- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Hem öyle hemde ben yüz göz olmak istemiyorum canım. .SONUNA KADAR HAKLISIN KANKAM, AYNISINI BEN DE EŞİME DEDİM BANKAYA BORÇLANIR FAİZİYLE AMA TAKSİT TAKSİT ÖDERİM AMA BİRİNDEN BORÇ ALINCA TÜM PARAYI BİR ANDA NASIL ÇIKARIRIZ
Kesinlikle öyle canım.. bir iğne ucu dahi yardimi olmadı. . Eşim söyleyince de davetiye dağıtım ya demiş. .kesinlikle bu konulara girip yüz göz olmayın.
kredi çekip en mantıklısı. zaten iyi niyetli olsa abi, düğünde yardımcı olurdu.
sonuçta o para borç alıp ödeyeceksiniz, bankaya borçlanmak daha mantıklı.
Ne zamandır sana ulaşamıyorum nerdesin senHem öyle hemde ben yüz göz olmak istemiyorum canım. .
Dost ile ye iç alışveriş etme demişler. .
Onu da yediremı yor beyefendi kendisine ..Doğru yapmışsınız ama kendi annenizden de alabilirdiniz. Benim mesela anneme borcum var,ay başında ödeyecez
Seni arayacagim aklımda da bi türlü fırsat bulamadim gitti finaller le uğraşıyorum ..Ne zamandır sana ulaşamıyorum nerdesin sen
Benim bugünkü ruh hallerimSeni arayacagim aklımda da bi türlü fırsat bulamadim gitti finaller le uğraşıyorum ..
Bu aralar biraz unutkanim
Aksam arayacağım canım seniBenim bugünkü ruh hallerim
Akşam arama sakın kayınebeveynler geliyor akşamaAksam arayacağım canım seni
Aksam di n ler iz artir ruh hallerini :)
adam sıkışırsanız ben veririm diyor nasıl yol yapma olduğunu düşündünüz bunun?Bu arada esimin abisi nin durumu çok iyi değil ve sürekli bize paraya sıkışıp kalırsanız benden isteyin der durur.. açıkçası ben bunun onunda bizden bişeyler istemek için yol yapma olduğunu düşünüyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?