Doğru mu??

Şu an evlılık oda istemıyor ama adamın niyetini öğrenmeye çalışıyo oda uzuun bi zaman sadece görüşme niyetinde..fakat adamın amacı farklı yöndeyse direk yol vermek istiyo arada kalmış emin değil..

26 yaşında iki evlilik geçirmiş biraz kafasını dinlesin yahu 30 35 den sonra evlenir istiyorsa bune acele

Arada kalmalık bir durum yok bana göre arkadaşının kız arkadaşı hakkında kuzeninize alttan alttan mesaj veren adamdan bi cacık olmaz..

Adam seviyeli konuşuyorsa bu yazdıklarınız ne öyleyse ?
Sizin cümlelerinizi mi ?
Canım beynım dondu valla kuzenimin söylediklerini yazıyorum..ya işte arkadaşı bu adamı arayıp derdini patlaşınca oda kuzenime söylüyo hiç hoş değil kızın yaptığı nıyetı farklı onun diye..bi kereye mahsus bu konuşma geçmiş..

Tekstıl fabrikası var yurt dişinda firmaları türkiyede bir sürü iş yerleri gayrı menkuller faln ticaret artı
tekstil mi ayyyyy içime fenalık geldi birden... oyyy.. büyük bir firmada 5 yıl çalıştım. müşteri temsilcisi olarak... tekstilde tanıdıgım tüm adamlar cok aldatır. calıştıgım firmanın sahibi ortakları dahil kaç eşli olduklarını sayamazdık...

İnsan gibi tavsiye veren de suç yani. Ben adama sahte kullanıcı dedim kardeşim nasıl okudun nasıl baktin yorumuma Allah aşkına ya? Bişey diyemiyorum cidden

Kuzenin kendinden emin konusmuyor mu bu konuda?

Evet evlendim boşandım, bir insanın hayatta her sey başına gelebilir, benim kaderim buymuş, yapacak bir sey yok ben kendimle barışık bir insanım, kimseye kendimi begendirtmem ve zorla kabul ettirmem hayatımda olması gerekenler zaten olur tarzında konuşsun bakalım o zaman ne diyecek.

Sanki kuzen evlenip boşanmaktan utanç duyuyormuşta adam teselli ediyormuş havası vardı yazınızda bilmiyorum ne kadar doğru anladım çünkü fazla ayrıntı vermemişsiniz.

Adam gönül eğlendiriyor da olabilir, hoşlanmış fakat bu durumu kabul edemiyor da olabilir, kendi kabul ediyor fakat ailesinin laf yapmasını istemediginden ince mesajlar vermeye çalışıyor da olabilir.

Her sey olabilir su yazdığınıza gore.

Kuzen kendinden emin olsun. Özgüven sahibi biri olduğunu hissettirsin bence.
Seronya14

Son düzenleme:
Canım adamın yalan söylemediğine eminiz çünkü tanıdık aracılığıyla tesadüfen görüştüler..ve tanıyoruz yani

Tekstıl fabrikası var yurt dişinda firmaları türkiyede bir sürü iş yerleri gayrı menkuller faln ticaret artı
yurtdışında dediğin de Tayland , özbekistan, Çindir, Hindistan belki Mısır. Etiyopya ya da kimi fabrika yer açtı. bir yer daha var ismi gelmedi aklıma.. oralarda fabrika kurar tesktilciler..gidip de ingiltereye fabrika açmazlar... açamazlar maliyet yüksektir.
buraları gezmişse de yurtdışı görmüş gezmiş demeyin bana lütfen

Canım adamın yalan söylemediğine eminiz çünkü tanıdık aracılığıyla tesadüfen görüştüler..ve tanıyoruz yani
tanıdık adamın yatağının yanından kaç hanım geçti bilemez. şimdi 40 yaşında ki bir adam hiç evlenmemiş, eline kız eli değmemiş olabilir mi sence ? yada su an değmiyor olabilir mi? hiç aklınız kesiyor mu?

Işte internet üzerinden hatun bulup davet ettirerek kendini :)
Adamın günahına girdim gece gece ,cümleler çok abes geldi.
Canım internette tanışmadılar sadece istedikleri zaman birebir görüşemedikleri için telde ve faceden faln konuşuyorlar..adam her fırsatta gelmeye hazır ztn kuzen istemiyo..ve adami tanıyoruz yalan yok yanı..

Hayır canım ingiltere.italya.amerika..dubai gibi şaka değil...

yani adam gerçekten cok iyi süper yakışıklı süper zengin olabilir. ama insan 40 yaşnda bir adamın yapayalnız bugüne kadar geldiğini kimse inandıramaz. eger yapayalmnız eline kız eli değmemiş ise bunda da rahatsız edici bir durum vardır.
ayrıca Gürcistan veya özbekistanda ne haltlar döndüğü tüm dünya bilir. Tayland da isa fabrikaları kuzenin adam ile 5 yıl görüştükten sonra evleneceği varsa evlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…