- 24 Eylül 2014
- 7
- 1
- 3
Ben anlayamadım, arkadaşınız bir bayanın yaşayacağı en kötü şeyi yaşamış, nedir o? Ölmüş mü?
peçeteye silip gösterdiyse adama..
nerden bilicek ki regl kanını da erkekler bilmez
Yazık çok üzüldüm çocuğa Allah yardımcısı olsun...çok haklısınız ama arkadaşınız düzelmedikçe sizin konuşmanız bir şeyi değiştirmez. Çocuğa da üzüldüm, keşke daha düzgün birisi çıksaymış karşısına kusura bakmayın arkadaşınıza laf söylüyorum ama böyle düzenbazların karşısına masum insanlar çıkıyor.
eğer arkadaşım böyle bir kumpas kurup çocuğu kandırmamış olsaydı, ben konuyu bilmiyor olsaydım ve arkadaşım o zaman da böyle davranmış olsaydı evet çocuğa yine de acırdım. anlatmak istediğimi tam anlatamıyorum sanırım çocuk aile sevgisi görmeden büyümüş ne zorluklar çekmiş. geçen yıl bayramda bize geldiklerinde çocuk ağladı ilk defa birine bayramlaşmaya geldim diye. şimdi ailem diye bu kıza sarılıyor ama kızın yaptıkları ortada. çocuğa böyle bişey şuan zaten söylenmez askerde.
ben de asker yolu gözledim sevgilimin ağzının içine bakardım o asker üzülmesin derdim. ama arkadasıma bakıyorum çocuğa askerde bile dirlik vermiyor 10 kuruş harcasın hesabını soruyor. ailesi olmamasını sürekli başına kakıyor. ben nişanlımın ağzına s....yım onun ailesi yok bana muhtaç diye düşünüyor. bir keresinde annesine kötü kadın demiş çocuğun ağrına gitmiş ağlamış bunu da zevkle anlattı. çocuk dağıtım iznine geldiği ilk gün arkadasımın ailesinin yokluğundan istifade arkadasımda kaldı. gece 3 te yattı diye kıyametler koptu yine. neymiş sabaha kadar uyumycaktı benimle konusacaktı çocuk yorgun mu diye düşünmedi hiç. yine o dağıtım iznine geldiği sırada bize geleceklerdi işten 6 da çıkıyor arkadasım. çocukta 5 te uyanmış o zaman da yine bi kıyamet koptu gelme istemiyorum gerizekalı bu saate kadar yatılır mı beni mi kandırıyorsun arama beni diye yanımda cocukla tartıştı halbuki çocuğun yanımıza gelmesi yarım saati almazdı. yine böyle arkadas çevresiyle oturmus muhabbet ederken çocuğu aşağılaması çok içim acıdı o an masada bulunan herkes kıza tepki gösterdi. hakikaten bu kişileri tanımış olsaydınız eminim benim kadar ikilem de kalırdınız hatta eminim bir çoğunuz söylerdi. şurda yazılanlar yaşananların bir kısmı.
O kanla regli kanı farklı mı oluyor ya
Tamam reglide başlangıç ve bitişlerde kahverengimsi olabiliyor pıhtılarda var
ama renk olarak tam sökülme olunca kırmızı oluyor yinede yani regliyken..
Bekaret kanı daha mı açık renkte yani farkları ne...
Birde bende aynı düşüncedeyim ki peçeteye silmemiş olsa bile erkek nerden ayırt etsin..
Ki bakın ben bile bilmiyorum
Doktor olsa bile ünide bunun pratiği yoktur heraldeValla benden gelmedigi icin ben hic bilmiyorum. Hicbi erkek dr degilse ya da kadinin seyi tabiri caizse follos olmadysa anlayamaz.
Doktor olsa bile ünide bunun pratiği yoktur heralde
yine yanlış anlaşıldım sanırım. arkadasımın çok iyi ailesi var annesi babasıçok şeker insanlar. ailesi olmayan çocuk. yuvada büyüyen çocuk. işte üzüldüğüm çocuk anne merhameti baba şevkatini arkadaşımda görecekken onunda böyle yapması kim olsa canını sıkar. o çocuk aileye hasret sevgiye aç tüm ailesi arkadasım olacakken sizce bu arkadasımın ona kötü davranması kabul edilir bişey mi. siz olsanız napardınız. çocuğuda tanıyorum yuvada büyümüş serseri olmamış girmiş bi işe adam akıllı çalışmayı tercih etmiş. efendi, çok iyi biri. arkadasım o çocuğu haketmiyor şimdi siz o çocuğa karşı bişey mi var acaba içinde derseniz o çocuğa karşı acıma var içimde.
Çocuğa acıdım..
Arkadaşınızı hayatınızdan def edin görmeyin yüzünü desem de vicdan sızlamış bir kere rahat bırakmaz...
Arkadaşınız birine sadece kapağı atma derdinde anladığım kadarıyla..
Çocukta bunca şeye bence sevdiği için katlanmıyor sırf biz birlikte olduk ben x i yüz üstü bırakamam bana yakışmaz düşüncesindedir ondan yanii...
Burda diyen olur belki ilişki yaşadılar diye almak zorunda değil diye de herkesin hayat görüşü aynı değil...
Yoksa bilse bir saniye bile katlanmaz bu kıza.
gerçekten yön veren bu vicdan meselesini anlayıp yorum yapan herkese teşekkür ederim. arkadasımın nişanlısana göz diktiğimi düşünenlere de teşekkür ederim. benim anlattığım kadarıyla biliyorsunuz herşeyi. neyse bugün arkadasımla konusacağım ve bi karar aldım tabi bunu da yargılayanlar olacaktır anlayışla karşılarım, hayatıma bana yararı olmayacak kişiler yer almycak bundan sonra. bu arkadasımın da düşündüm de 5 yıldır bana yararı olmamış. senelerce onun tripleri ve paçasını b*ktan kurtarmaya çalışmakla geçmiş. çocukluğunda daha ilişki nedir bilmeden tecavüze uğraması onun suçu değil zor bir durum ama kaç yıl geçmiş üstünden bi şekilde bunu sürekli hayatının dönüm noktası olarak görmekten ve kendine acımaktan vazgecebilirdi. şunu da söylemek istiyorum nişanlısı gerçekten çok iyi bir insan hayat koşturmacasına erken yaşta başlayan çok efendi biri ama ona karşı asla içimde en ufak bir beğeni ya da hoşlantı yok. bu konuyu sizden fikir almak için açmıştım. ne olursa olsun arkadasım dediğim insan vardı işin içinde. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?