Doğru mu yaptım. .

En iyisi bence.

Hatta mumkun mertebe kimseye borc vermek bile istemiyorum ben.
verdigimiz yuklu meblaglar yillardir bize odenmedi.
Bazi insanlar, borclu olduklarini halde hic bir luksunu kesmiyor, borcunu da odemiyor.
Guvendigim insanlardan da bunu gorunce borc verme ve alma olayina karsi acayip sogudum.

Hiç SOrma
Eşim en buyuk Abisin e ilk ay 4 bin TL borç verdi aradan 2 sene geçti hala ödeyecek ve biz face den onun eşi ile gittiği uludag tatil. Fotoğraflarına bakıyoruz
Kimse bana kardes vs demesin bence adamına göre muamele..
Ki ben onu da yapmıyorum ..
Ne isterim ve veririm..

Aslinda dogru, aileye evladin yardim etmesi lazim.
Ama aile fuzuli ihtiyaclar icin (estetik vs) oglunu borca sokuyor, ve gelinde evlenince bu borcu odemek zorunda kalirsa is deyisir bana gore.
Kime göre neye göre fuzili.Anne kardeş istemiş ve verilmiş.Onlara göre ihtiyaçmış hanımefendiye göre mi ihtiyaç olup olunmadığına karar verilip yardım edilecek.Ayrıca evin parkeleri değiştirilmesi tabiiki ihtiyaç oğlundan istemiş komşudan değil çokta şaşılacak bir durum yok.

Evet bana sorulacak. Şu an olduğu gibi.
Ben karar veriyorum .. ben karar verdim krediyi De çektim kimseye de 2 senedir 5 kuruş para vermedim.. Vermem de.. ben çalışıp kazaniyorum ve vermiyorum sen kendini parcalasanda bu gercek degismeyecek..
Düğünüme 1 ay kala mi aklına geldi parke değişimi ve burna estetik ???????
Kuyruk acın ne bilmiyorum. Ama
Amacın çok belli polemik yaratmak.
Seninle muhatap olmayacağım. ..
Hadi Güle güle. .

şu uslubunu biraz düzelt artık
bu kacıncı buraya konu acısın bu kacıncı ban yiyişin
ya eleştriye acık ol
yada buraya konu acma
hadi selametle....

kardeşim maddi sıkıntıda olsa 5bin gerekse ona ve bana sormak yerine bankafan kredı alsa uzulurdum . ben seve seve verırdım ben de olmasa bile bulmaya çalışırdım

Konu yine ne kadar sapmis sorudan.
Yorumlarin bir kismi sirf yermek icin yapilmis resmen. Mahalle kavgasina cevirmeden sirf konuya odaklansak sorun kalmayacak aslinda.
Konu sahibi sen de sinirlerne hakim ol bence bos yere banlanip duruyorsun. Sivri yorumlara cevap yazdikca uzar gider bu kavgalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…