Doğru mu??

bir dönem ki bu dönem benim tekstile veda etmem sebeptir. yıllarca calıştıgım firmadan ayrıldım başka firmada caılışmaya başladım. 1 ay 2 ay derken. bunlar piyasaya kumaşçısından iplikçisine kadar dikiş makinesi aldıkları yerler aklına ne geliyorsa bakkal filan topluca alıp alıp ödemelerinizi şu günlerde yapacağız demişler. adamları baya sallamışlar. bizim haberimiz yok tabii deli gibi mal bulup işletmeyi yüceltmeyi planlıyorum.
adamlar 2 ortak 2 side evli sevgililer de aynı firmada çalışıyor. sonra bir sabah firma önüne geldim. tüm çalışanlar kapıda..yahu içeri girsenize niye buradasınız? kapı kilitli anahtar da yok..içerde de kimse yok dediler nasıl dedim... bitişik nizam yapılmış fabrikalar düşününün 300 m2 lik yanyana site gibi.. bitişik boştu kiralanmamış. meğer bu firma sahipleri gece kamyonu o boş yere dayayıp duvara kocaman bir delik açıp sanki orada ki kiracı çıkıyormuş süsü verip.kendi taraflarında ki tüm malzemeyi benim müzik cd de dahil alıp kaçmışlar. ne maaş aldık ne bir şey .tekstil benim için bitti dedim. sektör değiştirdim.
yıllar sonra da bir arkadaşlım benle konuşuyor. arkadaşımda tekstilde. bana iş gücü anlatıyor. kimler kimler dedim anlattı şöyle böyle bilmem kimler.. sakın dedim onlara mal satmayın. dolandırıcı onlar. paçalarını kurtardım.
bu piyasa küçük. yalancısı coktur. kolay kolay inamayıın bu adama.

Canım kuzenim internetten tanışmadı internet ve tel la irtibat kuraniliyorlar sadece..şuan..ve adam tanıdık ailece tanıdığımız biri..öyle sitelerle işi olan bi kadın değil ve çocuk onu buldu başka bi tanıdık aracılığyla tanıştılar..ve çocuğuna çok düşkün bi anne..evlılık suan düşünmüyor ztn ama kendini kullandırmakta istemiyo..amacı adamın niyetini anlamak ya yol verıcek ya zaman..

adamı denesin flört etsin filan ama birlikte olmasın.
uykum geldi ben kaçar...

Hakikatten şaşırtıcı..ama adamı ailece tanıyoruz sadece çok görüştüğümüz bi kimseler değil yani..

Ortalıkta ne kızlar kadınlar var, alıyorsun ne çıkıyor muhabbeti henüz bir aylık tanışıklık için çok erken. Ne çıkmış ayrıca erkek mi çıkmış ? Bu kadar namus, cinsellik, aileye kabul etttirme vurgusu yapması da garip. Normal değil bu adam kızeniniz 3. ye üzülmek istemiyorsa görüşmesin.

Hakikatten şaşırtıcı..ama adamı ailece tanıyoruz sadece çok görüştüğümüz bi kimseler değil yani..
Bu dedikleri iyi guzel lakin her tanidigini sandigin kisilervsizlerden ayri yerlerde garip davranislar sergileyebilir.
Ve bu adamin iyi mi kotu neden nicinlerini 1e1 gozlemlemeden , opusup opusmeden, hattaa diyekim iliski buyudu sevismeden anlayamazsiniz gibi dusunuyorum.

İstemem yan cebime koy demek isterken lafı iyice evirip çevirmiş.

Kuzeninizin durumunu asagilamaniz hic dogru degil ne demek yani adam kuzenimin durumunu sorun yapmiyor falan? Konunun geri kalaniyla ilgilenmedim bile

Sabah sabah midem bulandı.
Bu herfiler böyle konuşunca nasıl soğumuyorsunuz gerçekten hayret ediyorum.
Kız arkadaşlarım böyle muhabbet yapsa uzaklaşırım onlardan.
Kuzenimin durumunu kabul etti demek ne demek bu arada?
Kendisi ne b..lar yedi kimbilir.
Temkinli davransın kuzen. Afedersiniz ama nasıl olsa boşanmış bana sorun çıkarmaz diye düşünüyor olabilir.

Adamın konuşmaları beni çok rahatsız etti.
Daha doğrusu kuzeniniz yerinde olsaydım fazlasıyla rahatsız olur ve uzaklaşırdım.
Her lafın ucunu cinselliğe bağlamış.

Nedendir bilmem bu iş adamı arkadaşa hiç güvenmedim ben. Genel konuşuyor. Ben seni bırakmam, evleniriz mutlu oluruz falan filan demiyor. Anladığım kadarıyla kuzeninizle sadece vakit öldürüyor...

bence kuzeniniz fazlasıyla, daha önceki evliliklerini gündeme getirip, adamın fikrini merak ettiği için,pişirip pişirip önüne sunmuş!Yoksa konuyu adam birden bire her konuşmada,cinselliğe,namusa getirmezdi diye düşünüyorum!öncelikle kuzeninin kendisiyle barışık olması gerektiğini düşünüyorum....Aşılması kolay bir çözümsede, zor bir çözümsede bıraksın bu adama düşüyor.....Bakış açısını belli etmiş,zamana bırakmasında fayda var bence....ama sürekli bu konu gündemdeyse adam kendiliğinden bu konuyu açıyorsa orada bir acaba var!ya güvenini sağlamaya çalışıyor,ya da kabullenmeye!

Bu hatunlar neden bu kadar saf anlamıyorum. Adam pisliğin önde gideni, kadın hala bişeyler bekliyor.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama, burda anlatılan adam tasvirinin, internette evlenip ayrılmış çocuklu kadını pışpışlayacak vakti olmaz bu bir. İkincisi de zaten bu işlerle uğraşmak ona göre olmaz. Bu konu saçmalıkdan ibaret. Ayrıca konuyu yazan da çok fazla savunmaya geçmiş. Kuzen falan da yalandır, muhtemelen konu sahibi yaşıyor bunları. Burda anlatılan adam da aylağın teki değilse, bende birşey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…