- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
- Konu Sahibi paristesontango
Mutalaka git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçması gereken sen değilsin.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık yarım saat önce eşimle tartışıp sanırım küstügümüz bir konu hakkında size danışmak istedim.
Sanırım ilk konumdu, esimin çalışma ortamındaki bir kadınla gereksiz muhabbeti için konu açmıştım o zaman hamile değildim. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Geçen hafta benim okulumun toplu iftar yemeği vardı ve eşim buna katılmak istemedi. Orucken yeni tanıştığım bir insanla sigara da icemedigim için çok bir muhabbete katılamam, donuk donuk bakarım yeni insanlara iftar zamanında tanışmak benim için zor olur dedi. Başka zaman tanışıp yemeğe de gideriz dedi. Eşim aşırı sigara bağımlısıdır ve icmediginde gerçekten bakışlarında donukluk ve sinir hali olabiliyor. O yüzden yeni insanlarla o anda tanışmak istememesini anladım ve gitmedik yemeğe. Bugün de diyor ki bizim okulun da iftar yemeği Var, oraya gidelim. Ben de asil sebep bu olmamasına rağmen sen benimkine gitmek istemedin ben de gitmek istemiyorum ama sen gidiyosan git dedim. Ama söylediğim seydeki kinayeyi anlamamış olamaz asla. Benim asıl sorunum benimkine gelmemiş olması değil, öncelerde okulundaki bir kadın yüzünden tartışmış olmamiz ve onunla yüzyüze gelmek istememem. Halbuki hiçbirini daha önce görmedim, tanışmadık. Sen tek git dedigimde herkes eşiyle geliyor seni de merak ediyorlar dedi, bugün zaten önden bir yol yapmak için okuldaki kadın hocalar karnının büyüyüp buyumedigini kaç kilo aldığını soruyorlar falan diyordu. Ben cevap vermemiştim. O şu an benimkine gelmedi diye gitmek istemediğimi sanıyor ama asıl sebebi söyleyip çok umursuyormus gibi görünmek istemedim. Ama evet umursuyorum, birkaç ay önce canımı sikan insanin, eşime ilgisi olduğunu dusuñdugum bir insanın bulunduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Ama bu bizim içi tartışmaya sebep oldu. Sizce gitmemekle ve verdiğim tepkiyle haklı miyim? Siz ne yapardınız?
Hem o kadının ilgisinden şüphe duyuyorsunuz hem de eşinizi tek gönderiyosunuz yanlış.Mutlaka sizde gitmelisinizMerhaba arkadaşlar. Yaklaşık yarım saat önce eşimle tartışıp sanırım küstügümüz bir konu hakkında size danışmak istedim.
Sanırım ilk konumdu, esimin çalışma ortamındaki bir kadınla gereksiz muhabbeti için konu açmıştım o zaman hamile değildim. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Geçen hafta benim okulumun toplu iftar yemeği vardı ve eşim buna katılmak istemedi. Orucken yeni tanıştığım bir insanla sigara da icemedigim için çok bir muhabbete katılamam, donuk donuk bakarım yeni insanlara iftar zamanında tanışmak benim için zor olur dedi. Başka zaman tanışıp yemeğe de gideriz dedi. Eşim aşırı sigara bağımlısıdır ve icmediginde gerçekten bakışlarında donukluk ve sinir hali olabiliyor. O yüzden yeni insanlarla o anda tanışmak istememesini anladım ve gitmedik yemeğe. Bugün de diyor ki bizim okulun da iftar yemeği Var, oraya gidelim. Ben de asil sebep bu olmamasına rağmen sen benimkine gitmek istemedin ben de gitmek istemiyorum ama sen gidiyosan git dedim. Ama söylediğim seydeki kinayeyi anlamamış olamaz asla. Benim asıl sorunum benimkine gelmemiş olması değil, öncelerde okulundaki bir kadın yüzünden tartışmış olmamiz ve onunla yüzyüze gelmek istememem. Halbuki hiçbirini daha önce görmedim, tanışmadık. Sen tek git dedigimde herkes eşiyle geliyor seni de merak ediyorlar dedi, bugün zaten önden bir yol yapmak için okuldaki kadın hocalar karnının büyüyüp buyumedigini kaç kilo aldığını soruyorlar falan diyordu. Ben cevap vermemiştim. O şu an benimkine gelmedi diye gitmek istemediğimi sanıyor ama asıl sebebi söyleyip çok umursuyormus gibi görünmek istemedim. Ama evet umursuyorum, birkaç ay önce canımı sikan insanin, eşime ilgisi olduğunu dusuñdugum bir insanın bulunduğu ortamda bulunmak istemiyorum. Ama bu bizim içi tartışmaya sebep oldu. Sizce gitmemekle ve verdiğim tepkiyle haklı miyim? Siz ne yapardınız?
işte buda bir beklenti ve gereksizMuhtemelen tek gitmeyeceğini bildiğim için öyle dedim ama giderse çok bozulurum gerçekten:)
:) kendisi içini bilmediği kadını, kocama ilgisi var diye etiketlemiş ama sizin diş geçirme mevzunuzu pek bir ayıplamış.Neden ? Kadına kilitlenmişsiniz . Halbu ki kadın kim ki ? Dış kapının dış mandalı. Siz ilk olarak bence eşinizle konuşun bu konuyu.
Amin Allah hepimize akıl fikir versin.
Çok sevimsiz buldum sizi kusura bakmayın. Fikir alma amaçlı konu acmissiniz ve herkes kendi anladığı sekilde cevap vermiş. İşinize gelmeyene çok sevimsiz bir şekilde cevap vermissiniz. Öğretmenlere her zaman büyük saygım vardır. Ama beş parmağın beşi bir değil tabi...Kusura bakmayın ben de sizi
Yok rica ederim ne kusuru, eksiklerinizi bilmek sizin de hakkınız. Tesekkur ederim hoşça kalın:)
eşinize güvenir haliniz buysa bir de güvenmeseniz nolucak acabaDeyim atasözü kitabı karistirmanizi öneririm, dediginiz şeyle anlatmak istediğinizin alakası yok. Ayrıca paragraf kitabı da önerebilirim, biraz okuduklarınızı anlayın, eşime güvenle ile ilgili de bir sorunum yok, cikarimlarinizi kendinize saklayabilirsiniz :)
Ayrıca Aynen, amin, herkese akıl fikir inşallah:)