- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Zamanla bu siniriniz geçer. Ama mesafe kalır..kalsın da..
Nişanlınızın tutumu önemli, sizin mesafeli duruşunuzu sorun etmeyecekse bir problem olmaz herhalde..
Konuyu söylemek istemiyorum dine bağlıyorlar sonra... içine ediliyor konununkonu neydi cok merak ettim
Konuyu söylemek istemiyorum dine bağlıyorlar sonra... içine ediliyor konunun
Eski konunuzu biliyorum. Çok haklı sebeplerle nişanlınızdan ayrilmistiniz. Ben de olsam nişanlım arkamda durduğu için ve sevdiğim için barışırdım. Ama kayinvalidemi affedemezdim sanırım. Size çok büyük bir saygısızlık yapıldı. Mesafenizi korumaya devam edin zaman her şeyin ilacı. İleride gerçekten pişman olduğunu anlarsanız içiniz yumuşar belki. Ama şimdilik mesafeli olmakta fayda var bence doğru olanı yapıyorsunuz.Herkese merhaba..
Eski konumu bilenler bilir..
Bilmeyenler için nişanlımdan 1 buçuk ay önce resti çekerek ayrıldım.. sebebi kv ve kp nin yüzünden. Aramızda kültür farkı var aşırı derece şimdiye kadar hiç sorun etmediler evlenmeme az bir süre kala gelinliğime saygısızca müdahale etmeye kalktılar.. çok detaya girmek ve konuyu uzatmak istemiyorum. Eski konularımda detaylı var her şey.
Resti çektikten sonra kv ağlayarak benden özür diledi tek anneme ve kız kardeşime anlattığım için annemden de özür diledi.. nişanlım ailesine rest çekme durumuna kadar geldi. Babasına karşı hala öfkeli.
Annemle oturup konuştum günlerce.. kimseye anlatılabilecek bir şey değildi. Diğer taraftan özür dilemeler yalvarmalar derken.. nişanlımla tekrar oturum saatlerce konuştuk ve bir daha ailesiyle eskisi gibi olmayacağımı saygının dışında başka bir duygunun olmayacağı bunu göze alıyorsa devam edeceğimi söyledim.
Ve devam ettik.. 1 buçuk ay oldu tahminen. Kv o günden sonra bana melek gibi davranıyor ama benim tavrım kesin ve net. Nisanlim bana hala annem seni çok seviyor diyor ama korkusundan ikinci bir cümleyi kuramıyor. Sadece benden özür dilediği için ve çok ağladığı için muhabbeti devam ettiriyorum..
Amaaa kızlar gelin görünki.. hiç sevmiyorum aklımda çıkaramıyorum.. düğün tarihini erteledik. Kahrından ölecek.. umrumda bile değil.
Gerçekten mi pişmandır sizce yoksa oğlu için rol mu yapıyor anlamıyorum. Çünkü güvenemiyorum artık. Bana sürekli unutacaksın dimi kızım diyor.. ben seni nasıl ağlattım o kadar diyor.. bi yandan öyle konuştukça vicdanım el vermiyor diğer yandan aklıma geldikçe boğasım geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
Eski konunuzu biliyorum. Çok haklı sebeplerle nişanlınızdan ayrilmistiniz. Ben de olsam nişanlım arkamda durduğu için ve sevdiğim için barışırdım. Ama kayinvalidemi affedemezdim sanırım. Size çok büyük bir saygısızlık yapıldı. Mesafenizi korumaya devam edin zaman her şeyin ilacı. İleride gerçekten pişman olduğunu anlarsanız içiniz yumuşar belki. Ama şimdilik mesafeli olmakta fayda var bence doğru olanı yapıyorsunuz.
Bence kv deniz hatasini anlamis,herkes ikinci bir sansi hakediyor bence bundan sonraki tavirlarinizda istikrarli olursaniz sorun olmiyacaktir ama eski konularida surekli gundeme getirirseniz, huzurunuz kacar unutmayi deneyin nisanlinizla araniza kimseyi sokmayin hayat sizin,bence nisanlinizda sizi kaybetme korkusunu yeterince yasamis gorunuyoriyi bir ders vermissiniz brawo
Eski konunu bilmiyorum ama her insan hata yapar yanlış sözler kullanıp yanlış hareketlerle çok sevdiği insanı bile kırabilir .misal anne kız kavgaları.madem hatasını anlamış özür dilemiş affetmissin içinde kin büyütme bu demek degil ki canım cicim samimi ol ,mesafe her zaman iyidir.sadece olanları düşünüp kendini doldurma sürekli.umarım herşey gonlunuze göre olur.Ister istemez aklımdan çıkmıyor.. bunu nasıl başarıcam inanın hiç bir fikrim yok.
Bugün beni aramış kızım gel şuraya gidelim şunu yapalım.. hala bana nasıl teklif edebiliyor diye bile sinirleniyorum
Canım daha dün konu açtım merak edersen gir oku bende sevgilimden ailesinin ilgisiz alakasız üstüne üstlük kaba saba davranışları üzerine ben bu adamla evlenemem bu aileye de gelin gitmem deyip ayrıldım. Ama benim erkek arkadaşım sadece sana hak veriyorum dedi ailesini karşısına alıp nasıl davranıysunuz ben bu kızı seviyorum demedi bende böyle bir adama güvenip hayatımı birleştiremezdim. Ailemin bitanecik kızıyım misafirliğe gittiğimde sırf ablasına ayıp olmasın diye yerimi verdim mal gibi ayakta kaldımda bitanesi otur demedi balkonun merdivenlerinde yemeklerinin bitmesini bekledim lafı uzattım fakındayım ama seninki şöyle farklı çocuk senden özür dilemiş annesi hem senden hem ailenden özür dilemiş bence kestirip atma çok üzülürsün çünkü sevmeyen adam bu denli arkanda durmaz diye düşünüyorum. Annesine gelincede her zaman mesafeli ol derim bizde yakın çevremizde evladım yavrum diye gezip evlenince değişenleri gördük. Tabiiki her kv aynı değil ama ben çok karşılaştım açıkçası mesafeli olmak saygı çerçevesinde görüşmek en ideal olanı bunu bilir bunu söylerim. Şimdi ben karaları bağladım ayrıldıgım adam gayet keyfi yerinde ne diim işte
Eski konunu bilmiyorum ama her insan hata yapar yanlış sözler kullanıp yanlış hareketlerle çok sevdiği insanı bile kırabilir .misal anne kız kavgaları.madem hatasını anlamış özür dilemiş affetmissin içinde kin büyütme bu demek degil ki canım cicim samimi ol ,mesafe her zaman iyidir.sadece olanları düşünüp kendini doldurma sürekli.umarım herşey gonlunuze göre olur.
Yaptığı şey ve söylediği söz çok ağrıma gitti benim amaBunu nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?