Ama sen gelinsin, kayınpederin arabasına bizim dersinGeçen izne geldigimizde ablamin Kp nin arabasını aldık ..Otoparkta arabayi bulamayınca bizim araba nerde die sordum eşimde güldü hatta..O an Abimlerin arabasına benziyor demek yerine bizim araba denir yani ..
Bizim değil işte ablamin kayinpederinin arabasıydi ki ablamlarda yoktu yanımızda başka şehirde yaşıyorlar onlarda:)Ama sen gelinsin, kayınpederin arabasına bizim dersin
Ne mümkün ki bir görümce abisinin arabasına bizim desin
Olsun baldızsınBizim değil işte ablamin kayinpederinin arabasıydi ki ablamlarda yoktu yanımızda başka şehirde yaşıyorlar onlarda:)
Eee, sonra gidip sizin(!) arabayı kendi mülkiyetine geçirip satma girişiminde mi bulunmuşHanımlar merhaba
Görümcem bekar.. iyiliğine iyi . Ama laflarını esirgemeyen biri. Neyse gelelimm konuya haftasonu hep birlikte dışardaydık. Bizim arabaya benzer bir araba gördük benim kuzenim vardı yanımızda. Kuzenime diyor ki bak bizim arabaya benziyor ( kasttettiğide bizim araba ) Her defasında birde abisine ve babasına bana artık araba alın vs diyor . ( eşim zaten almaz banada diyor kendisi gitsin babam alsın diye ) Ben rahatsız oluyorum bizim arabayı kendi arabası sanmasına.
Guldürdünuz beni gercektenOlsun baldızsın
Yine görümce değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?