Dogru mu yapmisim sizce?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık yarım saat önce eşimle tartışıp sanırım küstügümüz bir konu hakkında size danışmak istedim.
Sanırım ilk konumdu, esimin çalışma ortamındaki bir kadınla gereksiz muhabbeti için konu açmıştım o zaman hamile değildim. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Geçen hafta benim okulumun toplu iftar yemeği vardı ve eşim buna katılmak istemedi. Orucken yeni tanıştığım bir insanla sigara da icemedigim için çok bir muhabbete katılamam, donuk donuk bakarım yeni insanlara iftar zamanında tanışmak benim için zor olur dedi. Başka zaman tanışıp yemeğe de gideriz dedi. Eşim aşırı sigara bağımlısıdır ve icmediginde gerçekten bakışlarında donukluk ve sinir hali olabiliyor. O yüzden yeni insanlarla o anda tanışmak istememesini anladım ve gitmedik yemeğe. Bugün de diyor ki bizim okulun da iftar yemeği Var, oraya gidelim. Ben de asil sebep bu olmamasına rağmen sen benimkine gitmek istemedin ben de gitmek istemiyorum ama sen gidiyosan git dedim. Ama söylediğim seydeki kinayeyi anlamamış olamaz asla. Benim asıl sorunum benimkine gelmemiş olması değil, öncelerde okulundaki bir kadın yüzünden tartışmış olmamiz ve onunla yüzyüze gelmek istememem. Halbuki hiçbirini daha önce görmedim, tanışmadık. Sen tek git dedigimde herkes eşiyle geliyor seni de merak ediyorlar dedi, bugün zaten önden bir yol yapmak için okuldaki kadın hocalar karnının büyüyüp buyumedigini kaç kilo aldığını soruyorlar falan diyordu. Ben cevap vermemiştim. O şu an benimkine gelmedi diye gitmek istemediğimi sanıyor ama asıl sebebi söyleyip çok umursuyormus gibi görünmek istemedim. Ama evet umursuyorum, birkaç ay önce canımı sikan insanin, eşime ilgisi olduğunu dusuñdugum bir insanın bulunduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Ama bu bizim içi tartışmaya sebep oldu. Sizce gitmemekle ve verdiğim tepkiyle haklı miyim? Siz ne yapardınız?
O adamin bir nanesi olsa senin iftardan haberin olmaz sana.israr.etmez .. ve.diger ayrinti herkes esiyle geliyor demis.demekki o kuskulandiginiz her kimse.evli.nisanli sevgilili.olabilir. ya da bekardir ve herkes.cift olur bunalirim.diyip.gelmez 😁 bence o.yemege gidin hemde.kendinize.ozenerek.gulumseyen yuzunuzle hatta oradaki.bayanlara.sicak.davranin ki onlari yakindan taniyin gozlemleyin

O adamin bir nanesi olsa senin iftardan haberin olmaz sana.israr.etmez .. ve.diger ayrinti herkes esiyle geliyor demis.demekki o kuskulandiginiz her kimse.evli.nisanli sevgilili.olabilir. ya da bekardir ve herkes.cift olur bunalirim.diyip.gelmez 😁 bence o.yemege gidin hemde.kendinize.ozenerek.gulumseyen yuzunuzle hatta oradaki.bayanlara.sicak.davranin ki onlari yakindan taniyin gozlemleyin
Aynen çok mantıklı. Tesekkur ederimm

Deyim atasözü kitabı karistirmanizi öneririm, dediginiz şeyle anlatmak istediğinizin alakası yok. Ayrıca paragraf kitabı da önerebilirim, biraz okuduklarınızı anlayın, eşime güvenle ile ilgili de bir sorunum yok, cikarimlarinizi kendinize saklayabilirsiniz :)
Ayrıca Aynen, amin, herkese akıl fikir inşallah:)
İstediğiniz cevap gelmeyince sizin de tepkiler bu şekilde sanırım :)
Siz de bence biraz eleştiriye açık olmayı deneyin mesela . Hala kadına sinir oluyorum falan yazıp , eşinizin samimiyetini sadece ona bağlamışsınız.
Her neyse size kıymetli eşinizle çok mutlu bir ömür diliyorum.

İstediğiniz cevap gelmeyince sizin de tepkiler bu şekilde sanırım :)
Siz de bence biraz eleştiriye açık olmayı deneyin mesela . Hala kadına sinir oluyorum falan yazıp , eşinizin samimiyetini sadece ona bağlamışsınız.
Her neyse size kıymetli eşinizle çok mutlu bir ömür diliyorum.
Tesekkur ederimm, size de :)

Kusura bakmayın da ben sizi ukala buldum.
Kajmery34 Kajmery34 e akıl verecek durumda olsa idiniz burda bu saçma soruyu sormazdınız tavrınız yanlış iyi akşamlar.
Eleştiriye açık olamayan birisi burada konu açmamalı. Hanımefendi engin bilgilerini bana vereceğine keşke dönüp aynada bir kendine baksa :) Ama bakmış olsa eşinin samimi olduğu kadına sinir olup ,eşimle samimi oluyor demezdi. Samimi olmak tek başına yapılan bir eylem değil çünkü.

Kusura bakmayın da ben sizi ukala buldum.
Kajmery34 Kajmery34 e akıl verecek durumda olsa idiniz burda bu saçma soruyu sormazdınız tavrınız yanlış iyi akşamlar.
Kusura bakmayın ben de sizi
Eleştiriye açık olamayan birisi burada konu açmamalı. Hanımefendi engin bilgilerini bana vereceğine keşke dönüp aynada bir kendine baksa :) Ama bakmış olsa eşinin samimi olduğu kadına sinir olup ,eşimle samimi oluyor demezdi. Samimi olmak tek başına yapılan bir eylem değil çünkü.
Yok rica ederim ne kusuru, eksiklerinizi bilmek sizin de hakkınız. Tesekkur ederim hoşça kalın:)

Hem eşinize ilgi gösteren bir bayan var hem de böyle bir etkinliğe yalnız yollayacaksınız kendim gitmiyorsam asla yollamam ben eşiniz ne güzel sizi yanınızda istiyor ama çağırmasa hemen şüphelenip bir kulp bulurdunuz kadın milletine de yaranılmıyor yahu

Eski konularinizdan birinde üst kat komşumuzun da sizi taklit ettiği kıskandığı ve hatta kocanızla ilgili kocanizi elinizden almakla ilgili yorum yaptigini hatırlıyorum.ust kat komşu evli hemde.okuldaki ogretmeninde kocanızda gözü var.bana biraz yeni evlilikten kaynaklanan kıskançlık varmış gibi geldi :) konunuzla alakalı yorumum da şu olacak.bence gidin . Böylece kişileri gözlemlemiş olursunuz.aklinizdaki soru işaretlerini giderirsiniz.

Ben anlamadim ya. Sizin kadınla bi konuşmanız oldu mu? Yani eşinizle onun arasındaki diyalogdan sizin rahatsız olduğunuzu kadın biliyor mu? Ona göre karar vereceğim de :)

Tavşan dağa küsmüş,dağın haberi yok
sözü tam bu konuya göre.
Kendi kendinizi gereksiz bir durum içine sokmuşsunuz.
Her zaman söylüyorum kıyas ve misilleme evliliği zedeliyor.
Ayrıca böyle bir durumda tam tersine,
giyinip,süslenir ve eşimin yanında olurum o iftarda.
Eşinizi tek başına gönderince,
elinize ne geçecek?

Kusura bakmayın ben de sizi
Yok rica ederim ne kusuru, eksiklerinizi bilmek sizin de hakkınız. Tesekkur ederim hoşça kalın:)
Çok şükür eksiklerim olduğunu kabul ediyorum. Hamd olsun ki Kadın baştan çıkarır yalanına sığıp hemcinslerime oynamıyorum:)
Siz de hoşlukla kalın.

Ee vazgeçtim tamam hadi gidelim mi diyeyim nasıl geri dönüş yapayım peki
Aranizda mutlaka bir sifre vardir mesela ben kedi gibi oluyorum.o gulene.kadar ya da tepki verene kadar ugrasiyorum ya opuorm.ya saciyla oynuorm.dikkatini cekmeye calisiorm.ya da aniden gidip sarilin o sarilma aninda diyin sen gelmedigin icin o gunku kizginligim yuzunden teklifini red ettim ama aslinda gelmek istiyorum.teklifin hala.gecerliyse seve seve sana.eslik.ederim.🤗

Tanımadığınız bir kadın için eşinizle tartışıp yine aynı kadın için iftara gitmek istememek ve eşinizin sizin niyetinizi anlamasını beklemek çok mantıklı gelmedi bana.

Konu bir şekilde açılır eşiniz tekrar gidelim dediğinde, der muhtemelen,o zaman uzatmayın konuyu, iftara gidin. Gerçekten rahatsız olunacak bir durum var mı anlamış olursunuz bu şekilde.

Back
X