- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 13
- 38
- Konu Sahibi Dmladmla87
-
İşte başta bitirmedim hata yaptım şimdi kopamıyorum bağlandım alıştım sensiz yapamıyorum diyor.M
a
Madem ailesinin istemedigini basta soyledi o zaman hic devam etmeseydi basttan bitirseydi. Ergenler gibi davranmis. su durumu esitleme mevzusunda sundugu cozum zaten adamin zeka seviyesini de gosteriyor.
aynen öyle.. Arkasına bile bakmadan gider. O nedenle siz bırakın. Ondan yaşça daha büyüksünüz hem evladınız var. Eminim doğru düzgün ve ailesine sizi gururla tanıştıracak biri bulursunuz.Evet defalarca patladım artık bu yükü kaldıramıyorum diyorum sonumuz olmayan bişeyi yaşıyoruz.
bigün zaten o bırakıp gidecek en iyisi şuan benim bırakmam
inşallahaynen öyle.. Arkasına bile bakmadan gider. O nedenle siz bırakın. Ondan yaşça daha büyüksünüz hem evladınız var. Eminim doğru düzgün ve ailesine sizi gururla tanıştıracak biri bulursunuz.
Kac yaslarindasiniz ikiniz de bilmiyorum ama ergenler gibi davrandiginiz kesin ikinizin de. Kusura bakmayin. Bir cocugunuz var degil mi. Allah bagislasin. Artik onu dusunmelisiniz. Boyle ne serden ne yardan vazgecmeyen biri icin o kiymetli yillarinizi bosa harcarsaniz adamin anca metresi olursunuz. O hem paranizi hem bedenizi kullanir siz de bir yudum sevgi kirintisi icin boyle bekler durursunuz. Boyle tipler de sonunda anasinin buldugu biriyle evlenir gider. Siz de onun icin sadece bir ani olursunuz. Agir oldu biraz kusura bakmayin ama artik evladinizi ve onun gelecegini ve kendi geleceginizi dusunme zamani gelmis.İşte başta bitirmedim hata yaptım şimdi kopamıyorum bağlandım alıştım sensiz yapamıyorum diyor.
bugünde çocuğuna razı gelmem dedi ve beni can evimden vurdu bukadar gizlwmiş istemediğinş bu zamana kdr gizlemiş
Yuva falan yıkmaz merak etmeyin. Kendince teselli etmiş sizi. Evlenip ayrılıp, sizinle tekrar evlenmeye cesaret ediyor ama ailesine karşı dik durmaya edemiyor. İnanmayın lütfen. İnsan ailesinin az buçuk ne diyeceğini bilir. En başından onay alsaydı madem. Üzgünüm ama kandırmış sizi. Piyasada ayrılmış kadınları kendi aklınca kullanan çok sivri zeka var. Lütfen kendinizi önemseyin ve önemsenmediğiniz her ilişkiden uzak durun. Kıymetinizi bilin nolur.Evet böyle dedi eşit oluruz kinse laf edemez dedi ama ben kabul etmem edemem böyle bileui yuvamı yıkıcm birde
çekmeyi seviyorsun madem,ozaman çocuğunun babasını çekseydin ,seni hiç anlayamadım
'bekle evlenip ayrılayım eşit olalım dedi.'
Bu nasıl saçma bir şey? Mantık öldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?