gizemakyüz nekadar güzel anlatmışsın yaa. bebek yapasın gedlişaka biyana ben çok istiyorum ama eşim laf aramızda korkuyor beyfendi hazır değilmiş baba olmaya. yahu diyorum fiziği bozulacak olan çatlayacak olan benim sana ne oluyo gerçi yeni evliyiz ama ben çocukları çok çok severim. aşırı derecede. annelerimizde genç ayrıca bebek olduktan sonra çok yardımcı olacaklardır bize eminim. maddi açıdan istemiyo desem Allah'a şükür kötü bi kazancımızda yok durumumuz iyi. şu günlerde bu konu canımı sıkıyo. eşim hiç istemiyo. ben 23 eşim 27 yaşında bu arada. ve biz birbirimizi 8 senedir tanıyoruz yaşayacağımızı yaşadık diyorum artık dolu dolu. bir bebek olsa fenamı olur.
aaa yuh bana,ticker varmış da altta görmemişim,pardon
oyy çok az kalmış senin yaaa:1shok:
hadi hayırlı olsun esrant. 4 ay çabucak geçsin inşallah:) ondan sonrada 9 ay tabikidarısı başıma bizde dün akşam konuştuk biraz yumuşuyo gibi oluyo sonra az daha zaman geçsin diyo bakalım bizimki ne olur.
Ehehe 19 gün kaldı benim :)) Tabii sıpa yerinde durursa :))
Son 3 haftaya girince herhangi bir gün doğabiliyorlar, biz de bekliyoruz her an "acaba doğar mı" diye :))
:)))
kk'de yeniyim.o yüzden nerede ne var tam kavrayamadım birkaç haftadır keşif amaçlı geziniyorum sitede:) benim de sizlerle paylaşmak iştediğim bir durum var buna en yakın başlığı buldum neyseki.ben de 3 yıllık evliyim ve en mükemmel zamanı yakalamak amacıyla erteledim hep bebeği.yani stressiz bir dönemim olsun kilo vereyim biraz vs diye.evlenmeden önce çok çıtı pıtı bir tiptim 3 yılda 8 kilo kadar aldım.o kiloları vermeden asla diyordum ama kafamı kurcalayan bazı şeyler oldu. mesela Allah korusun ya çocuğumuz olmuyorsa.. bunu bilmiyorum çünkü hiç denemedik korunmasız ilişkimiz hiç olmadı.o yüzden artık yavaş yavaş çalışmalara başlayalım diyoruz. o da olsun bu da olsun falan diye diye 4. yıla girdik neredeyse. İnşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir çocuğumuz olur.nasip kısmet.. işin bize bakan yönünü değerlendirecek olursak tavsiyeleriniz nelerdir.doğum öncesi neler yapmalı.lütfen tecrübelerinizi paylaşın.ruhen ve fiziken olması gerekenler nelerdir.ben bunu birebir yaşayanlardan duymak istiyorum.kk klubuünün paylaşımcı ve nazik üyelerinden rica ediyorum..
gizemakyüz harikasın.paylaşımların için çok çok çok teşekkür ederim.beni çok olumlu etkiledi.okurken bazen duygulandım gözlerim yaşardı bazen gülümsedim.bu konuya ilk mesajımı yazarken sadece ilk sayfayı okumuştum asıl bombaların diğer sayfalarda olduğunu nereden bilebilirdim :) bu başlık gebelik öncesi kendini iyi hazırlamaya çalışan anne adaylarının paylaşım başlığı olsun.ben 1 yıldır erteliyorum en son eylül demiştik vazgeçtim.şimdi kasım aralıkta başlayalım çalışmalara diyoruz ama bilemiyorum..Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin..
Çok sağol canım..inşallah=)
hadi bakalım,hayırlısıyla senden de güzel haberleri bekliyorum inşallah=)
Ayy çok heyecanlı olur bu dönemler eminimeyvahedigeldismile
Sağlıkcakla kucağına aldığın haberlerini de bekliyorum canım=)
eveeeettt sonunda eşimi kandırdım çalışmalara başladık gibi bişey oldu
hadi hayırlısı:)
gizemakyüz az kalmış seninde Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.
Ayy inanmıyorum,ne kadar sevindim anlatamam,hatta niye bu kadar sevindim onu da anlatamamsempatiksalakcinni
Ya ben de çok dedim bu ay başlayalım diye ama cıkkssss dedi eşim.
Önümüzdeki ay başlayacağız çalışmalara inşallah.
Güzel haberleri paylaşırız inşallahaklinialirimsmile
benim eşimde ilkden yılbaşından sonra dedi ama ne olduysa oluverdi işte
seninkide çok geçmez bu ay oluverir gör bak:)
bende çok mutluyum bi yandan da korkuyorum olacakmı diye acaba. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?