Dogru mu goruyorum iki cizgi mi var?

kirmizigitar tebrikler, testler bozuk degil sen hamilesin 29 aralik sat ise, pko'lusun 29 ocak bat olsa, daha nerdeyse 5 haftalik falan ve aksam idrariyla yapiyorsun ki ona ragmen rengi baya koyu. Bence hicbir sorun cikmicak, baya da masallahi var

Ay canim agzindan bal damliyor:) cok saskinim hala allahim insallah kimyasaldi bostu bisey cikmaz:) saglikla gelsin bu sefer cimcime mi sehzade mi ne gelecekse!

Allahim sen hicbirimizin kucagini bos birakma insallah

Ay canim agzindan bal damliyor:) cok saskinim hala allahim insallah kimyasaldi bostu bisey cikmaz:) saglikla gelsin bu sefer cimcime mi sehzade mi ne gelecekse!

Allahim sen hicbirimizin kucagini bos birakma insallah
Amin canim sagol. Bu arada ozel hastaneler vs gece ve pazar gunleri kan tahlili yapiyor, bilgine. İster simdi git ister sabahi bekle yani ama ben sonucun 100 ve uzeri cikacagina eminim.

Amin canim sagol. Bu arada ozel hastaneler vs gece ve pazar gunleri kan tahlili yapiyor, bilgine. İster simdi git ister sabahi bekle yani ama ben sonucun 100 ve uzeri cikacagina eminim.

Kaybettigim ilk hamileligimde test gorseldeki (solda) ciktigi gun 226 ydi sonucum. Farkli markalar oldugunu varsayarsak muhtemelen su an da o ayarda biseydir bir tik saha koyu cunku.

Cok heyecanliyim ya ben asla hamile kalamam diye kaygilanirken hic beklemedigim ugrasmadigim bir anda yine cift cizgi. Allahim sen yasatmayacagin mutlulugun hevesini verme bana!

Eklentiler

• 172E3550-8C56-42E7-A551-ABEBA063F216.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 78
Endiselenip bebegini uzme, bence her sey yolunda gidecek bu sefer. O kadar sogan kurune ve corekotuna ragmen bu bebek tutunduysa saglikli demektir dua edicem senin icin, sen de kan testi yaptirinca kesin yaz sonucu

özür dilerim sakın yanlış anlamayın biz de bebişimizin kıymetini biliyoruz ama böyle uğraşan anneler.. bence cennet hakikaten sizin ayaklarınızın altında.. daha çok hakediyorsunuz bazı şeyleri.. umarım sağlıkla kavuşun yavrucağa..

Endiselenip bebegini uzme, bence her sey yolunda gidecek bu sefer. O kadar sogan kurune ve corekotuna ragmen bu bebek tutunduysa saglikli demektir dua edicem senin icin, sen de kan testi yaptirinca kesin yaz sonucu
Yazmam mi! Hepinizi etiketliycem kan sonucu bu , kese gorundu kalbi atti cinsiyeti belli oldu diye. Allah kismet etsin de 9 ay taciz edeyim hepinizi hepiniz beni takip etmek zorunda kalin. Sonra kinayin bi hamile kaldi iyi ki diye kinayin ki kinadiginiz basiniza gelsin insallah:)

Kesinlikle haklisin canim. Cok kolay hamile kalabiliyorum sanirim ama benim de epey sorunlarim var konuyla ilgili. Hic adet olmuyorum mesela. Ama adet olmadigim halde hamile kaldim ikinciye bu bence bir mucize. Bu yuzden bende o beklemenin istemenin husran yasamanin umut kirilmasinin ne demek oldugunu biliyorum. Hic umudum yoktu derken bundan bahsediyorum. Kac doktora gittim hepsi ayni cevabi verdi bana. Adet olmadan hamile kalamazsin dediler. İlk hamileligimde mucize bebek diyodum o gittiginde butun umutlarim soldu. Heh dedim bir kere mucize yasadin bekle bi daha gerceklessin teknik olarak mumkun degil cunku. Ama oldu!

Rabbim herkesin kucagini bol bebisle doldursun ins

Ahahaha deli dua mi ediyor beddua mi belli degil bak yarin kan sonucunu bekliyorum yoksa ben seni taviz ederim hic affetmem

Ahahaha deli dua mi ediyor beddua mi belli degil bak yarin kan sonucunu bekliyorum yoksa ben seni taviz ederim hic affetmem
Taviz degildir canim o tacizdir et ayol:) yapicam yapicam bu gece gitmedigime sasirdim zaten:)

Beddua ediyorum ayol. Tepemize tepemize ciksin veletlerimiz insallah yuzumuzu yikamaya vakit bulamayalim!

biz de debelenip duruyoruz ay şöyle mi olsa böyle mi olsa diye.. gerçekten yaşamadan bilemiyor insan.. Ben iyi dilekleri bir tık daha ileri götürüp Allah önce böyle isteyen anneleri mutlu etsin diyorum.. İnşallah herkes kendi mucizesini kucağına alsın.. ben de süpriz bebek diyorum.. benim de hamile kalmış olmam tamamen süpriz.. nasıl olduğunu hala bilmiyoruz..

Taviz degildir canim o tacizdir et ayol:) yapicam yapicam bu gece gitmedigime sasirdim zaten:)

Beddua ediyorum ayol. Tepemize tepemize ciksin veletlerimiz insallah yuzumuzu yikamaya vakit bulamayalim!
Tabi ki taciz ben ilk gece gitmistim, acildekiler bakiyordu oyle suratima benim 2. Zaten, allah olmayanlara versin. Yarina dogurmazsam muhakkak bakicam siteye bak gorcem sonucu ona gore

Tabi ki taciz ben ilk gece gitmistim, acildekiler bakiyordu oyle suratima benim 2. Zaten, allah olmayanlara versin. Yarina dogurmazsam muhakkak bakicam siteye bak gorcem sonucu ona gore
Bebem ozel mesaj da atarim sen iste yeter ki:)

Sen de gun sayiyorsun sanirim. Haydi bir avazda ins. Doguma girerken bana dua et emi saglikla alayim kucagima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…