- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Hem öyle hemde bugün biz 5 bin istedik diyelim verdi . Yarın öbür gün o bizden 20 bin dahi istese bizim yok deme lüksümuz olmayacak çünkü o bize zor zamanda yardım etmiş vs vs olacak ..Bence en mantıklısı bu...
Abisi borc verdim diye orda burda onu onlara katlar falan.
Ağrımayan başınızı agrıttıgınıza degmicek.
Öyle olcak... Ben onlara 10bin verdim dicek belkideHem öyle hemde bugün biz 5 bin istedik diyelim verdi . Yarın öbür gün o bizden 20 bin dahi istese bizim yok deme lüksümuz olmayacak çünkü o bize zor zamanda yardım etmiş vs vs olacak ..
Yani bel bağlamış olacagiz
Aynen öyle ayda evet bi para alıyoruz ama herkes sanıyor ki biz o parayi ucak yapıp atıyoruz :)Haklısın kesinlikle.Ülkemizde şöyle bir anlayış var cift maaş ve özellikle memursa para akıyor eve milyarder gözüyle bakılıyor .Sonuçta sen o parayı kazanmak için günlerini saatlerini harcıyorsun ister istemz diğer insanlar göre daha iyi bir yaşantınız olacak.Ama çevredeki insanlar yolunacak kaz misali onlara koymaz mantığında .Dediğin gibi bankalra ihtiyaç kredisi veriyor .Çeksin gül gibi ödesin.
Çok sağolun Allah razı olsun..En güzelini yapmışsınız.
Kimsenin minnetini çekmemiş olursunuz.
Kendi borcunuzu ,kendiniz ödersiniz.
Allah bolluk versin.
Aynen öyle canım yaBu zamanda cift maas deyince insanlarin gozu donuyor:)haklisiniz,borclansaniz ardi arkasi kesilmezdi artik.bide 8 kardeslermis:)
SONUNA KADAR HAKLISIN KANKAM, AYNISINI BEN DE EŞİME DEDİM BANKAYA BORÇLANIR FAİZİYLE AMA TAKSİT TAKSİT ÖDERİM AMA BİRİNDEN BORÇ ALINCA TÜM PARAYI BİR ANDA NASIL ÇIKARIRIZEsim de bende devlet memuruyuz. Nasıl başardık bilmiyorum ama bu 2 ay sıkıştık maddi olarak.. tabi bunda benim sağlık problemlerimde etkisi vardı. . Her neyse eşimle biz herseyi birlikte yaptık. Yüklü bir meblağ kredi çekip düğün bilezik gelinlik vs aklınıza ne gelirse.. Bundan gocunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama ne abisi ne annesi hiç kimse bir kuruş dahi yardimci olmadı. . Yardımcı olmamak la birlikte annesi düğünümde bana alınan tekrar yuzüğün aynısından aldırdı eşime ağlaya sizlaya. .
Bu arada esimin abisi nin durumu çok iyi değil ve sürekli bize paraya sıkışıp kalırsanız benden isteyin der durur.. açıkçası ben bunun onunda bizden bişeyler istemek için yol yapma olduğunu düşünüyorum. .
Neyse dün akşam eşim abim den 5 bin borç alacağım dedi.. bende sana en baştan demiştim ne birinden borç alırım ne de birine borc para veririm, diye dedim.. çünkü arkası kesilmez eşim 8 kardesler.. biri istese birine versen öteki istese vermesen ayıp olur.. ya da birinde borç versem ötekin de vermesen yıne olmaz.. açıkçası Abisin e güvenmiyorum ve sorun olsun istemiyorum .. uygun bir ödeme planı yaparak 5 bin TL kredi cekmeyi teklif ettim kabul etti. .
Sizce haksız miyim ??????
Ayy sorma canım birine versem borç sonra hangi birine yok diyeyimBu zamanda cift maas deyince insanlarin gozu donuyor:)haklisiniz,borclansaniz ardi arkasi kesilmezdi artik.bide 8 kardeslermis:)
Aynen aynen :)Valla sanirsin size gokten yagiyor:)ama allahtan esiniz sizi dinliyor:)kayinvalidem kp'im butun maasini ailesine yedirdigi icin isyan bayragini dikip isi birakmis zamaninda:)boylesi de var iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?