- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Önsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslındaHemen dediğin nasıl? Önsevişme mi yok? Çabuk mu bitiyor? Senle mi ilgilenmiyor?
Kesinlikle normal değilÖnsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslında
Açıkcası bir kaç kere demem gibi imalarda bulundum sen hemen böyle yapınca ben geriliyorum rahim ağızım hemen genişlemiyor gibi gibi ama direk o şekilde net bir şekilde söylemeyi çekiniyorum evet çekinelecek bir durum yok ama işte.. sırf bu yüzden ilişkiye giresim yok çocuk istiyor şubattan beri denemeler yapıyoruz olmuyor diye arada üzülüyor ama ben bu duruma bağlıyorum sağlıklı bir birlikteliğin olmamasınaKesinlikle normal değil
Belki de bilmiyor senin mutsuzluğunu
Açıkça konuşmalısın demekki
Sen durdurabilirsin, yönlendirebilirim mesela
Böyle sana eziyet olur sadece
Ya açık söyleyeceksin ya da sen yönlendirip durduracaksınAçıkcası bir kaç kere demem gibi imalarda bulundum sen hemen böyle yapınca ben geriliyorum rahim ağızım hemen genişlemiyor gibi gibi ama direk o şekilde net bir şekilde söylemeyi çekiniyorum evet çekinelecek bir durum yok ama işte.. sırf bu yüzden ilişkiye giresim yok çocuk istiyor şubattan beri denemeler yapıyoruz olmuyor diye arada üzülüyor ama ben bu duruma bağlıyorum sağlıklı bir birlikteliğin olmamasına
sorununuz var, adama doğru düzgün derdinizi anlatmayıp ima ediyorsunuz ki burda bile kendinizi zor ifade edişinizden ben ettiğiniz imadan da şüpheliyim, ama çözüm bekliyosunuz.biz burdan napabiliriz hanımefendi kocanızla konuşsanızaNereden başlasam bilemiyorum bunu yazmam ne kadar doğru keza onuda bilmiyorum ama artık birilerine anlatmam lazım çünkü bu hal normal değil... kimseye anlatamıyorum çünkü çekiniyorum... biraz özel ilişki olacak ama lütfen yardımcı olun.. aslında çekinelecek bir durum değil ama işte.. her neyse sadede gelim en iyisi... eşimle birliktelik durumu.. eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman eşim genelde oldu bittiye getiriyor ve bu beni rahatsız ediyor kendimi hem kötü hissediyorum hemde zevk almıyorum.. eşime bunu net anlatmadım sadece imada bulundum kadınlar hemen orgazm olmuyor onun için vakit lazım hem hemen yaptığın zaman ben geriliyorum vs diye ona göre o normal geliyor ama normal değil aslında...
Yani eşine de böyle çekinerek anlatıyosan anlamaz. Rahmime sokuyor Ne demek? Pili biter ne demek?Önsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslında
Haha benim de bazen böyle isyanlarım oluyorBen söylüyorum valla. Mesela dün reglim bitti bugün defalarca söyledim bitti diye gittim giyindim kuşandım saç makyaj o biçim. Yattı malak gibi telefonla oyalanıyor gittim üstümü değiştirdim kapıları pat kütnoldu dedi neyin var ne olcak malak gibi yattın oraya ne ilgileniyosun ne bişey canım şey istiyor hastalığım da bitti bu ne ya böyle mi kocalık yapcan dedim tıpış tıpış koştu peşimden ağlamayana meme yok demişler doğru demişler çekinme evlisiniz
Hakediyolar ya ciddenHaha benim de bazen böyle isyanlarım oluyor
Rahminize degil vajinaniza sokuyor. Rahimle isi yoktur penisin. Siz biraz kendinizi egitin youtube ogretici iceriklerle dolu. Sonra esinize öğretin. Ama once siz ogrenin. Her seyi ama her seyi okuyun. Daha vajina nerde rahim nerde bilmiyorsunuz. Klitoris diye bir sey var bunj ogretin ona. Oral seksi ogretin siz ogrenin once. Ona yapin. 69 pozisyonuna geçin sonrasinda bir sey diyemesin uymak zorunda kalsin.Önsevişme yok direk penisini rahmime sokuyor o kadar arada birde boynumu öpüyor 1-2 dakikayı geçmez ona göre normal yinede şevkatli davranıyor pili bitince burnumu öper eder sonra sarılır yatar uyur ona göre o birliktelik normal ama değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?