Dogru mu goruyorum iki cizgi mi var?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
Kizlar cok saskinim cunku iki gun once test yaptigimda zerre kadar nokta bile yoktu bu aksam test yaptim ikinci cizgi belirdi yanlistir diye bi tane daha yaptim onda da ayni cizgi cikti.

Pco var adetlerim duzensiz dolayisiyla tarihlerimi bilmiyorum en son 29 aralikta adet olmus ve adet bitiminde sogan kurune baslamistim. Hala adet olmayinca kur ise yaramadi sandim ama simdi elim ayagim titriyor

Canım biraz silik gibi çizgi çok umutlanma ama geç dollendiyse silik çıkması normal. Yatin bidaha yap. Inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Iki cizgide cok net görünüyor canım gözün aydin hamesin pazartesi kan testi yaptir :)

Soğan kürünü nasıl uygulamıştın yazarsan sevinirim cnm
Canim benim eylul de bir kurtajim oldu sonrasinda adet olmadim epey zaman ilacla adet oldum sonraki ay da yine adet olmayinca sogan kuru yapayim dedim 3 gun ictim adet oldum adetim biter bitmez tekrar yaptim 13 gun boyunca. Ayni zamanda da bal tarcin corekotu yedim bu esnada. Ama hamile kalmayi beklemiyordum hic.

Sogani sabah aksam ac karnina dorde bolup 1.5 suda kaynattim sicaga yakin ilik ictim

Teşekkür ederim canım hepsini mi içtin yoksa kaç günde bir yenisini yaptın çok soru sordum ama merak ettim

baya belirgin çizgiler.. hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Cnimm tebrik ederm pazartesi doktoruna git hemen sn iğne kullanacakmiydin??

Cnimm tebrik ederm pazartesi doktoruna git hemen sn iğne kullanacakmiydin??
Doktorum testleri henuz degerlendirmemisti. Simdi giderim duruma gore bakar muhtemelen. Ay 3 tane daha test yaptim 50 li gebelik testi almistim eczane gibi toptan hepsinde cikti! E iki uc gun once golge bile yoktu hepsi bozuk olabilir mi?

İmkanı yok canm bozuk olması gbi. Bak bnde 26 ocakta yaptm hiç bise çıkmadı geri adetm birgün geçti yaptm 31 aralıkta koyu çıktı 4 gün önce çıkmamıştı oluyor yani öyle şeyler sen hamilesin kız sevinn

Suyunu iç sabah ilk idrarla tekrar yap inanmıyorsan :))

Eylul de bir bebek kaybim var o yuzden cok tedirginim bir aksilik varsa bunda da olursa diye zaten pco var yumurtlamam duzensiz felan

Eylul de bir bebek kaybim var o yuzden cok tedirginim bir aksilik varsa bunda da olursa diye zaten pco var yumurtlamam duzensiz felan
Güzel düşün güzel olsun canım, tebrik ederim, inşallah kese görüldü ve kalp atışı duyuldu heyecanını da bizimle paylasirsin, Hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun inşallah

Hiç tedirgin olma canm seni hatırlıyorum bn . Arastirmissindir pkoda ilk gebelik genelde düşuk oluyormuş bu sağlıklı olur inslh bakalm doktorun ne diyecek belki düşuk doz iğne verir yada coraspin

Hiç tedirgin olma canm seni hatırlıyorum bn . Arastirmissindir pkoda ilk gebelik genelde düşuk oluyormuş bu sağlıklı olur inslh bakalm doktorun ne diyecek belki düşuk doz iğne verir yada coraspin
Bende merakla bekliyorum neler olacak diye bakalim:) ay cok garip oldum pazar pazar kan testi yaptirabilecegim yerler var mi acaba?

Bende merakla bekliyorum neler olacak diye bakalim:) ay cok garip oldum pazar pazar kan testi yaptirabilecegim yerler var mi acaba?
Acilde yaptirabilirsin daha önce bir kere yaptirmistm bn ama rahatsizdm gebelk olabilir dedm negatifti öyle norml gideni yapıyorlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…