Doğru mu??

Arkadaşım ben bayan olarak samimi arkadaşlarımla bile böyle bir diyoloğa girmezken , nette tanışdığı adam ne cüretle böyle birşey söyler.Arkadaşı için geçinemiyorlardı ayrıldılar der en fazla .
İlla birlikte olmak istiyormuş gibi cümle kurmaz.
Ben karşıyım ama olursada hayır demem gibi olmuş...

Ve orda mağazaları var fabrika değil..

Olabilir ama nette tanışmadılar tanıdık aracılığıyla tanıştılar..çocuğu tanıyoruz yani

Olabilir ama nette tanışmadılar tanıdık aracılığıyla tanıştılar..çocuğu tanıyoruz yani
Tanıyor olmanız birşey değiştirmez.
Kuzeninizin gönlü var gibi zaten olumsuz düşünmüyor verilen cevaplara bakılırsa.
Hakkında hayırlısı olsun...

Canım diyorum ya adamı ailecek tanıyoruz..gürcistanla fln ilgisi yok onun..tabiki bir sürü insan geçmiş hayatından kuzenimde buna anlam veremiyo ztn istediği kişiyi her zaman elde etmiş..kız tavlamak yada bişeyler yaşamsk için bu kadar uğraşırmı bi adam onu merak ediyo..ben erkeklerden her türlü kalleşliği beklerim ne yalan söyliyim..

Ve orda mağazaları var fabrika değil..
inandırıcı değil. beni inandırmak da zorunda değilsin.
bu dediğin insanın gözüne kulağına cok güzel geliyor da iyice etraflıca düşünmek lazım..
kuzeninde çocuklu combalaklı kadınım bana gelen kısmete bak allaah yaşadım demesin..

Tanıyor olmanız birşey değiştirmez.
Kuzeninizin gönlü var gibi zaten olumsuz düşünmüyor verilen cevaplara bakılırsa.
Hakkında hayırlısı olsun...
Gönlü var o aşikar ztn de güvenemiyo yarı yolda bırakır diye..ama oda ztn hemen evlenme niyetinde değil zaman vermek istiyo ilişkiye ama kendini kullandırmakta istemiyo o yuzden emin olmaya çalışıyo zor iş:)

uğraşır. kedi de cigercinin önünde gezer..belki ciğerci bir ufak ciğer atarsa yerim diye...

ben böyle şeylere karşıyım ve sevmem demeyi örneklemiş gibi geldi bana ?

Onun arkadasinin sevgilisi ile problemin, kuzenini niye ilgilendirir? Niye gidip ayrintiya kadar kuzenenine herseyi anlatiyor? O halde kuzenin üzerindeki herseyide o arkadas ile paylasabilir.. Cok dindar ise mahremiyet nedir bilmesi lazim..

Ayrica o kiz ile niye evlenilmesin? O kiz sevisince kötü, arkadasi sevisince iyi mi? Adam fena halde kafayi cinsellige takmis. Son direce itici ve igrenc duruyor.

Öyle diyemediği için kafası karışık sizden yardım fikir almak istedi..

Ordakiler avrupai tarzda mağazalar ztn fabrika türkiyede..
TC de bile değiller artık hepsi asya ve uzakdogudalar.
bir aracı olur o büyük markadan işi alır gelir üreticiye üretici işin maliyetini çıkartır okeyleşirler ve üretim başlar. sonra mal paketlenir hangi marka ise deposıuna ihraç edilir.
sistem bu. adam üretici olup ünlü markalara iş yapıyor olabilir.

ben böyle şeylere karşıyım ve sevmem demeyi örneklemiş gibi geldi bana ?
Aynen ama bunu niye söylüyo kıza mesele bu ztn amacı faydalanmak olsa böyle bişey demez sanırım..ama eminde konuşamıyo..senin için engelleri yok ederim gibi daha yeni tanılıyorlar ondanmı güvenmekmi istiyo farklı yerlerdemi aklı bende bilemedim beynim sulandı valla:))))

Canım yakan söylemediğine eminim ailece tanıyoruz çünkü ama seceresinide bilmıyorum yani:))

kız yok bunlar yalan yalan :) ben iyiyim demeye çalışmış. numara roll roll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…