37 yasinda, is sahibi bir adam ailesinden izin almaz evlilik icin. ailesine bilgilendirmede bulunur. dolayisiyla "kabul ettiririm" diye bir polemige girmesi zaten abes olurdu.Arkadaşlar mrhb ben kuzenim adına yazıyorum onun hesabı olmadığı için fikirleriniz çok önemli onun için....kuzenim iki evlilik geçirdi bi kızı var..26 yaşında..biriyle tanıştı türkiyeden..tel ve sosyal medya aracılığıyla irtibattalar..çocuk 37 yaşında hiç evlenmemiş ve iş adamı..kuzenim den çok etkılenmiş ve hayat hikayesini ayrıntılarıyla biliyo çocuk..ve çook inançlı bi kişi..kuzenimin dırumunu sorun yapmıyo..sürekli ona allah senin için bi ışık mutlaka yakmıştır maddi manevi rahata ereceksin mutlaka bi gün diyormuş..bu kadar haksızlık yaşamışfın fln..kuzenimde fazla yüz vermio ama etkilendiğini belli ediyo ve bu arada çoçuk sürekli ona misal veriyormuş..ne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş..aile konusuna kuzenım yorum yapmiş kabul etmezler diye bi kaç gün sonra oraları niye kurcalıyosun seni isteyen her halinle kabul eder etmeyende bırak gitsin üzülme demiş..ben bile gitsem üzülme diyomuş..kuzenimin sorusu bukadar ümit verici konuşuyor fakat ben kabul ettırıtım diyemiyor..çelişkili bi durum çözemiyorum diyo ve 1 aydır fln görüşüyorlar herşeyden önce güvenmem ve mutlu olabileğime inandığım kişiyle devam ederim mutlaka diyormuş..halledilmicek bi sorun ne olabilrkı diyomuş..ama tamda emin konuşmuyormuş..fikirlerinize çok ihtiyacı var..bu arada birsürü detaylar var ama daha fazla uzatmak istemiyorum..
Nasıl yani??Maneviyattan girmiş ama rengini belli etmiş
Haklısınız bende çok yorum yaptım fikirler verdim ama benden başka kimseyle paylaşmadığı için tek benim yorumum yeterli gelmiyo ona..bende buraya yazalım dedim çok memnun oldu..37 yasinda, is sahibi bir adam ailesinden izin almaz evlilik icin. ailesine bilgilendirmede bulunur. dolayisiyla "kabul ettiririm" diye bir polemige girmesi zaten abes olurdu.
Yani kuzeninizin iki evlilik yapmış olmasını kader diye adlandırıp iş aile kısmına gelincede yan çizdim oynamıyorum demiş..Nasıl yani??
gorusumun arkasindayim ancak kuzeninizin iletisimde oldugu kisinin mesrebini-niyetini bilemem. Allah guzellerle karsilastirsin kuzeninizi ve evladini.Haklısınız bende çok yorum yaptım fikirler verdim ama benden başka kimseyle paylaşmadığı için tek benim yorumum yeterli gelmiyo ona..bende buraya yazalım dedim çok memnun oldu..
Çok incesiniz teşekkür ederiz benim burda bir sürü konum var bi göz atın isterseniz..tanımadığınız insanlar hakkında yorumlarınızı daha net ortaya koyarsınız..belkı hakkında fikir sahıbi olduktan sonra..face hesapta çok ustasınız sanırım..konunun face olduğunuzu yazabildiğinize göre..yorum yapmak zorunda değilsiniz!!!insanların hayatını bilmeden ne güzelde sallıyosunuz maşaallah..evet aynen iş adami...:))Bildiğin standart fake hesap sahibinden inciler....
Yüz vermesin kuzenin bosversin ya boş gezenin boş kalfasidir inanmasin işadamıymış mış....
yahu hala akıllanmamış kuzenin :) ne evlenmesi yaa. 3. evlen olmadı 4.... da bu adam normal değil. almanyaya kapağı atmaya çalışan cok, parası varsa kuzeninin ymek isteyeni cok olur. 1 ay yazıştığın adam iyi mi kötü müyü anlamanız mumkun değil. bir iki sene görüşsünler bakalım...Arkadaşlar mrhb ben kuzenim adına yazıyorum onun hesabı olmadığı için fikirleriniz çok önemli onun için....kuzenim iki evlilik geçirdi bi kızı var..26 yaşında..biriyle tanıştı türkiyeden..tel ve sosyal medya aracılığıyla irtibattalar..çocuk 37 yaşında hiç evlenmemiş ve iş adamı..kuzenim den çok etkılenmiş ve hayat hikayesini ayrıntılarıyla biliyo çocuk..ve çook inançlı bi kişi..kuzenimin dırumunu sorun yapmıyo..sürekli ona allah senin için bi ışık mutlaka yakmıştır maddi manevi rahata ereceksin mutlaka bi gün diyormuş..bu kadar haksızlık yaşamışfın fln..kuzenimde fazla yüz vermio ama etkilendiğini belli ediyo ve bu arada çoçuk sürekli ona misal veriyormuş..ne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş..aile konusuna kuzenım yorum yapmiş kabul etmezler diye bi kaç gün sonra oraları niye kurcalıyosun seni isteyen her halinle kabul eder etmeyende bırak gitsin üzülme demiş..ben bile gitsem üzülme diyomuş..kuzenimin sorusu bukadar ümit verici konuşuyor fakat ben kabul ettırıtım diyemiyor..çelişkili bi durum çözemiyorum diyo ve 1 aydır fln görüşüyorlar herşeyden önce güvenmem ve mutlu olabileğime inandığım kişiyle devam ederim mutlaka diyormuş..halledilmicek bi sorun ne olabilrkı diyomuş..ama tamda emin konuşmuyormuş..fikirlerinize çok ihtiyacı var..bu arada birsürü detaylar var ama daha fazla uzatmak istemiyorum..
Banada oyle geldi açıkçası fakat sürekli ısrarla da arıyo muş..Yani kuzeninizin iki evlilik yapmış olmasını kader diye adlandırıp iş aile kısmına gelincede yan çizdim oynamıyorum demiş..
Arkadaş size fake demiyor o adam için diyor fake diye..Çok incesiniz teşekkür ederiz benim burda bir sürü konum var bi göz atın isterseniz..tanımadığınız insanlar hakkında yorumlarınızı daha net ortaya koyarsınız..belkı hakkında fikir sahıbi olduktan sonra..face hesapta çok ustasınız sanırım..konunun face olduğunuzu yazabildiğinize göre..yorum yapmak zorunda değilsiniz!!!insanların hayatını bilmeden ne güzelde sallıyosunuz maşaallah..evet aynen iş adami...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?