- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 13
- 38
- Konu Sahibi Dmladmla87
-
Evet böyle dedi eşit oluruz kinse laf edemez dedi ama ben kabul etmem edemem böyle bileui yuvamı yıkıcm birde'bekle evlenip ayrılayım eşit olalım dedi.'
Bu nasıl saçma bir şey? Mantık öldü.
inşallah sağolunÇok doğru yapmışsın aynı kararlılıkla sürdürürsün inşallah
Ailesi önemliymiş tabiki bnde anlıyorum önemlidir ezmesinide istemem tabi.Doğru yapmışsınız. Bence arkadaşın sizinle evlenmeye niyeti yok.
Olsaydı kimseyi dinlemezdi.
Evet böyle dedi eşit oluruz kinse laf edemez dedi ama ben kabul etmem edemem böyle bileui yuvamı yıkıcm birde
İşte ben bekarım sebin bir çocuğun var diyorZaten eşitsiniz hiç evlenmemiş diye kendini ne sanıyor ki.
İşte ben bekarım sebin bir çocuğun var diyor
Benim çevremdede var bu şekilde.onada anlattım hep bizim ailelerimiz kaldırmax böyle şeylrri diyorSizinle aynı durumda olup evlenen nice insanlar var
Biri yakınımızın oğlu
Annesi diyor ki ben karşı çıktım ama iyi ki evlenmişler şimdi oğlum çok mutlu
Aile karşı çıkar ama bununla mücadele etmek yerine evlenip ayrılayım eşit olalım diyen adamdan bir şey olmaz
Evet defalarca ayrıldım ama her arayışında ona döndüm.neden şu gecelere kadar aradığını uyumadığını görüyorum ve üzülüyorum haline bu sefer kendimi suçluyorum neden sevdiğim adama bunu yapıyorum diye.Bakalim dogru anlamis miyiz...
Sartlari esitlemek icin baskasiyla evlenip bosandiktan sonra size gelmeyi teklif eden birine...
Maddi manevi destek olmus...
Tekrar tekrar ayrlip barismissiniz ama sonu olmadigi da belliymis.
Sonunda ayrilabilmissiniz ve kararinizin dogrulugunu sorguluyorsunuz.
Ki onun ikna etmesi durumunda tekrar baslarsiniz muhtemelen...
Cunku iliskide verici taraf sizsiniz, onunuze engel koyan o.
Sozun ozu karar dogru, zamanlama yanlis.
Cok gecikmeli bir karar olmus bu.
Ben yaptığımı doğru buluyorum ayrılma konusunda yani.Evlenip boşanayım şartlar eşit olsun mu? Mantığa gel. Gerçi bu sizi biraz daha oyalamak için söylenmiştir sanırım yani böyle düşünmek bile gerçek olmasından daha mantıklı.
Bekar olması önemli değil, benim evlenip ayrılmış 2. evliliğini hiç evlenmemiş birisi ile yapan tanıdıklarım var. Çok mutlular. Eğer kendisi isteseydi kimseyi dinlemez evlenirdi. Şu adamlara bu kadar değer vermeyin ya, verseniz bile belli etmeyin. Bir erkeğin bir kadından para alması çok itici. Yani karşılıklı olur böyle şeyler ama o hep bana hep bana demiş. Bence siz bekar olup olmaması önemli değil ama daha olgun ve mantıklı birisi ile birliktelik kurmalısınız. En iyisini yapmışsınız daha fazla sizi kandırmasına izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?