Doğrusu hangisi bilmiyorum

tek kişilik yemek yap kendin ye bakalım ne diyecek

Ben de öyle titizim.Benmkide çocuk için tutuşuyo ama bu şartlarda yapmam.Yapsam yardım eder mi bilmiyorum

Ben de öyle titizim.Benmkide çocuk için tutuşuyo ama bu şartlarda yapmam.Yapsam yardım eder mi bilmiyorum
Karı olan sensin cúmlesini kuran birinin yardım edeceğini düşünmüyorum .
Ama siz iş ve yemek yapmadığınızda sıkıntı yapmıyorsa sizde yapmayın ya da elinizden geldiğince yapın . Çok titiz olmaya gerek yokmuş mesela bende çocuk olduktan sonra bunu anladım.

Temizlik konusunda sıkıntı yapmıyor klozette idrar olabilir yatak kıl içinde olabilir sıkontı değil onun için.Ama karnını doyurmadığımda çok kavga ediyor

Kımıl zararlisi

Karı olan sensin ne demek ya iğrenç bir cümle.
Maddi ozgurlugunuz var neden bu hayati kendinize reva goruyorsunuz? Bu hayati 20 sene cekebileceginize inaniyor musunuz?

Sebep, köle misiniz siz. Yorulmuyorum, yetişiyorum demeyin 10 yıl sonra fıtıklarınız ve sinir sıkışmalarınızla hayatınız zehir olur. Lütfen canınızın kıymetini bilin, o beden size ölene kadar lazım.

Bunların tek çözümü var. 40 yaşında iki çocuk sahibiyim, bu hareketleri şu an görsem ve ciddi olduğunu bilsem yarın gider dava açarım. İyi düşün, 10 tıl sonra kucağında çocukla aynı noktaya gelmek inan bana çok daha korkunç olur.

Daha çocuk da yokken boşa gitsin bu ne ya. Benim ilkokuldaki erkek yeğenim bile evde annesine daha çok yardım ediyor. Hayır sorumluluk sahibi olmaz da tatlı dili şen sohbeti şefkati filan olur bi tereddüt edersin ama sizin eşiniz de o da yok.

Neden her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz?
Kendinize çok yükleniyorsunuz.
Kocanız iş yapmıyorsa siz de yapmayın.
Haftalık yardımcınız olsun temizlik ütü yapsın size yeter. Zaten çocuk yok. Yorulmazsınız ki.
Ama çocuk düşünüyorsanız çocuk bakımına da yardım etmeyeceği için zorlanacağınızı düşünüyorum da.
Eşinizle keyif yapacağınıza temizlik için sinir stres kavga etmeniz bana garip geldi. Bırakın evi bok götürsün.

Neyin düzeni ki bu? Şu boşanacak olan kadınların yeni düzen meselesini anlayamıuorum.çıkın 2 sokak ötede ev tutun.iş aynı, yaşam aynı( hatta daha güzel), şehir aynı.eee neyin düzeni bu? Sadece şikayetçi olduğunuz adam yanınızdan gidecek.ya da siz gideceksiniz ? Şu evli kadınlarda bir sorumluluk sorumluluk diye abartılan şeyleri, bir de şu boşanırken düzenim de düzenim diyenler bir türlü anlayamayacağım..

tek kişilik yemek yap kendin ye bakalım ne diyecek

yeri geliyor 10 saat aç kalıyorum 12 saat 17 saat çalışıyorum.Bazen saatlerce yağmur altında kalıyorum.Dolayısıyla size ufak gelen sorumluluklar bana dağ gibi geliyor.Bir de düzenim de düzenim demedim 32 yaşımdan sonra düzenimin bozulacak olması beni korkutuyor dedim sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor.Burda birçok öneri geldi boşan ya da temizlikçi tut ya da sen de şöyle yap gibi.Ben de yorumlara bakıyorum başka fikir çıkar ya da başından geçip de çözmüş olan olur diye.Sonuçta büyük bir platform burası etrafımızdaki anlatabileceğimiz sayılı insanlar gibi değil

Son düzenleme:
Mesela şu an evi gerçekten bok götürüyor gerçekten ama.Evimizden koku gelip de şikayet edilene kadar eşim iş yapmaz.Şikayet edilse evi satar bokuyla, yine yapmaz gibime geliyor

Mesela şu an evi gerçekten bok götürüyor gerçekten ama.Evimizden koku gelip de şikayet edilene kadar eşim iş yapmaz.Şikayet edilse evi satar bokuyla, yine yapmaz gibime geliyor

Temizlikçi seçeneği?
Benim eşim de yardım etmiyor ev işine.çalışıyorum. Kavga edip bu konuda huzurumu bozmam. O yapmazsa ben de yapmam. Temizlikçi gelir. Akşam da sadece mutfağı toplar geçerim.hafta sonu benimle iş bölümü yapacak olsa asla eve temizlikçi çağırmazdım. Ama temizlik yaptığımda sinirden ben de boşanma noktasına geliyorum
Ama diğer mesajlarınızı gördüm benim eşim o boyutta değil. Yani ev pis olsa rahatsız olur. Yine yapmaz ama söylenir.

Akşama kadar yorulup evde yemek temizlik yetiştirmeye çalışınca boşanma noktasına geliyorum aynen ben de.Evi pis bırakıyorum o da rahatsız olsun diye çünkü 3 gün evde.Rahatsız oluyor da ama değişen bir şey yok.Evde oraya buraya bozuk para koyma dedim koydu ben de matarasına paraları doldurdum.Geldi ben ondan su içiyodum filan dedi.Ben bozuk para biriktiriyosun sandım ortalıkta görünce dolduruverdim dedim.Bozuk paraları çıkardı içine su doldurup içtiiiiiiiiiiiii.

anladım temizlikçi fikrine karşısınız. O zaman evi ayırıp yalnızca kendi pislikinizi temizleyin. En mantıklısı.

Tek sorun buysa evliliginize yazık etmeyin. Biraz ara verin konunun üstüne gitmeye derim . Bu sırada aşırı da yüklenmeyin evin sorunlulugunu ama evin hepten dagilmasina da musade etmeyin. Biraz ara verin konuya sadece derim. Enerjinizi ve kafanızı topladığınızda, sorunu çözmek için farklı bir açıdan bakmaya mecaliniz olabilir . Eşinizin anladığı dil ne, sözünü dönemidir kişiyle ilişkisi nasıl onu gözlemlemek de ona ulaşmaya yol olabilir . Mesela annesinin sözü mü önemlidir yoksa abla ve kız kardeşinin mi . Kimle iletişimi iyi ise, sizin istediğiniz yönde ise , o kişiyle ilişkisi nasıl diyaloğu nasıl gözlemlemek lazım. Mesela benim eşim asla eleştiriyi kaldiramiyor. Sen söylesin böylesin yanlış yapiyorsun vs vs denmemis adama. Bunu da annesi ile olan ilişkisinden anladım. Ama hiç mi olumsuz yine yok düzeltmesini istediğim. Var tabi . Ben ne yapıyorum peki? Talep ediyorum. Duygumu ifade edip uygun zamanda , ben de o da sakinken, ondan istediğim şeyi söylüyorum doğrudan. Sınırlı iken konuşmamak çok işeme yarıyor benim. Çünkü sinirli iken maksadımı asıyorum, amacimdan uzaklaşıyorum. Onu da üzüyorum ben de üzülüyorum. Bakıyorum ki eşimi üzmek için şunu şunu yapayım demiyor adam . Hayatın doğal akışında hata yapıyor. Ben de söylüyorum olmasını istediğim şeyi. Hatasından çok , olmasını istediğim şeyi vurguluyorum. Bilmiyorum işinize yarar mı bu örnek ama kimle arası iyi ise onları gözlemleyin derim . Kendinize ve evliliginize yazık etmeyin .biraz kafanızı dinleyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…