Doğru mu yaptım. .

kesinlikle bu konulara girip yüz göz olmayın.
kredi çekip en mantıklısı. zaten iyi niyetli olsa abi, düğünde yardımcı olurdu.
sonuçta o para borç alıp ödeyeceksiniz, bankaya borçlanmak daha mantıklı.

SONUNA KADAR HAKLISIN KANKAM, AYNISINI BEN DE EŞİME DEDİM BANKAYA BORÇLANIR FAİZİYLE AMA TAKSİT TAKSİT ÖDERİM AMA BİRİNDEN BORÇ ALINCA TÜM PARAYI BİR ANDA NASIL ÇIKARIRIZ
Hem öyle hemde ben yüz göz olmak istemiyorum canım. .
Dost ile ye iç alışveriş etme demişler. .

Kesinlikle öyle canım.. bir iğne ucu dahi yardimi olmadı. . Eşim söyleyince de davetiye dağıtım ya demiş. .
Bu işlerde kim kavga etmemis ben kötü olmayan görmedim hiç
. Azıcık aşım ağrısız başım. . yarın gidip çekeceğim krediyi..

Doğru yapmışsınız ama kendi annenizden de alabilirdiniz. Benim mesela anneme borcum var,ay başında ödeyecez

çok iyi yapmışsın, azıcık fazla ödersin ama kimseye minnet etmemiş olursun.

hem abisinin vereceği ne malum?
belki yok diyecek, vermek istemeyecek.
ilişkiler de bozulacak.

doğru olanı yapmışsınız.bende gerekirse arkadaşlarımdan alırım ailemden birinden almam.bu konuda çok sorun çıkıyo bence.

Doğru yapmışsınız. Borç alma-verme başlayınca işler hiç durulmuyor. Hele de siz çift maaşlısınız, memursunuz diye kredi çekmenizi bile isteyebilirlerdi.

geçen hafta bizde biraz sıkıştık eşim ailesinden isteyecekti ben kabul etmedim. bi arkadaşından borç aldık sağ olsun elimizde oldukça biraz biraz ödüyeceğiz.

Asla haklı olduğunuzu dusunmuyorum. Eş dost bunun için var. Bir borcu tekrar faizli bir borcla kapatmaya calismak ne kadar dogru olabilir?
Ayrica siz isteyince verdiklerinde sorun olmuyor ama onlar isteyince siz verseniz sorun oluyor!.?
Bu nasil mantik anlam veremiyorum...

adam sıkışırsanız ben veririm diyor nasıl yol yapma olduğunu düşündünüz bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…