neden doğru insanı bulmayalım ki.evet doğru insanı bulmak zor.Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
bu işler nasip bir yer de nasibiniz de sizi bekliyordur. Bir de pozitif düşünün neden doğru insanı bulmayalım ki.evet doğru insanı bulmak zor.
Mesela size tavsiyem birilerinin aracılığıyla yeni yeni kişilerle tanışın.Nasibimizim nerede olduğunu bilemeyiz ki. Çevrenizde sizi arkadaslarına yakıştıran kişiler varsa tanışın görüşün baktınız olmuyor bırakırsınız tanımaktan ne çıkar ki. Bir de çevrenize birileri ile tanışmaya açık olduğunuzu belirtin.Çekinmeyin.Örneğin bir arkadasım nişanlısıyla teyzesinin aracılığıyla tanıştı 1 ay sonra evlenecekler. Çevremde birilerinin aracılığıyla tanışan çiftler var iyi ki tanışmışız diyorlar.Sizin de umarım karşınıza hayırlı doğru kişi çıkar
Doğru kişi var..
Evlilik nasip kısmet.En azından ben öyle inanıyorum. Olacağı varsa oluyor.
Bir şeyi merak ettim siz bu kişiyle nereden tanıştınız?
Ciddi ise 6 ay
Hafif ise kendini boşluk duygusu ile değilde
Yeni kişiyi tam tanımadan aşık olmayacak derecede olduğun an hazırsındır
Şimdi kaş göz boş
eli yüzü düzgün bakımlıysa
Sonra meslek
Sonra şiddete meyilli mi kontrol et
Araba sürerken yolda yürürken
Yada sohbet ederken başkalarına nefret söylemleri sık sık oluyorsa kaç
Sonra şiddet geçmişi varsada dikkat et
Sonra vücut hareketlerini denetle
Masada otururken sana doğru eğilimli oturuyorsa hoşlanmıştır
Konuşurken eliyle ağzını kapatıyorsa yada burnunu kalıyorsa o sıra konuşulan konu hakkında bir sorunu vardır hoşlanmıyor olabilir yada yalan
Ailesi çok önemli
Annesi kendine bağlı yetiştirmiş çok zor eğer kaynanan kötü olursa
yuvanı bile başka şehirden telefonla yıkabilir örneklerini gördüm
Kayınbaba çok önemli çok eleştiren biriyse oğluda onun gibi olacaktır büyük ihtimal
Gece hayatı varsa aman çok zor elde tutması
Alkol hergün içiyorsa bırakması çok zor
Bir çok kriter var bunları tek tek incelemeden aşık olmamak lazım
Şahsen ben bunların ölçmeden tipe aşık oldum boşa vakit kaybettim
Evet var :)
Bizim evde var bir tane ama medeni hali evli :)Nerede :)
Bizim evde var bir tane ama medeni hali evli :)
Var da bize yok asdfshajs
36 yasındayım.senınle aramda soyle bir fark var. Daha once evlendim. Suanda da hayatıma bırını istemiyorum.Neden acabasizde mi benim gibisiniz yaşınız kaç?
36 yasındayım.senınle aramda soyle bir fark var. Daha once evlendim. Suanda da hayatıma bırını istemiyorum.
Artik sevmiyordu benı.anladım neden boşanmıştınız? Özel değilse soruyorum. Düzgün erkek yok gibi geliyor bana
Artik sevmiyordu benı.
Guvenırsin neden guvenmeyesın. Hayattaki tum adamlar serefsız degıl kı.Anladım inş doğru insan çıkar karşımıza ne diyelim. Bende hayatımda ilk defa aldatıldım o kadar trajikomikki olayım. Nasıl güvenirim bundan sonra bilmiyorum
Guvenırsin neden guvenmeyesın. Hayattaki tum adamlar serefsız degıl kı.
Ne guzel sevenler adamlar var.
Sınırını bilen saygılı efendi.
Vakti gelmemistir olaya oyle bak.
Yarın bırı cikar karşına, anında evet dersin bes para etmez biridir. Hayatın rezil olur..
Boyle bırı olacagina yalnız ol, ıyı dusun.
Dogruyu bul.
Yasin da genc.
Hıcbıseye gec kalmamıssın.
Sankı cok erken evlenınce kus konduruyorlar.
Ins duzgun bırıne denk gelirsin
Duaların en guzelı.Haklısınız kesinlikle çok güzel yazmışsınız içim ferahladı çok teşekkürlerDua edeceğim size de Allah temiz kalpli insanları temiz kalplilerle karşılaştırsın inş
Duaların en guzelı.
Allah herkesi kendine denk olanla karsılastırsın.
İyi iyiye denk gelsin, kotu kotuye.
Ins cok mutlu olursun sende ♥
Arkadaşlar 31 yaşındayım bekarım. En son konumu görmüşsünüzdür tam düzgün birini buldum derken adamın başka kadınla ilişkisi çıktı piyasaya hemde ilk görüşmede. Bundan önce de 2 kişiyle görüşmüştüm. Ama gerçekten olmayacak şeyleri çıktı onlarında. Ben mi çekiyorum erkeklerdemi sıkıntı var anlayamıyorum. Umutsuz olmak istemiyorum ama düzgün erkek yok mubende mi hata var ? En sonuncusu kendini dindar diye tanıttı ailesi öyleydi benim ailemde öyle o kadar sevinmiştim ki ama ne pisliği çıktı şaka gibi.
dindar erkek = iyi düzgün erkek diye baktıkça sonu benzer olacak hep.. dindar diye hemen iyi olacak diye kural yok nedense bu kadar kötü örneğe rağmen böyle bir kalıp devam ediyor.
bu zamanda yeni kamuflaj bu dindar görünme maskesi biraz siyasi tarafı da var tabii işin de neyse.
soruna cevap olarak tabi ki var erkekler içinde de kaliteli düzgün tipler ama az biraz dikkat etmek gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?