Acikcasi etli yemek istemesi de kaybolan esyayi arayin demesi de makul isler geldi bana. Belki birikmis nefretin oldugu icin senin gozune batiyodur. Ayni evde yasamak zorundaysaniz bu kadar umursama bosa uzersin kendini
Yok sinirle oturmandansa odayi degistirmen daha iyi olmus bence ama hani kin tutmana gerek yok cok muhim bi mesele degil buTabiki de makul şeyler ben olaya neden onları istedi gözüyle bakmıyorum.
Bi zahmet ! demesi
Battı.
Telefonu çat diye kapatmaso battı.
Sizde arayın yarın diyebilirdi o bi zahmetle gerek yoktu.
Ve onu kışkırtma amaçlı dedi.
Ben üslubuna takıldım.
Peki oda değiştirmek iyi mi oldu ?
Orda oldukça iğneleyici sözler olucaktı.
Bende susmazdım
Hatırladığım kadariyla baban şiddet uyguluyordu,küfür ediyordu,beni sevmiyor diyordun.O yüzden şimdi ne yapsa ne istese sana batiyordur tabi,haklısın. Ben şunu çok merak ediyorum ,amcam da çok kötü bir adamdı, kızlarına karısına eziyet etti hep,sevgi göstermedi.Gecen yıl öldü hala adı geçtiğinde ağlıyor kızları babam diye diye.Kısaca sen onu Seviyo musun herseye rağmen, yaptıklarına rağmen.
Yok sinirle oturmandansa odayi degistirmen daha iyi olmus bence ama hani kin tutmana gerek yok cok muhim bi mesele degil bu
Anlıyorum canım. Annene de çok üzüldüm, eminim ona destek oluyorsun.Oda değiştirme konusuna gelince de ,bence ne kadar uzak durursan o kadar iyi,umarım mutlu ol hep.Evet doğru hatırlıyorsun.
Ama şuan şiddeti uygulayamıyor üstümüze yürümek dışında birşey yapamıyor.
Sessiz kalmıyorum itleyebiliyorum - itleyebiliyoruz..
Bu soru bana çok soruldu..
Cevabım hep aynı..
Ben o hayattayken çok ağladım, çok ağlattı. Sanırım limit doldu. Acım bi tek hatrımda böyle kalmasından dolayı olur gibi düşünüyorum..
Tabii ölmeden cevaplanamıcak bi konu ama düşüncede bu var
Anlıyorum canım. Annene de çok üzüldüm, eminim ona destek oluyorsun.Oda değiştirme konusuna gelince de ,bence ne kadar uzak durursan o kadar iyi,umarım mutlu ol hep.
Seni çok iyi anlıyorum,konularını okuyordum veya yorumlarını.Babanın yaptıkları o kadar soğutmuş ki artık en ufak sözü,hareketi yanınızda nefes alışı batar size.Çünkü soğumuş içiniz haklısınız da.En azından tartışmamışsınız doğrusunu yapmışsınız.Gün gelir herkes hakettiğini yaşar yeter ki sabret.Ama yanlış ama bu söyleyeceğim anne ya da babasız olunca insan o eksik kalan güven şefkat korunma duygusunu bir erkekte arayabiliyor.Bu yüzden dikkat etmen kolay inanmamanı öneririm,insan yoksun kaldığı şeyi bulunca tanımadığı biri de olabilir.Babanızıda allah bildiği gibi yapsın.
Olurse uzulmem demeyinGerçekten de öyle.
Her gün dua ediyorum onsuz kalalım diye.
Anlamışsınızdır burada yatan anlamı
Varlığı bile rahatsızlık veriyor.
Belki de ölse tek üzülmiceğim kişidir kendisi..
Dediğiniz eksikliği hissediyorum.
O iki gözyaşına kanan catlakb'yi biliyor yapıyor ediyor sonra ben krize girip acillik olunca hatayı anlıyor.
Ama hatayı bida yapmasa da başka türlüsünü yapıyor.
Gücü kızlara ve anneme yetiyor diye üstümüze daha çok geliyor.
Erkek kardeşimle abime lafı geçmiyor diye onların acısını da bizden çıkartıyor.
Gecen gün erkek kardeşimi sordu
Saat gece 12
Halisaha da dedim.
Başladı bu para yok der gider halisahaya
Kaleci o ödemiyor dedim
Ben anlamam bi kaç güne gelir para ister benden
Para vermiyor vermiyor dedim.
Yol parasıda vermiyor sanki para ister benden gelip.
Yakında bi sahaya gitmişti yol parasıda vermedi yani.
Sahanın adını verdim x sahada hemen şurası.
Ben anlamam para ister benden.
Olayı para yani..
Bende başladım
Bize ne tepki veriyorsun geldiğinde ona söyle sanki biz bisey yapabiliriz bu ne ya millet gider ceremesini biz çekeriz geldiginde söyle ona !
Buda bağırdı
Ben size mi diyorum
Bize diyorsun tabii geldiğinde ona söyle ALLAHım ya
Falan bağırdı etti gitti anacığına..
Kardeşim geldi.
Ve bilin bakalım noldu ?
Tabiiki de birşey demedi..
Bunu hep yapar.
Çocuk için bağırır gelince sus pus..
Ertesi gün para diye böğüren adam bira aldı !!
Haysiyetsiz..
Kız kardeşim para istedi bi kaç lira verdi oda şöyle.
Cebine elini attı bozuk paraları aldı dilenciye verir gibi kızın yüzüne bakmadan verdi..
Terbiyesiz..
ALLAHından bulsun !!
Sebebi olur inşALLAH bizden sakınıp keyfine yediği paralar !!
Duyguyu aramaya gelirsem..
Evet bi erkek arkadaşım var.
4 yıl olucak neredeyse..
Ondaki en ufak şeyi evdeki adam musvettesine benzetip değiştirdim.
Ben gece ağlarken yanımda oldu.
Bi gün sabaha kadar ağladım yurtta tam 4 saat !!
Ertesi gün yüzüm inanılmaz şiş..
Noldu dedi.
Anlattım.
Onunda ailevi sıkıntıları var anlatabiliyor beni.
Tabii bizimki kadar yoğun değil..
Böyle olunca haber ver bana gel yanımda ağla.
Bizim eve geliriz kapıyı kitleriz sen ağlarsın boşaltırsın içini..
Ama en ufak ilgisizlik gibi biseyi sezsem çok kötü hissediyorum.
Bazen öz sevmezken, öz bunları yaparken, elden beklentiyi yüksek tutmamak gerek diyorum..
Bazen el ayrılsa da merhemini başka bi elde bulabilirsin..
Ama özün merhemi yok..
Başka bi öz yok..
Bu daha ağır..
Daha beter
Şu anda sen anlayamazsın canım o duyguyu bende çok dua etmişimdir maalesefOlurse uzulmem demeyin
İnanın Belkıde en çok siz uzulursunz
Ne olursa olsun babaniz o sizin şuan kizginliktan soyluyorsunuz bunlari
Benim babam zamanında anneme ve ablalarimdanda çok cektirmis ben bilmiyorum çok küçük olduğum için ablalarim ve annem anlatırken nefretle anlatırlar bnse kiyamiyoum sanırım ben cekmedigim için anlayamıyorum haklisinizŞu anda sen anlayamazsın canım o duyguyu bende çok dua etmişimdir maaleseftabi şimdi aramız kötü olmadığı için öyle düşünmüyorum üzülürmüyüm üzülürüm ama kendimi yerden yere atmam dünyam kararmaz
biz boşuna burda evde huzur yoksa boşanın demiyoruz bak babaları veya anneleri için kötü dua eden çocuklar oluyor hep böyle
Yaşınız kaç bilemiyorum ama bu kadar nefret ediyosanız niye hala aynı evde yaşıyosunuz.Öyle ya da böyle ekmeğini suyunu yiyosunuz yarın bigün öldüğünde en nefret ettiğin de olsa üzülürsün arkasından bence.
Babami hiç tanımadım çok küçükken vefat etmis.
Hep babası olan insanlara ozenirdim. Ama böyle babaları goruncede iyi ki olmamış diyorum.
Allah sabır versin.
Galiba bu hayatta kız çocukları en çok babalarının yaptıklarına kırılıyo en çok ihtiyaçları olduğu anda babalar bir sevgiyi çok görüyo kızlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?