Dogru mu goruyorum iki cizgi mi var?

Bebem ozel mesaj da atarim sen iste yeter ki:)

Sen de gun sayiyorsun sanirim. Haydi bir avazda ins. Doguma girerken bana dua et emi saglikla alayim kucagima
Evet ben resmen final countdown dayim dua da ederim tabi ki hatta insallah ikizdirler diyerek basliyorum

Bebek o bebek artık inanöyle güzel şeyler yazmışsın ki çok duygulandım ne kadar uğraştığını ben biliyorum kuzum, Allah daha güzel günlerini de göstersin inş kirmizigitar

Bebek o bebek artık inanöyle güzel şeyler yazmışsın ki çok duygulandım ne kadar uğraştığını ben biliyorum kuzum, Allah daha güzel günlerini de göstersin inş kirmizigitar
Canimsin ASSOSyal herkese dua ediyorum ama en cok sana edicem inan:) ben inaniyorum birlikte buyutucez biz bebislerimizi:) bak bu da icime doguyor:)

Hamilesiiiiin hadi doktora sonra da yaz bize canım hemen

Sabha kadar uyku tutmayinca anca uyandim:) hazirlanip gidicem:)

Simdi takvime baktim 16 ocak ta iliski olmus 17 ocakta servikal mukus not dusmusum muhtrmelen o tarihlerden

Sonuc geldi ama moralim bozuldu. 17 si yumurtlama tarihim diye tahmin ediyorum 164.8 geldi sonuc cok dusuk su an daha yuksek olmasi lazimdi sanki
HAYır canım ya testten testte koyuluk değişiyor o yüzden sakın stres yapma hayırlısıyla kucağında al meleğini sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbim ❣

ceylin-46 B Biravucmutluluk gelbebicik A aksamustugelen WOMAN

Kizlar 4-5 gun geciken adet icin ( yaklasik 20 gun onceki iliskiden oldugunu varsayarsak) dusuk degil mi?
Yoo bence değil önemli olan 2 güne bir artması canm. 20gun önce olduğu kesinmi baklm hadi 20 gün önce ilişki du ondn sonra olmadı desek sperm ne zamn dolledi bilmiyorsun sonuçta belki 24 saat belki 48 saat sonra dolledi sen hc canını sıkma bnmde 228 çıkmıştı ilk iki gün sonra 541 çıktı bnada düşuk gelmişti ama önemli olan artismis guzl düşün güzel olsun salı tekrar yaptr hgc yi :)) ay hamile olduğuna sevin ya ekim annesi :)

Canim bu ara ev tasinma durumumuz var pek yakinlasmaya firsatimiz olmadi esimle en son 16 ocakta olmus iste dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…