Amaci ne olabilir ki bununRainy bu çağda kıyafete polis yazdırmak zor değil anacim .Teknolojik alet kullanıp 1800 kafasında yaşamak sana has demekki.....
Kız düşürmek?Amaci ne olabilir ki bunun
Bedava sex, para , eğlence ,tuzak vb akşam akşam kötülükleri saydırma aç oku araştır.Amaci ne olabilir ki bunun
Bir tane de düz memur yok, ya özel harekatçı ya mitçi.Müge anlıda kadın tokatlayan tüm adamların mesleği özel harekat hahaha
Asker, polis eşi olmak çok zor hele özel harekat polisiyse daha zor 3 ay yok bölgede oluyor 1 ay yok hiç çekilmezBiriyle tanistimda ozel harekat polisiymis. Bu sevgili olsak zor olur mu benim icin. bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
O senle sevgili oldu da senin onunla olman kaldıBiriyle tanistimda ozel harekat polisiymis. Bu sevgili olsak zor olur mu benim icin. bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
Kizlar dalga geciyorsunuz ama baktim polis yaziyor kiyafetinfe
Benim tişörtünde de miyav yazıyor kız kedimiyim ben yoksaKizlar dalga geciyorsunuz ama baktim polis yaziyor kiyafetinfe
Güvenmeyin güvenmeyin güvenmeyin adam belki sapık belki dolandırıcı belki yalan söylüyor nasıl güveneceksiniz. Belki sadece mesleği değil tüm hayatı yalandırReelde konusmuyorum kimseyler :/
Izledim biraziniVideo paylaşmıştım gözükmemiş ama avrupa yakası'nda üniformasında NYPD yazılı bir sahte polis vardı, burhan'ı korkutmak için ayarlıyordu, o geldi aklıma.
Üzdünn afshdjsks ben 2 yıldır çekiyordum oysaki hemde şuan 11 aylık bebeyleAsker, polis eşi olmak çok zor hele özel harekat polisiyse daha zor 3 ay yok bölgede oluyor 1 ay yok hiç çekilmez
Ayy yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Üzerler, üzülürsün, dikkat ettttt. Herkes söylemiş zaten ama bende söyleyeyim takılman gereken yer kaç sevgilisi olduğu değil amacı olmalı.Biriyle tanistimda ozel harekat polisiymis. Bu sevgili olsak zor olur mu benim icin. bir tane kisa sureli iliskim oldu dedi bu dogru mudur sizce? Tipi normal geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?