- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
Canım kuzenim internetten tanışmadı internet ve tel la irtibat kuraniliyorlar sadece..şuan..ve adam tanıdık ailece tanıdığımız biri..öyle sitelerle işi olan bi kadın değil ve çocuk onu buldu başka bi tanıdık aracılığyla tanıştılar..ve çocuğuna çok düşkün bi anne..evlılık suan düşünmüyor ztn ama kendini kullandırmakta istemiyo..amacı adamın niyetini anlamak ya yol verıcek ya zaman..Arkdasiniz bi anne, ve tanisma sitelerinden! Yada nerden ne haltsa, bi erkekle tanisiyor?
Bi annenin ne isi var tanisma sitelerinde??
Gozume cocugunu ihmal eden, biraksalae butun gun internette yazisan bi anne canlandi.
2 evlilik yapmis, olabilir. Bazi sebeplerden dolayi bitmis. Ama 3uncuye niyetlendiyse bari bu sefer saglam adimlar atsin. Internetten tanismak nedir yaa?? Binde biri guvenilir cikar ancak egerki illa umit besliyosa. O binde biride arkdasinizi bulmasi muamma. Kendini kandirmasin. Ana olsun ana, erkek pesinde kosmasin jnternette
adamı denesin flört etsin filan ama birlikte olmasın.Canım kuzenim internetten tanışmadı internet ve tel la irtibat kuraniliyorlar sadece..şuan..ve adam tanıdık ailece tanıdığımız biri..öyle sitelerle işi olan bi kadın değil ve çocuk onu buldu başka bi tanıdık aracılığyla tanıştılar..ve çocuğuna çok düşkün bi anne..evlılık suan düşünmüyor ztn ama kendini kullandırmakta istemiyo..amacı adamın niyetini anlamak ya yol verıcek ya zaman..
Hakikatten şaşırtıcı..ama adamı ailece tanıyoruz sadece çok görüştüğümüz bi kimseler değil yani..bir dönem ki bu dönem benim tekstile veda etmem sebeptir. yıllarca calıştıgım firmadan ayrıldım başka firmada caılışmaya başladım. 1 ay 2 ay derken. bunlar piyasaya kumaşçısından iplikçisine kadar dikiş makinesi aldıkları yerler aklına ne geliyorsa bakkal filan topluca alıp alıp ödemelerinizi şu günlerde yapacağız demişler. adamları baya sallamışlar. bizim haberimiz yok tabii deli gibi mal bulup işletmeyi yüceltmeyi planlıyorum.
adamlar 2 ortak 2 side evli sevgililer de aynı firmada çalışıyor. sonra bir sabah firma önüne geldim. tüm çalışanlar kapıda..yahu içeri girsenize niye buradasınız? kapı kilitli anahtar da yok..içerde de kimse yok dediler nasıl dedim... bitişik nizam yapılmış fabrikalar düşününün 300 m2 lik yanyana site gibi.. bitişik boştu kiralanmamış. meğer bu firma sahipleri gece kamyonu o boş yere dayayıp duvara kocaman bir delik açıp sanki orada ki kiracı çıkıyormuş süsü verip.kendi taraflarında ki tüm malzemeyi benim müzik cd de dahil alıp kaçmışlar. ne maaş aldık ne bir şey .tekstil benim için bitti dedim. sektör değiştirdim.
yıllar sonra da bir arkadaşlım benle konuşuyor. arkadaşımda tekstilde. bana iş gücü anlatıyor. kimler kimler dedim anlattı şöyle böyle bilmem kimler.. sakın dedim onlara mal satmayın. dolandırıcı onlar. paçalarını kurtardım.
bu piyasa küçük. yalancısı coktur. kolay kolay inamayıın bu adama.
Bu dedikleri iyi guzel lakin her tanidigini sandigin kisilervsizlerden ayri yerlerde garip davranislar sergileyebilir.Hakikatten şaşırtıcı..ama adamı ailece tanıyoruz sadece çok görüştüğümüz bi kimseler değil yani..
Nedendir bilmem bu iş adamı arkadaşa hiç güvenmedim ben. Genel konuşuyor. Ben seni bırakmam, evleniriz mutlu oluruz falan filan demiyor. Anladığım kadarıyla kuzeninizle sadece vakit öldürüyor...Arkadaşlar mrhb ben kuzenim adına yazıyorum onun hesabı olmadığı için fikirleriniz çok önemli onun için....kuzenim iki evlilik geçirdi bi kızı var..26 yaşında..biriyle tanıştı türkiyeden..tel ve sosyal medya aracılığıyla irtibattalar..çocuk 37 yaşında hiç evlenmemiş ve iş adamı..kuzenim den çok etkılenmiş ve hayat hikayesini ayrıntılarıyla biliyo çocuk..ve çook inançlı bi kişi..kuzenimin dırumunu sorun yapmıyo..sürekli ona allah senin için bi ışık mutlaka yakmıştır maddi manevi rahata ereceksin mutlaka bi gün diyormuş..bu kadar haksızlık yaşamışfın fln..kuzenimde fazla yüz vermio ama etkilendiğini belli ediyo ve bu arada çoçuk sürekli ona misal veriyormuş..ne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş..aile konusuna kuzenım yorum yapmiş kabul etmezler diye bi kaç gün sonra oraları niye kurcalıyosun seni isteyen her halinle kabul eder etmeyende bırak gitsin üzülme demiş..ben bile gitsem üzülme diyomuş..kuzenimin sorusu bukadar ümit verici konuşuyor fakat ben kabul ettırıtım diyemiyor..çelişkili bi durum çözemiyorum diyo ve 1 aydır fln görüşüyorlar herşeyden önce güvenmem ve mutlu olabileğime inandığım kişiyle devam ederim mutlaka diyormuş..halledilmicek bi sorun ne olabilrkı diyomuş..ama tamda emin konuşmuyormuş..fikirlerinize çok ihtiyacı var..bu arada birsürü detaylar var ama daha fazla uzatmak istemiyorum..
Arkadaşlar mrhb ben kuzenim adına yazıyorum onun hesabı olmadığı için fikirleriniz çok önemli onun için....kuzenim iki evlilik geçirdi bi kızı var..26 yaşında..biriyle tanıştı türkiyeden..tel ve sosyal medya aracılığıyla irtibattalar..çocuk 37 yaşında hiç evlenmemiş ve iş adamı..kuzenim den çok etkılenmiş ve hayat hikayesini ayrıntılarıyla biliyo çocuk..ve çook inançlı bi kişi..kuzenimin dırumunu sorun yapmıyo..sürekli ona allah senin için bi ışık mutlaka yakmıştır maddi manevi rahata ereceksin mutlaka bi gün diyormuş..bu kadar haksızlık yaşamışfın fln..kuzenimde fazla yüz vermio ama etkilendiğini belli ediyo ve bu arada çoçuk sürekli ona misal veriyormuş..ne kızlar var kız diye alıyorsun nelerle karşılarşıyorsun..bence 2 değil 5 kezde boşansan namusunla yapmışşın faln demiş..ve arkadaşlarından fln misal vermiş isim vermeden ilk tanıdığın bi insanla hemen beraber olunurmu diye kadın dediğın ağır olur nasıl evlenılırkı yoksa demiş..aile konusuna kuzenım yorum yapmiş kabul etmezler diye bi kaç gün sonra oraları niye kurcalıyosun seni isteyen her halinle kabul eder etmeyende bırak gitsin üzülme demiş..ben bile gitsem üzülme diyomuş..kuzenimin sorusu bukadar ümit verici konuşuyor fakat ben kabul ettırıtım diyemiyor..çelişkili bi durum çözemiyorum diyo ve 1 aydır fln görüşüyorlar herşeyden önce güvenmem ve mutlu olabileğime inandığım kişiyle devam ederim mutlaka diyormuş..halledilmicek bi sorun ne olabilrkı diyomuş..ama tamda emin konuşmuyormuş..fikirlerinize çok ihtiyacı var..bu arada birsürü detaylar var ama daha fazla uzatmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?