- 27 Kasım 2017
- 1.287
- 5.825
- 158
- Konu Sahibi paristesontango
Bu mesajın alnı olsa da öpsem :))Çok şükür eksiklerim olduğunu kabul ediyorum. Hamd olsun ki Kadın baştan çıkarır yalanına sığıp hemcinslerime oynamıyorum:)
Siz de hoşlukla kalın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesajın alnı olsa da öpsem :))Çok şükür eksiklerim olduğunu kabul ediyorum. Hamd olsun ki Kadın baştan çıkarır yalanına sığıp hemcinslerime oynamıyorum:)
Siz de hoşlukla kalın.
Destek almalı. Sürekli birileri onu doğrulasın istiyor ve cevapları hep tekfir edici. Allah selâmet versınEski konularinizdan birinde üst kat komşumuzun da sizi taklit ettiği kıskandığı ve hatta kocanızla ilgili kocanizi elinizden almakla ilgili yorum yaptigini hatırlıyorum.ust kat komşu evli hemde.okuldaki ogretmeninde kocanızda gözü var.bana biraz yeni evlilikten kaynaklanan kıskançlık varmış gibi geldi :) konunuzla alakalı yorumum da şu olacak.bence gidin . Böylece kişileri gözlemlemiş olursunuz.aklinizdaki soru işaretlerini giderirsiniz.
Öpmüş kadar oldunuzBu mesajın alnı olsa da öpsem :))
Ya başka konularda da sıkıntıları varmış bir arkadaş yorum yazmış sımdı. Onun derdi dert paylaşmak degıl alman kurdu gibi saldırmak ne yaparsa yapsın.Eleştiriye açık olamayan birisi burada konu açmamalı. Hanımefendi engin bilgilerini bana vereceğine keşke dönüp aynada bir kendine baksa :) Ama bakmış olsa eşinin samimi olduğu kadına sinir olup ,eşimle samimi oluyor demezdi. Samimi olmak tek başına yapılan bir eylem değil çünkü.
İyi dank etmiş ya önemli olan bu mutlaka gidin şayet kadının eşinizde gözü varsa görsün ki siz birlikte mutlusunuzAynen yeni dank etti bende de buhaklisiniz
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık yarım saat önce eşimle tartışıp sanırım küstügümüz bir konu hakkında size danışmak istedim.
Sanırım ilk konumdu, esimin çalışma ortamındaki bir kadınla gereksiz muhabbeti için konu açmıştım o zaman hamile değildim. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Geçen hafta benim okulumun toplu iftar yemeği vardı ve eşim buna katılmak istemedi. Orucken yeni tanıştığım bir insanla sigara da icemedigim için çok bir muhabbete katılamam, donuk donuk bakarım yeni insanlara iftar zamanında tanışmak benim için zor olur dedi. Başka zaman tanışıp yemeğe de gideriz dedi. Eşim aşırı sigara bağımlısıdır ve icmediginde gerçekten bakışlarında donukluk ve sinir hali olabiliyor. O yüzden yeni insanlarla o anda tanışmak istememesini anladım ve gitmedik yemeğe. Bugün de diyor ki bizim okulun da iftar yemeği Var, oraya gidelim. Ben de asil sebep bu olmamasına rağmen sen benimkine gitmek istemedin ben de gitmek istemiyorum ama sen gidiyosan git dedim. Ama söylediğim seydeki kinayeyi anlamamış olamaz asla. Benim asıl sorunum benimkine gelmemiş olması değil, öncelerde okulundaki bir kadın yüzünden tartışmış olmamiz ve onunla yüzyüze gelmek istememem. Halbuki hiçbirini daha önce görmedim, tanışmadık. Sen tek git dedigimde herkes eşiyle geliyor seni de merak ediyorlar dedi, bugün zaten önden bir yol yapmak için okuldaki kadın hocalar karnının büyüyüp buyumedigini kaç kilo aldığını soruyorlar falan diyordu. Ben cevap vermemiştim. O şu an benimkine gelmedi diye gitmek istemediğimi sanıyor ama asıl sebebi söyleyip çok umursuyormus gibi görünmek istemedim. Ama evet umursuyorum, birkaç ay önce canımı sikan insanin, eşime ilgisi olduğunu dusuñdugum bir insanın bulunduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Ama bu bizim içi tartışmaya sebep oldu. Sizce gitmemekle ve verdiğim tepkiyle haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Valla ben inadına giderdim kocama ilgisi olduğunu düşünüyorsam bir kadının onun olduğu ortama iş yeri hariç kocamı yanlız birakmamMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık yarım saat önce eşimle tartışıp sanırım küstügümüz bir konu hakkında size danışmak istedim.
Sanırım ilk konumdu, esimin çalışma ortamındaki bir kadınla gereksiz muhabbeti için konu açmıştım o zaman hamile değildim. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Geçen hafta benim okulumun toplu iftar yemeği vardı ve eşim buna katılmak istemedi. Orucken yeni tanıştığım bir insanla sigara da icemedigim için çok bir muhabbete katılamam, donuk donuk bakarım yeni insanlara iftar zamanında tanışmak benim için zor olur dedi. Başka zaman tanışıp yemeğe de gideriz dedi. Eşim aşırı sigara bağımlısıdır ve icmediginde gerçekten bakışlarında donukluk ve sinir hali olabiliyor. O yüzden yeni insanlarla o anda tanışmak istememesini anladım ve gitmedik yemeğe. Bugün de diyor ki bizim okulun da iftar yemeği Var, oraya gidelim. Ben de asil sebep bu olmamasına rağmen sen benimkine gitmek istemedin ben de gitmek istemiyorum ama sen gidiyosan git dedim. Ama söylediğim seydeki kinayeyi anlamamış olamaz asla. Benim asıl sorunum benimkine gelmemiş olması değil, öncelerde okulundaki bir kadın yüzünden tartışmış olmamiz ve onunla yüzyüze gelmek istememem. Halbuki hiçbirini daha önce görmedim, tanışmadık. Sen tek git dedigimde herkes eşiyle geliyor seni de merak ediyorlar dedi, bugün zaten önden bir yol yapmak için okuldaki kadın hocalar karnının büyüyüp buyumedigini kaç kilo aldığını soruyorlar falan diyordu. Ben cevap vermemiştim. O şu an benimkine gelmedi diye gitmek istemediğimi sanıyor ama asıl sebebi söyleyip çok umursuyormus gibi görünmek istemedim. Ama evet umursuyorum, birkaç ay önce canımı sikan insanin, eşime ilgisi olduğunu dusuñdugum bir insanın bulunduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Ama bu bizim içi tartışmaya sebep oldu. Sizce gitmemekle ve verdiğim tepkiyle haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Kız tavşandı o küsenDağ dağa küsmüş dağın haberi YOK
Giderdim ben
Ayrıca kadın zaten o okulda değil mi
İftara gitsen ne olacak gitmesen ne olacak anlamadım ben
Olsun dağın neyi eksik benim için de o küssünKız tavşandı o küsen![]()