Doğru mu yaptım?

Yerinizde olsam hala hukuki bir girişimde bulunup bulunamayacağımı araştırırım. Eğer mümkünse açarım davamı ve aynı akşam evimde bir aike toplantısı düzenlerin herkesin içinde pisliğin suratına tükürerek yaptıklarını anlatırım, kapıdıda fotokopiyle çoğaltıp bütün misafirlere veririm. Adi pislik sokağa bile çıkamasın
Araştırıcam.

Aklımdan ne geçiyor diyim...kimselere bişiy demediniz ama bir yandan ortalıkta bu pislik hiçbirşey yokmuş gibi dolaşıyor..ailede başkalarına da aynı şeyi yapmış olabilir...kafasına bir vazo kırıp yanlışlık oldu demek geldi içimden..bir değil her gördüğümde üstelik ...Benim eşim olsaydı der demez hastanelik ederdi adamı..bilmiyorum vururdu belkide..ciddiyim..
Vurmak, bunu eşimde yapardı. Ama eşim kriz anlarında düşünüp, mantıklı davranan biri.
Eşim onu vursa ardında kalan kızım ve bana ne olur? Bunu ayırt eder diye düşünüyorum.
Sadece kötüyü iyi bilmesin diye dedim. Cinayet işlesin diye değil.

Paylaşmakla iyi yapmışsınız.
Ben de söylerdim eşime.
Geriye dönük, sadece sizin ifadeniz dava açmaya yeter mi bilmiyorum.
Ama en azindan itibari iki paralık olur.
Başkaları cocuklarina dikkat eder.
Çok zor yaşadığınız, geçmiş olsun.
Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah

Paylaşmakla iyi yapmışsınız.
Ben de söylerdim eşime.
Geriye dönük, sadece sizin ifadeniz dava açmaya yeter mi bilmiyorum.
Ama en azindan itibari iki paralık olur.
Başkaları cocuklarina dikkat eder.
Çok zor yaşadığınız, geçmiş olsun.
Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah
İnşaALLAH çok teşekkür ederim 💖

İğrenç adam hayatına hicbir şey olmamış gibi devam etmiş ama sizde travmaya neden olmuş. Bu mahlûk şu an başkaları için de bir tehlike. Ne malum küçük kız çocuklarına aynı şeyi yapmadığı. Bu nedenle böyle olağandışı şeyleri bastırmayın, susmayın. Hukuki acıdan ne yapabilirsiniz araştırın ve istediğiniz sonucu alamasanız da susmayın. Çevresindeki insanlar bunu bilmeli

İğrenç adam hayatına hicbir şey olmamış gibi devam etmiş ama sizde travmaya neden olmuş. Bu mahlûk şu an başkaları için de bir tehlike. Ne malum küçük kız çocuklarına aynı şeyi yapmadığı. Bu nedenle böyle olağandışı şeyleri bastırmayın, susmayın. Hukuki acıdan ne yapabilirsiniz araştırın ve istediğiniz sonucu alamasanız da susmayın. Çevresindeki insanlar bunu bilmeli
Bende bunları düşünüyorum. Çok haklınız. Hala kabuslar görüyorum.

Bu tarz durumlari genelde aile kabul etmez siz teyzenize soyleseniz dahi inanmama ihtimali var

Ama o insan musveddesinin bunun cezasini cekmesi gerekiyor. Bu agir bir suc. Ve hala birilerine karsi isliyor olabilir isleme ihtimali de var.

Bu tarz durumlarda topluma karsida bir sorumluluk var aslinda ama aile icindeki bu vakalarda ozellikle kol kirilip yen icinde kalmasi tercih ediliyor

Esinize anlatmaniz iyi olmuş bence daha birsuru kisiye anlatmaniz da gerekiyor

Bu durum icin psikolojik destek aldiniz mi?

Bende bunları düşünüyorum. Çok haklınız. Hala kabuslar görüyorum.
Ben çocukken komşumuz terbiyesiz bir saka yapmıştı. Adam hapisten yeni çıkmış biriydi. O zamanda korktum söylemedim ama yıllar sonra anlattım anneme. Çünkü evlerine gidip geliyor. Bu çok basit bi olay ama ben bunu bile yıllarca unutmadım. Eve gelen misafirin odaları karıştırıp yanlışlıkla benim odamın kapısını açması ve beni atletle görmesi bile benim için travma. Sizi düşünemiyorum. Icinize atmayın. Dökün gitsin

Bu tarz durumlari genelde aile kabul etmez siz teyzenize soyleseniz dahi inanmama ihtimali var

Ama o insan musveddesinin bunun cezasini cekmesi gerekiyor. Bu agir bir suc. Ve hala birilerine karsi isliyor olabilir isleme ihtimali de var.

Bu tarz durumlarda topluma karsida bir sorumluluk var aslinda ama aile icindeki bu vakalarda ozellikle kol kirilip yen icinde kalmasi tercih ediliyor

Esinize anlatmaniz iyi olmuş bence daha birsuru kisiye anlatmaniz da gerekiyor

Bu durum icin psikolojik destek aldiniz mi?
Almadım. Ama profesyonel destek almak istiyorum.

Bence eşinize anlatmakla iyi etmişsiniz,eşiniz de çok güzel davranmis .Benim kocam olsa karşı tarafı dover öldürür sözleri de çok anlamsız.Esiniz hem akıllı hem de merhametli davranmışBenxe uzman yardımı alın,annenize de açılın demek istiyorum ama arada kalıyorum ,yokmuş gibi davranırsa annenizden uzaklasirsiniz,araya duvarlar orulur.Ama ben olsam anlatırım ki ,annem de teyzeme anlatsın ,çocuklarına anlatsın ,gercekleri bilmek herkesin hakki.

Bence eşinize anlatmakla iyi etmişsiniz,eşiniz de çok güzel davranmis .Benim kocam olsa karşı tarafı dover öldürür sözleri de çok anlamsız.Esiniz hem akıllı hem de merhametli davranmışBenxe uzman yardımı alın,annenize de açılın demek istiyorum ama arada kalıyorum ,yokmuş gibi davranırsa annenizden uzaklasirsiniz,araya duvarlar orulur.Ama ben olsam anlatırım ki ,annem de teyzeme anlatsın ,çocuklarına anlatsın ,gercekleri bilmek herkesin hakki.
Çok teşekkür ederim. Evet eşimin tavrı beni rahatlattı. İnşaALLAH(c.c) bu tavırla devam eder.
Annem ve babam hayatta değil. Annemi altı ay önce kaybettim.

Çok teşekkür ederim. Evet suçum yok inanın.
Canım yaa, elbette yok. Sen asıl buna inanmalisin ve kendine kızmıyorsundur umarım. Eşine açılman çok iyi olmuş. Artık şu pislikle aynı ortama bile girmeyin bence.
Keşke ortalığı ayağa kaldırsan. En azından serefsize yaşattıklarını unutamadığıni, evine, annenizin evine vs asla ayak basmamasini, bir daha bir yerde denk gelirseniz onu rezil edeceğini söylesen...

Canım yaa, elbette yok. Sen asıl buna inanmalisin ve kendine kızmıyorsundur umarım. Eşine açılman çok iyi olmuş. Artık şu pislikle aynı ortama bile girmeyin bence.
Keşke ortalığı ayağa kaldırsan. En azından serefsize yaşattıklarını unutamadığıni, evine, annenizin evine vs asla ayak basmamasini, bir daha bir yerde denk gelirseniz onu rezil edeceğini söylesen...
İnan evlendiö evleneli toplasan 5 kere aynı ortamda bulunmuşuzdur. Onda da annemin evinde karşılaştık. Annem geçen yıl kanser hastalığı geçirdi. O dönem akrabalar ile bir araya daha sık gelindi. Babam hayatta değil, annem de altı ay önce vefat etti. Artık benim karşılaşma ihtimalim az. Ama eşim markette çalışıyor ve onlarda oradan alışveriş yapıyor. Bu bile midemi bulandırıyor. O yüzden anlattım en çokta.
Kendimi suçlandığım, kızdığım çok oldu. Ama içimde aşacağım bunları inşaALLAH(c.c)...

Back
X