Doğru mu??

Size değil işadamı olan şahsa fake dedi arkadaş celallenmeyin hemen

Canım adam ztn dünyayı gezmiş bi adam bunları ıspatlı bi şekilde oda görmüş ztn..o demeden bu arada yanımda ztn kendisi de kuzenim yani..kuzenim normal şartlarda yaşıyo..ama adam çok zengin gerçekten ve kız tavlamak için ta oradn buraya liseliler gibi uğraşmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bin tane kız var etrafında..ama erkek milleti her şey beklenir ben bu cinsi çözemedim valla:))

Konuşma üslubu çok itici. Hatta itici ötesi. Ayrıca yaşamış yaşayacağını belli ki..

Kuzeninizin bu ezikliği neden anlayamıyorum ki , gerçekten anlayamıyorum.

Bu halimle kabul görmek ? Bu neyin kafasıdır ?Neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum.

1 aylık adama inanmam. dünyayı dolaşmış derken ? ac bakkim bi ?

Öylemi ben yanlış anladım ozaman çok özür dilerim..kusura bakmayın..ama öyle bi durum yok gerçekten doğru..
Bende anlam veremediğim için yetersiz geldi yorumlarım o yuzden buraya konu açmak geldi aklıma:)

başka kadınlar için kötü konuşuyorsa kuzeniniz için de konuşabilme hakkını kendini bulur ileride. kuzenini uzaklaştır bundan

bu adam neden sürekli cinsel hayattan dem vurmuş ya başka konu mu yok?
Canım bunlar konuşurken adamın bi arkadaşı aramış..sevgiliyle problemi varmiş o konuyu anlatmış kuzenime..hiç doğru değil bu kız çoçuğu evlenmeye ikna peşinde..ztn ilk taniştıği gün beraber olmuşlar ..insan bu durumda böyle biriyle evlilik yapmaz demiş..bir kez söylemiş artı seviyeli konuşuyormuş..bu tarz muhabbet yapmamış..

Helal olmak cümlesi mi , adam mi :)
ya anlatamadım tabii :) evlendiğinde kadın ile birbirine helal oluor ya.. namusunla yaptın demesi bana bunu cagırştırdı.
erkekler eşine der ya helalim değil misin öperim elini tutarım filan...

Arkdasiniz bi anne, ve tanisma sitelerinden! Yada nerden ne haltsa, bi erkekle tanisiyor?
Bi annenin ne isi var tanisma sitelerinde??
Gozume cocugunu ihmal eden, biraksalae butun gun internette yazisan bi anne canlandi.
2 evlilik yapmis, olabilir. Bazi sebeplerden dolayi bitmis. Ama 3uncuye niyetlendiyse bari bu sefer saglam adimlar atsin. Internetten tanismak nedir yaa?? Binde biri guvenilir cikar ancak egerki illa umit besliyosa. O binde biride arkdasinizi bulmasi muamma. Kendini kandirmasin. Ana olsun ana, erkek pesinde kosmasin jnternette

" ilk tanistigi insanla hemen beraber olur mu ? Kim bu kişi kendisi mi ?

Sinirlerim zıpladı adamın cümlelerinden.

Gerçekten kuzeninizin acelesi ne ? Iki defa bir şanssızlık yaşamış, neden beklemeyi düşünmüyor ?
Bir kızı var beraber biraz hayat arkadaşı olsunlar birbirlerine kiziyla. Sonra zamanla zaten olacaksa birsey olur.

Ancak iki kere ağzı sütten yanan biri sosyal hesaplardan tanıdığı bir aylık adama karşı bu kadar ezik olursa, bu kadar cinsellikten konuşmasına müsaade ederse ve yine bu kadar densizce cümleler kurmasına izin verirse yine ağzı yakabilir, yanacaktır.

Onu bir daha evliliğe iten konu ne merak ettim

ben tasvip etmedim açıkcası başkasının cinsel hayatını niye ona anlatıyor. zaten bu adam bir cacık olmaz gibi. atalarımız ne güzel söylemiş"parayla imanın kimde olduğu belli olmaz" dış görünüşe dilden çıkan söze aldanma umduğunu bulamazsın 26 yaşında benimle aynı yaşta. Ben hiç evlenmedim biraz ağırdan alın daha yüzyüze bile görüşülmemiş

ya anlatamadım tabii :) evlendiğinde kadın ile birbirine helal oluor ya.. namusunla yaptın demesi bana bunu cagırştırdı.
erkekler eşine der ya helalim değil misin öperim elini tutarım filan...

Aslında anladım da adama gıcık.olduğum için kurdum o cümleyi bende.

Git her türlü hayati başka kadınlarla yaşa sonra gel bana helalim de aklımdan öp :)oh lukus hayat.

adam dünyayı nasıl gezmiş bir acın konuyu ? mesleği ne anladık zenginde sektorü ne mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…