doğrumu yaptım :-(

Ben yaptığımı doğru buluyorum ayrılma konusunda yani.
insanlara hep taviz veriyorum ne drrlerse tmm diyorum.ayrıldım ya iki üç kere arasın tmm diyorum dönüyorum ben niye böyleyim çözemiyorum işte

Benimde oldu böyle zamanım, ama artık akıllandım. Kimseye taviz vermiyorum. İnsanlar bazen duygusal boşlukta olabiliyor. Mantıklı düşünemiyor. Birine bağlandığında sanki kimseyi onun gibi sevemeyeceğini düşünüyor. Ama herşeye alışıyor insan. :) Bence onun size ulaşmamasını sağlayın. Telefon numaranızı değiştirin. Ya da engelleyin.

Asla doğru mu yaptım diye düşünme. Tek bir doğru varmış o da yapılmış ve ayrılmışsınız. Bekle ben de evlenip ayrılayım da şartlar eşit olsun ne demektir!!! Böylelikle bir kadının hayatı daha mahvolacak.Bu kadar kolay mı

ben anne ve babamın görüşünü bile bile seninle flört ettim ve şuan iş ciddiye bindi ve annecik babacık önemli oldu demek istemiş.

Numarayı değiltirme değilde engellediğim olmuştur ama yibe ulaşmayı başardı her seferinde.numaramı değiştirsem çalıştığım yeride biliyor
ama böyle takacak arayacak biri değildir.
bikaç sefer arar bırakır.ben onun gexe uyumadığını beni aradığını görünce üzülüp karşılık veriyorum bunu yapmasam bikaç içinde bırakır kendisi

ben anne ve babamın görüşünü bile bile seninle flört ettim ve şuan iş ciddiye bindi ve annecik babacık önemli oldu demek istemiş.
Evet biliyorum baştada söyledi ailem kabul etmez zamana bırakalım dedi.bn yok olmaz dediğimde ayrıldık hep aradı bırakmadı.

Nasip bir mantik evlenip ayrilayim eşit olalim.öylesine evlilikmi olur ya kiz severse resmen evlendiği kizla oynamis olacak belki çocuğu olucak o kizdan o kiz çocuğuyla mi kalacak.bahane bu.evlenecek çocuğu olacak sonra çocuğum için bu evliliğisurduruyorm.biraz zaman ggeçsin bosancam vb vb bi esi bi siz öyle gitcek gelecek belki de.bir daha görüşmeyin bence .

Belkide olabilir bunuda yapabilir

Her seyi gectim de sizden para almadi itici. Anne ve babadindan istesin madem. utanmadan da o paralari almis. Hadi insan zordurumda olur anlarim ama sonra geri oder. Adamda da hic gurur yokmus. Sizinle beraberken anne babayi takmiyor da is ciddiye binince annem babam diyorsa bu adamdan bir halt olmaz. Bos yere kaptirmissiniz kendinizi. Kararinizin umarim bu sefer arkasinda durabilirsiniz.

Evet evleneceği kişinin vebaline giremem

Borç olarak istemişti.toparlayınca öderim dedi zaten yakın bir zsmnda vrrdim parayı.
ailedinin istemediğini bana baştada söylemişti ama zamana bırakalım demişti

Sizi yeterince sevse eminim 23 yaşındaki bi adam bunu ailesine kabul ettirirdi. 4 yaşındaki kuzenim bile anne babasina istediği arabayi aldırıyor markette. Ne demek aileme kabul ettiremem? Yemeyin bu yalanlari ya. Iyi yaptınız bence ayrilmakla. Cocugunuz da var, sonu olmayan iliskilerle ugrasabilecek konumda degilsiniz ki

Ailem seni kabul etmez dediginde kaçırırım seni deseydiniz keşke

şaka bi yana onuda dediğim olmuştur gidelimm buralardan dedim ailemi bırakamam dedi

eşit olalım ne demek ya. O evleneceği kizin ne günahı var. Allahım bizi böyle sütu aklı fikri bozuklardan Korusun. Bu kafadakilerin esitlenmek için evlendiği kızlar biz de olabiliriz.

eşit olalım ne demek ya. O evleneceği kizin ne günahı var. Allahım bizi böyle sütu aklı fikri bozuklardan Korusun. Bu kafadakilerin esitlenmek için evlendiği kızlar biz de olabiliriz.
:-( haklısınız

Doğru yapmışsınız gibi görünüyor. İlişki insana güç kuvvet mutluluk verdiği sürece yaşanası birşey. Acı, fedakarlık, güvensizlik, sinir e dönüştüğü anda bitirmek lazım. Devam etmenin bir anlamı kalmıyor gerçekten. Siz hep fedakarlıkla, emekle adamı kendinize bağlı tutuyorsunuz. Sizi ailesine karşı gelecek kadar çok sevmiyor ayrıca. O fedakarlık yapmazken siz neden yapasınız?? İlişki tek taraflı değil ' kişilik birşey ve iki tarafta eşit emek vermezse ve tek kişiye tüm sorunluluk paylaştırılırsa o kişide yük taşıyamaz oluyor ve patlıyor. Bu nedenle sonu olmayan bir ilişkiye devam etmeyerek doğru kararı vermişsiniz. İşallah karşınıza mutlu olacağınız hem size hem yavrunuza sahip çıkacak biri çıkar.

'Bekle evlenip ayrılayım,eşitmi oluruz' dedi? Sevgilinin beyni oksijenlemi calısıyor,normal oksijen soluyan birinin edeceği laflar değilde bunlar. Tabiki dogru karar vermişin.

M
Borç olarak istemişti.toparlayınca öderim dedi zaten yakın bir zsmnda vrrdim parayı.
ailedinin istemediğini bana baştada söylemişti ama zamana bırakalım demişti
a
Madem ailesinin istemedigini basta soyledi o zaman hic devam etmeseydi basttan bitirseydi. Ergenler gibi davranmis. su durumu esitleme mevzusunda sundugu cozum zaten adamin zeka seviyesini de gosteriyor.

Evet defalarca patladım artık bu yükü kaldıramıyorum diyorum sonumuz olmayan bişeyi yaşıyoruz.
bigün zaten o bırakıp gidecek en iyisi şuan benim bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…