:)))erkek ..işte genellemiyorum tabi
Şu an evlılık oda istemıyor ama adamın niyetini öğrenmeye çalışıyo oda uzuun bi zaman sadece görüşme niyetinde..fakat adamın amacı farklı yöndeyse direk yol vermek istiyo arada kalmış emin değil.." ilk ta ışığı iinsanlainan hemen beraber olur mu ? Kim bu kişi kendisi mi ?
Sinirlerim zıpladı adamın cümlelerinden.
Gerçekten kuzeninizin acelesi ne ? Iki defa bir şanssızlık yaşamış, neden beklemeyi düşünmüyor ?
Bir kızı var beraber biraz hayat arkadaşı olsunlar birbirlerine. Sonra zamanla zaten olacaksa birsey olur.
Ancak iki kere ağzı sütten yanan biri sosyal hesaplardan tanıdığı bir aylık adama karşı bu kadar ezik olursa, bu kadar cinsellikten konuşmasına müsaade ederse ve yine bu kadar densizce cümleler kurmasına izin verirse yine ağzı yakabilir, yapacaktır.
Onu bir daha evliliğe iten konu ne merak ettim
Anladım canım:))ya anlatamadım tabii :) evlendiğinde kadın ile birbirine helal oluor ya.. namusunla yaptın demesi bana bunu cagırştırdı.
erkekler eşine der ya helalim değil misin öperim elini tutarım filan...
Tekstıl fabrikası var yurt dişinda firmaları türkiyede bir sürü iş yerleri gayrı menkuller faln ticaret artıadam dünyayı nasıl gezmiş bir acın konuyu ? mesleği ne anladık zenginde sektorü ne mesela ?
Arada kalmalık bir durum yok bana göre arkadaşının kız arkadaşı hakkında kuzeninize alttan alttan mesaj veren adamdan bi cacık olmaz..Şu an evlılık oda istemıyor ama adamın niyetini öğrenmeye çalışıyo oda uzuun bi zaman sadece görüşme niyetinde..fakat adamın amacı farklı yöndeyse direk yol vermek istiyo arada kalmış emin değil..
Canım beynım dondu valla kuzenimin söylediklerini yazıyorum..ya işte arkadaşı bu adamı arayıp derdini patlaşınca oda kuzenime söylüyo hiç hoş değil kızın yaptığı nıyetı farklı onun diye..bi kereye mahsus bu konuşma geçmiş..Adam seviyeli konuşuyorsa bu yazdıklarınız ne öyleyse ?
Sizin cümlelerinizi mi ?
adam dünyayı nasıl gezmiş bir acın konuyu ? mesleği ne anladık zenginde sektorü ne mesela ?
tekstil mi ayyyyy içime fenalık geldi birden... oyyy.. büyük bir firmada 5 yıl çalıştım. müşteri temsilcisi olarak... tekstilde tanıdıgım tüm adamlar cok aldatır. calıştıgım firmanın sahibi ortakları dahil kaç eşli olduklarını sayamazdık...Tekstıl fabrikası var yurt dişinda firmaları türkiyede bir sürü iş yerleri gayrı menkuller faln ticaret artı
Ne gibi msj..Arada kalmalık bir durum yok bana göre arkadaşının kız arkadaşı hakkında kuzeninize alttan alttan mesaj veren adamdan bi cacık olmaz..
Çok incesiniz teşekkür ederiz benim burda bir sürü konum var bi göz atın isterseniz..tanımadığınız insanlar hakkında yorumlarınızı daha net ortaya koyarsınız..belkı hakkında fikir sahıbi olduktan sonra..face hesapta çok ustasınız sanırım..konunun face olduğunuzu yazabildiğinize göre..yorum yapmak zorunda değilsiniz!!!insanların hayatını bilmeden ne güzelde sallıyosunuz maşaallah..evet aynen iş adami...:))
Canım adamın yalan söylemediğine eminiz çünkü tanıdık aracılığıyla tesadüfen görüştüler..ve tanıyoruz yanitekstil mi ayyyyy içime fenalık geldi birden... oyyy.. büyük bir firmada 5 yıl çalıştım. müşteri temsilcisi olarak... tekstilde tanıdıgım tüm adamlar cok aldatır. calıştıgım firmanın sahibi ortakları dahil kaç eşli olduklarını sayamazdık...
yurtdışında dediğin de Tayland , özbekistan, Çindir, Hindistan belki Mısır. Etiyopya ya da kimi fabrika yer açtı. bir yer daha var ismi gelmedi aklıma.. oralarda fabrika kurar tesktilciler..gidip de ingiltereye fabrika açmazlar... açamazlar maliyet yüksektir.Tekstıl fabrikası var yurt dişinda firmaları türkiyede bir sürü iş yerleri gayrı menkuller faln ticaret artı
tanıdık adamın yatağının yanından kaç hanım geçti bilemez. şimdi 40 yaşında ki bir adam hiç evlenmemiş, eline kız eli değmemiş olabilir mi sence ? yada su an değmiyor olabilir mi? hiç aklınız kesiyor mu?Canım adamın yalan söylemediğine eminiz çünkü tanıdık aracılığıyla tesadüfen görüştüler..ve tanıyoruz yani
Canım internette tanışmadılar sadece istedikleri zaman birebir görüşemedikleri için telde ve faceden faln konuşuyorlar..adam her fırsatta gelmeye hazır ztn kuzen istemiyo..ve adami tanıyoruz yalan yok yanı..Işte internet üzerinden hatun bulup davet ettirerek kendini :)
Adamın günahına girdim gece gece ,cümleler çok abes geldi.
Hayır canım ingiltere.italya.amerika..dubai gibi şaka değil...yurtdışında dediğin de Tayland , özbekistan, Çindir, Hindistan belki Mısır. Etiyopya ya da kimi fabrika yer açtı. bir yer daha var ismi gelmedi aklıma.. oralarda fabrika kurar tesktilciler..gidip de ingiltereye fabrika açmazlar... açamazlar maliyet yüksektir.
buraları gezmişse de yurtdışı görmüş gezmiş demeyin bana lütfen
yani adam gerçekten cok iyi süper yakışıklı süper zengin olabilir. ama insan 40 yaşnda bir adamın yapayalnız bugüne kadar geldiğini kimse inandıramaz. eger yapayalmnız eline kız eli değmemiş ise bunda da rahatsız edici bir durum vardır.Canım adamın yalan söylemediğine eminiz çünkü tanıdık aracılığıyla tesadüfen görüştüler..ve tanıyoruz yani
İngiltere de fabrika açamaz satış magzası belki. Amerika zaten ucuzcudur gec onu. dubai de de dükkan açabilir.Hayır canım ingiltere.italya.amerika..dubai gibi şaka değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?