doğru mu yapıyorum acaba???

bölümdaşımmmmm

evet şuanda sevgili değiliz bana kalsa yakında da olamayız çocuk ne zaman teklife niyetlense ağzına tıkıyorum lafı

zaten o konya da çalışıyor yüzyüze görüşmemize de daha çok var ortak arkadaşımızın mezuniyetine anca...

ne güzel kader işte teselli edecek eskiyi unutturacak biri hemen çıkıyo karşına :))

inşallah doğru kişidir

ona yani şu ankine dedim ki sana anlatayım neden ayrıldığımı aklında soru işareti kalmasın dedi üzülürsün anlatınca dedi tabi ben aynen

biteni bitirmişsin zaten, kimseden özür falan bekleme, özür dilese ne olacak ? kimle niye muhatap olacaksın ki??? boşver.... şimdiki durumla da acele etme, zamanlama çok yakın olabilir ama ne biliyorsun hayatının ınsanı olmayacağını? düzgün bir insan demişsin madem..sadece ağırdan al bence biraz kendini dinle..

hhadi bakalım mutluluk peşini bırakmasını

evet kendimi dinlemeliyim...

yani şuanda tanıdığım kadarıyla bir sorun yok gibi.. sadece zmanlar yakın olduğu için endişe ediyorum sanırım.. yorumun için teşekkürler

Hiç yanlış yapmıyorsun,için rahat olsun.

İyiki ayrılmışsın o adiden

Umarım mutlu bir beraberliğiniz olur

(darısı başıma,bi yıl sonra falan ama)

Hiç yanlış yapmıyorsun,için rahat olsun.

İyiki ayrılmışsın o adiden

Umarım mutlu bir beraberliğiniz olur

(darısı başıma,bi yıl sonra falan ama)

inşallah canım hayatımdan çıkardım ve bir daha geri dönüşü olmayacak imşallah...

seninkide geç olsun güç olmasın boşver

inşallah canım hayatımdan çıkardım ve bir daha geri dönüşü olmayacak imşallah...

seninkide geç olsun güç olmasın boşver
İnşallah tamamen düşer yakandan
Şimdi gözüm sınavdan başka birşey görmüyor
Dershaneye bile mal mal gidip geliyorum

verdiğin kararın sonuna dek arkasında durduğun için tebrikler.

ardına bakma.
ister istemez kıyas yapıyorsundur. acele etme tabii ki ama yine tanı.
mutluluklar.

verdiğin kararın sonuna dek arkasında durduğun için tebrikler.

ardına bakma.
ister istemez kıyas yapıyorsundur. acele etme tabii ki ama yine tanı.
mutluluklar.

ilk konuşmaya başladığım zamanlarda bi kaç gün kıyasladım

ama sonra gerçekten akışına bıraktım

sanırım bir ilişkiye başlarsam şuanda konuştuğum kişiyle mutlu olabilirim gibi hissediyorum

kıyaslama yapma cnm ama duygularından tam eminsen bu ilişkiyi sürdür bana kalırsa intikam vs duygularla yaklaşmadın hayatındaki kişiye bu tür düşünceleri at kafandan sağlıklı düşün ve mutlu ol

ben ilişki bitiminden sonra en az 1 sene beklenmesi gerektiğini düşünürdüm ama eşimle eski erkek arkadaşımdan ayrıldıktan 3 ay sonra tanıştım inş sizin ilişkinizde mutlulukla sonuçlanır....

kız allah seni ne yapmasın arkadaşlarım da bana bunu dinletti

bende en az 1 sene derdim sorsalar ama sanırım bu biraz hızlı ve iyi oldu

sevgililikte resmi olarak ayrılmak nasıl oluyo, yani sen 9 eylülde ayrılıyosun bireysel olarak 15 ekimde resmi olarak ikinizde ayrılıyosunuz, benim bildiğim bi taraf bitti diyince iki taraf içinde o gün ayrılık günüdür,yeni ilişkinde mutluluklar dilerim

9 eylülde kendisine yakaladığımı ve kendi tarafımdan bitirdiğimi söyledim kabul etmedi...

15 ekimde de kendisi de kabul etti ayrılğı resmi dediğim ikimiz de ayrıldık yani..

yorumun için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…