Doğru mu yaptım yaptım.. bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özür dilendiyse affetmek büyüklüktur bence. Çok samimi olmanıza gerek yok ama nefret gutmeyin...kadin demiş affet beni. Affet...herkes ikinci bir şansı hakeder.

Eski konunuzu biliyorum cok da uzulmustum hakikaten..
Kv belki oglunun hatrina, belki hatasini anladigi icin sizden ozur dilemis..
Bu sefer sizin boyle yapmaniz nisanlinizin gozune batacak..
Annem okadar yanasiyor ilgileniyor, sen annen yasindaki kadina nasil davraniyorsun bu ne kinmis boyle diye..
Can ciger olun demiyorum ama o dengeyi kurun yoksa ilerleyen zamanlarda yine siz uzulursunuz..

Bir de birsey daha soyliyim..
Benim evlilik arefesinde annemin bir hatasi olsa,
adam akilli oturur konusur gerekirse ozrunu de diler..
Ama aslaa annemin yalvarircasina aglaya aglaya ozur dilemesine goz yumamam..
Kalk anne ne yapiyorsun sen okadar da uzun boylu degil derim..
Nisanliniz iyi sindirmis annesinin boyle ozur dilemesini.

Kızlar bütün yorumlarınızı okudum ama hepsine cevap veremedim.. psikoljim alt üst durumdaydı..
Her neyse iki gündür çok mutluyum.. :))
Iş yerinde uzun süredir (2yıl) üzerine çalıştığımız bir proje hayata geçti.. patrondan harika bir tebrik yediğim gün.. odama bir adam girdi ve elinde kocaman bir çiçekk.. dedimm bu kime çok şaşırdım :)) Nışanlımın göndermiş içinde de bir mektup döktürmüştee döktürmüşş .. sanki eski günlerimizde ki gibi.. :))
Akşam beni aldı yemeğe çıktık olanları bir an da olsa unuttuğum içten bir akşam geçirdim.. normalde hergün buluşuruz beni iş çıkışı alır eve götürür ama o gün bir başkaydıkk :))
Sonra bize geldi 1 bucuk 2 ay önceki faciadan sonra ilk defa eve davet ettim Annem babam kardeslerim oturduk makara kukara.. çok hoştuu! Bugünde çok güzeldi.. :)) 2 ayda unuttuğum duyguları tekrar hatırlatıyor bana sanki.. ünideki yıllarımızdaki gibi olduk:))
Nışanlılık süreci bizi yok etmiş bunu farkettim.. aşk meşk heyecanı yok etmiş yerine telaşı stresi korkuyu getirmiş..
Ciddi anlamda 1 bucuk 2 aydir o kadar moralim bozuk o kadar berbat bir haldeydim ki.. bütün sedeflerim stresten azdı.. kendimi iyice çıkmazda gibi hissediyordum.. tabi ki Allah beter sıkıntılardan korusun herkesi.
Bir anda hem işim hem aşkım hem ailem depreşti :)) Kv ve kp ye gelince onlara karşı hala öfkeliyim amaaa banenee :))
Şaka maka herkese çok teşekkür ederiyorum.. vaktinizi ayırıp en baştan beri üzülüp yorumlar yapıp destek oldunuz..
Belki 1 hafta sonra yine berbat olacağım hiç bilmiyorum ama kendimi toparlayacak kadar mutluluğa ulaştım :))
Allah'm kimseye dert sıkıntı vermesin.. kimseyi sevdikleriyle sınamasın..
Bir sonra ki ekşına kadar hoşçakalın :))

Nişanlınız arkanızdaysa bence takılmayın k.valideye

Dipçe: Güncellemenizi şimdi okudum çok mutlu oldum.
Umarım hep aşkla devam edersiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…