- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Eski konuna nerden bakılıyor bulamadım ne dedi de sizi ve annenizi yaraladı nbu kadarYaptığı şey ve söylediği söz çok ağrıma gitti benim amaBunu nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum artık..
erkekler aılelerıne duskun...yanı ben kendımden ornekleyecek olsam buralara sıgmaz..sana hak verır gıbı gorunur kalben aılesının annesının dedıgı yanlıs da olsa kalben onları dogru bulurlar.Herkese merhaba..
Eski konumu bilenler bilir..
Bilmeyenler için nişanlımdan 1 buçuk ay önce resti çekerek ayrıldım.. sebebi kv ve kp nin yüzünden. Aramızda kültür farkı var aşırı derece şimdiye kadar hiç sorun etmediler evlenmeme az bir süre kala gelinliğime saygısızca müdahale etmeye kalktılar.. çok detaya girmek ve konuyu uzatmak istemiyorum. Eski konularımda detaylı var her şey.
Resti çektikten sonra kv ağlayarak benden özür diledi tek anneme ve kız kardeşime anlattığım için annemden de özür diledi.. nişanlım ailesine rest çekme durumuna kadar geldi. Babasına karşı hala öfkeli.
Annemle oturup konuştum günlerce.. kimseye anlatılabilecek bir şey değildi. Diğer taraftan özür dilemeler yalvarmalar derken.. nişanlımla tekrar oturum saatlerce konuştuk ve bir daha ailesiyle eskisi gibi olmayacağımı saygının dışında başka bir duygunun olmayacağı bunu göze alıyorsa devam edeceğimi söyledim.
Ve devam ettik.. 1 buçuk ay oldu tahminen. Kv o günden sonra bana melek gibi davranıyor ama benim tavrım kesin ve net. Nisanlim bana hala annem seni çok seviyor diyor ama korkusundan ikinci bir cümleyi kuramıyor. Sadece benden özür dilediği için ve çok ağladığı için muhabbeti devam ettiriyorum..
Amaaa kızlar gelin görünki.. hiç sevmiyorum aklımda çıkaramıyorum.. düğün tarihini erteledik. Kahrından ölecek.. umrumda bile değil.
Gerçekten mi pişmandır sizce yoksa oğlu için rol mu yapıyor anlamıyorum. Çünkü güvenemiyorum artık. Bana sürekli unutacaksın dimi kızım diyor.. ben seni nasıl ağlattım o kadar diyor.. bi yandan öyle konuştukça vicdanım el vermiyor diğer yandan aklıma geldikçe boğasım geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
aynenDavul dengi dengine, kültur farkı olan her yerde bu sorunlar vardir var olacaktir nisanlin simdi boyle seni destekliyordur ama evlendikten sonra umarim degismez.Icinin sogumasida normal ama bunu devam ettirirsen evliligine yansimasi kacinilmaz.
Eski konuna nerden bakılıyor bulamadım ne dedi de sizi ve annenizi yaraladı nbu kadar
Canım ben eski konularını da biliyorum. Bana kalırsa o kadın düzelmez. Eski konuları yansıtmak istemedin sanırım bu başlığa o yüzden bişey demeyeceğim ama bu kadın ne sana ne inancına saygı göstermemiş bir kadın. Ayrıca eninde sonunda sizi ayırırım tarzı bir şey de demişti yanlış hatırlamıyorsam. Oğlu ona resti çekti diye sırf o yüzden alttan alıyor. Sakın bu mesafeni bozma. Evlerinde de kalmanızı pek tavsiye etmem ama sana kalmış. Evlendikten sonra da böylr alttan alan bir kayınvalide bulacağını pek sanmam.
Him kötü olmuş sana böyle birşey talep edip söylemeye kesinlikle hakları yok tabi .bilmiyorum ben olsam napardim nişanlın ile birbirinizi seviyormussunuz o da oğlunun sana ne kadar değer verdiğini anlamıştır belki sonuçta bitirmisin istese gelip özür dilemez bitti diye sevinirdi.düğün için acele etme biraz bekle bakalım tavırlar davranışlar ne yöndeBiz 4 yıl önce nişanlımla tanıştık ünide.. aramızda kültür ve mezhep farkı vardı.
Ikimizin arasındaki olurları olmazları konuşup ilişkimizi oturttuk ve harika bir arkadaşlık ve sevgililik dönemi yaşadık.. onun ailesinden hiç bir sıkıntı yoktu fakat benim sülalem ailem ayaklandı bu iş olmaz diye.. ben 4 yıl ailemi ikna etmek için savaştım ve bir mucize gerçekleşti bizim iş oldu.. özellikle son zamanlardın nışanlımın annesi artık mürvetinizi görmek istiyorum diye bana baskı yapıyordu..
Ailemi ikna etmek için vermedığim savaş kalmadı.. nişanlımın desteği ile de o dönemi atlattım. Sonra ailem onu tanıdı ve çok sevdi.
Ta ki 1 buçuk ay önce kv ve kp olacak şahsiyetler düğünde başını açıcaksın diye baski yapana kadar bende asla öyle bir şey yapmayacağımı ben yeni kapandım sayılır bu yaparken kimseye sormadıgımı açarsamda kimseye sormayacağımı söyledim. Ve bana bu insanlar hep özgürlükten bahseden insanlar.
Ben de kv ye ben senin oğluna baskıyla bir şey yaptırırsam hoşuna gider mi dedim o da bana öyle bir şey yaparsan 10 yıl sonra da olsa sizi ayırırım dedi. Suratına kapatıp yüzüğü fırlattım.. nisanlım kıyametleri koparttı.. ondan sonra özür dilemeler ağlamalar yalvarmalar başladı işte..
O günden sonra bir dediğim iki olmuyor her aradığında bana o kelimeleri ben sana nasıl kullandım unutacaksın dimi deyip duruyor kv.
Barışmazsan asla kendimi affetmem falan filan.. özeti bu.
Önemli olan baş açma kapama değil. Saygısızlık. O yüzden okuyan arkadaşlar lütfen dine çekmeyin.
Bu arada beni hep olduğum gibi tanıyıp.. bizler özgür insalarız derlerdi.
Evlilik kararı hassas bir karar hele hele ortada kv problemleri çokken ama kendiniz söylediniz bişeyleri ertelemişsiniz tam konuyu bilmiyorum ama üzülmekte tereddüt etmekte bence haklısınız belliki çok kırmışlar sizi haa özür dilemişler ama kimi insanların içi hemen soğumaz benden nacizane tavsiyem şudur içinizde en ufak bi kırılganlık devam ettiği takdirde sizde beklemeye bu ilişkiye zaman vermeye devam edin ne zamanki tam anlamıyla emin olursunuz o zaman evliliğe adım atın derim. Şuan hiç kendinizi kötü hissetmenize gerek yok kendinize ve karşı tarafa verdiğiniz bu zaman zarfında bakın bakalım neler değişmiş gidişat nasıl bir süre sonra herşey netleşecektir. Ama ben son olarak şunu diyorum madem nişanlınız bu kadar arkanızda yazık etmeyin.Çok zor bir durumda kalmişsınız inşallah aldığınız karar hakkınızda hayırlısı olur..
Nişanlım en başından beri hep yanımda oldu.. hatta onun bir suçu yokken annemden o bile özür diledi çok utandığını söyledi.. bu konuda hakkını yiyemem..
Ama düğüne az bir zaman kala bunları yaşamam bana tramva etkisi yaşattı.. o günden sonra kendimi toparlayamıyorum. İşime bile kendimi veremiyorum her şeyi boşa sarmaya başladım. Hep doğru bir yoldamıyım diye düşünmekten kafayı yiyicem.
Nişanlımı öyle çok seviyorum ki o gece onunla ağlayarak seve seve ayrıldık.. aklıma geldikçe kendimi kaybediyorum ama sevgimin kurbanı olmamak için ayrıldım her şeye rağmen.. annesinin bu tavrı özür dilemeleri ağlamaları.. nişanlımım hali beni geri döntürttü. Şimdi sorsanız ne düşünüyorsun diye inanın hiç bir fikrim yok. Normal hayatımda eğlenceli şen şakrak ben gittim mal gibi ortalıkta dolanan biri haline geldim
Allah tamamina erdirsin, sizi mutlu mesut etsin. Nisanliniz istemeseydi ailesi bu kadar israrla ozur dilemezdi sanirim. Onun kiymetini bilin geri kalanlari takmayin bence. Ozur dilemisler sonucta. Rol ya da degil, o onlarin kalp huzurunu etkiler ancak.Herkese merhaba..
Eski konumu bilenler bilir..
Bilmeyenler için nişanlımdan 1 buçuk ay önce resti çekerek ayrıldım.. sebebi kv ve kp nin yüzünden. Aramızda kültür farkı var aşırı derece şimdiye kadar hiç sorun etmediler evlenmeme az bir süre kala gelinliğime saygısızca müdahale etmeye kalktılar.. çok detaya girmek ve konuyu uzatmak istemiyorum. Eski konularımda detaylı var her şey.
Resti çektikten sonra kv ağlayarak benden özür diledi tek anneme ve kız kardeşime anlattığım için annemden de özür diledi.. nişanlım ailesine rest çekme durumuna kadar geldi. Babasına karşı hala öfkeli.
Annemle oturup konuştum günlerce.. kimseye anlatılabilecek bir şey değildi. Diğer taraftan özür dilemeler yalvarmalar derken.. nişanlımla tekrar oturum saatlerce konuştuk ve bir daha ailesiyle eskisi gibi olmayacağımı saygının dışında başka bir duygunun olmayacağı bunu göze alıyorsa devam edeceğimi söyledim.
Ve devam ettik.. 1 buçuk ay oldu tahminen. Kv o günden sonra bana melek gibi davranıyor ama benim tavrım kesin ve net. Nisanlim bana hala annem seni çok seviyor diyor ama korkusundan ikinci bir cümleyi kuramıyor. Sadece benden özür dilediği için ve çok ağladığı için muhabbeti devam ettiriyorum..
Amaaa kızlar gelin görünki.. hiç sevmiyorum aklımda çıkaramıyorum.. düğün tarihini erteledik. Kahrından ölecek.. umrumda bile değil.
Gerçekten mi pişmandır sizce yoksa oğlu için rol mu yapıyor anlamıyorum. Çünkü güvenemiyorum artık. Bana sürekli unutacaksın dimi kızım diyor.. ben seni nasıl ağlattım o kadar diyor.. bi yandan öyle konuştukça vicdanım el vermiyor diğer yandan aklıma geldikçe boğasım geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?