Size değil işadamı olan şahsa fake dedi arkadaş celallenmeyin hemenÇok incesiniz teşekkür ederiz benim burda bir sürü konum var bi göz atın isterseniz..tanımadığınız insanlar hakkında yorumlarınızı daha net ortaya koyarsınız..belkı hakkında fikir sahıbi olduktan sonra..face hesapta çok ustasınız sanırım..konunun face olduğunuzu yazabildiğinize göre..yorum yapmak zorunda değilsiniz!!!insanların hayatını bilmeden ne güzelde sallıyosunuz maşaallah..evet aynen iş adami...:))
Canım adam ztn dünyayı gezmiş bi adam bunları ıspatlı bi şekilde oda görmüş ztn..o demeden bu arada yanımda ztn kendisi de kuzenim yani..kuzenim normal şartlarda yaşıyo..ama adam çok zengin gerçekten ve kız tavlamak için ta oradn buraya liseliler gibi uğraşmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bin tane kız var etrafında..ama erkek milleti her şey beklenir ben bu cinsi çözemedim valla:))yahu hala akıllanmamış kuzenin :) ne evlenmesi yaa. 3. evlen olmadı 4.... da bu adam normal değil. almanyaya kapağı atmaya çalışan cok, parası varsa kuzeninin ymek isteyeni cok olur. 1 ay yazıştığın adam iyi mi kötü müyü anlamanız mumkun değil. bir iki sene görüşsünler bakalım...
Öylemi ben yanlış anladım ozaman çok özür dilerim..kusura bakmayın..ama öyle bi durum yok gerçekten doğru..Size değil işadamı olan şahsa fake dedi arkadaş celallenmeyin hemen
1 aylık adama inanmam. dünyayı dolaşmış derken ? ac bakkim bi ?Canım adam ztn dünyayı gezmiş bi adam bunları ıspatlı bi şekilde oda görmüş ztn..o demeden bu arada yanımda ztn kendisi de kuzenim yani..kuzenim normal şartlarda yaşıyo..ama adam çok zengin gerçekten ve kız tavlamak için ta oradn buraya liseliler gibi uğraşmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bin tane kız var etrafında..ama erkek milleti her şey beklenir ben bu cinsi çözemedim valla:))
Öylemi ben yanlış anladım ozaman çok özür dilerim..kusura bakmayın..ama öyle bi durum yok gerçekten doğru..
Bende anlam veremediğim için yetersiz geldi yorumlarım o yuzden buraya konu açmak geldi aklıma:)Konuşma üslubu çok itici. Hatta itici ötesi. Ayrıca aşamış yaşayacağını belli ki..
Kuzeninizin bu ezikliği neden anlayamıyorum ki , gerçekten anlayamıyorum.
Bu halimle kabul görmek ? Bu neyin kafasıdır ?Neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum.
başka kadınlar için kötü konuşuyorsa kuzeniniz için de konuşabilme hakkını kendini bulur ileride. kuzenini uzaklaştır bundanne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş.
yani evlenmişsin , birbirinize helal oluyorsunuz .. ıyyyyyy hiç bana göre değil..." Namusunla yapmışsın " bu cümle bile direkt terk etme nedeni.
Ya sabir
Durum doğru olabilir ama adam yamuk işte..Öylemi ben yanlış anladım ozaman çok özür dilerim..kusura bakmayın..ama öyle bi durum yok gerçekten doğru..
yani evlenmişsin , birbirinize helal oluyorsunuz .. ıyyyyyy hiç bana göre değil...
Canım bunlar konuşurken adamın bi arkadaşı aramış..sevgiliyle problemi varmiş o konuyu anlatmış kuzenime..hiç doğru değil bu kız çoçuğu evlenmeye ikna peşinde..ztn ilk taniştıği gün beraber olmuşlar ..insan bu durumda böyle biriyle evlilik yapmaz demiş..bir kez söylemiş artı seviyeli konuşuyormuş..bu tarz muhabbet yapmamış..bu adam neden sürekli cinsel hayattan dem vurmuş ya başka konu mu yok?
Haklısın doğru söze ne denir..Durum doğru olabilir ama adam yamuk işte..
Kuzeninizde kendine karşı bu kadar ezik olmasın bi zahmet
Büyütmesi gereken bir çocuğu var.
ya anlatamadım tabii :) evlendiğinde kadın ile birbirine helal oluor ya.. namusunla yaptın demesi bana bunu cagırştırdı.Helal olmak cümlesi mi , adam mi :)
Canım bunlar konuşurken adamın bi arkadaşı aramış..sevgiliyle problemi varmiş o konuyu anlatmış kuzenime..hiç doğru değil bu kız çoçuğu evlenmeye ikna peşinde..ztn ilk taniştıği gün beraber olmuşlar ..insan bu durumda böyle biriyle evlilik yapmaz demiş..bir kez söylemiş artı seviyeli konuşuyormuş..bu tarz muhabbet yapmamış..
:)))erkek ..işte genellemiyorum tabi" Namusunla yapmışsın " bu cümle bile direkt terk etme nedeni.
Ya sabir
ya anlatamadım tabii :) evlendiğinde kadın ile birbirine helal oluor ya.. namusunla yaptın demesi bana bunu cagırştırdı.
erkekler eşine der ya helalim değil misin öperim elini tutarım filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?