- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Dönüp oku paylaşımlarını sana elli kere dedik sanalla bu iş olmaz gerçek hayatla kaynaşman lazım diye.aha da bu elli birinci söylemem sanaldan kimseye güven olmaz sanaldan klavye aracılığıyla ilişki olmaz ol mazzźzzz.Semraa niye boyle konustun simdi
Dönüp oku paylaşımlarını sana elli kere dedik sanalla bu iş olmaz gerçek hayatla kaynaşman lazım diye.aha da bu elli birinci söylemem sanaldan kimseye güven olmaz sanaldan klavye aracılığıyla ilişki olmaz ol mazzźzzz.
Rainyy kadar inanmaya heveslisinide zor bulurlar zatenGerçekten özel harekatçıysa söylediği şeylerin %90'ı yalandır.
Severler yalanı
Bana hiç ağız yüz büzme canım benim yapma, ne bu sanal sevdası ya kaç yaşında kadınsın ergence şeyler bunlar.
Rainyy kadar inanmaya heveslisinide zor bulurlar zaten
Bir iki gün sonra gelir yalanmış kızlar der dert yanarO zaman bu iş olurMükemmel eşleşme süper uyum
Yakında para da ister özel hareket polisiKesin özel harekat polisidir, sor bakalim kaçıncı donemmis? Erkek bulma sevdan yüzünden başına bir hal gelecek.
HunharcaÖzel harekatların psikolojileri bozulmaya çok müsait oluyor .
Üzerler...
Harcarlar ...
Dikkat etmeli
Dur bende atayım ama ben FBI ajaniyim sus çaktırmaNe bilim foto atti silahli
Rainy bu çağda kıyafete polis yazdırmak zor değil anacim .Teknolojik alet kullanıp 1800 kafasında yaşamak sana has demekki.....Kizlar dalga geciyorsunuz ama baktim polis yaziyor kiyafetinfe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?