doğrusu nedir?

Evleneceği insanın bunu bilmesi hakkı tabii ki sonuçta bir ömür birlestiricekler. Ama senin bunu söylemen ne kadar yerinde olur bilmiyorum bunu arkadaşının söylemesi lazım konuşmayı dene arkadaşinla topun altında sende kalabilirsin yoksa arkadaşın yalanlayadabilir kimseye bişey olmaz sana olur

Erkek arkadasi neyi bilmeli anlamadim. Asagilamalari kotu muamelelere ses etmeyen erkek bir kadinin basina gelecek en kotu sey her neyse bilmiyorum onu hic sorun etmez.

Kotu bi arkadassin.

Çocuğa acıdım..
Arkadaşınızı hayatınızdan def edin görmeyin yüzünü desem de vicdan sızlamış bir kere rahat bırakmaz...
Arkadaşınız birine sadece kapağı atma derdinde anladığım kadarıyla..
Çocukta bunca şeye bence sevdiği için katlanmıyor sırf biz birlikte olduk ben x i yüz üstü bırakamam bana yakışmaz düşüncesindedir ondan yanii...
Burda diyen olur belki ilişki yaşadılar diye almak zorunda değil diye de herkesin hayat görüşü aynı değil...
Yoksa bilse bir saniye bile katlanmaz bu kıza.

peçeteye silip gösterdiyse adama..
nerden bilicek ki regl kanını da erkekler bilmez

O kanla regli kanı farklı mı oluyor ya
Tamam reglide başlangıç ve bitişlerde kahverengimsi olabiliyor pıhtılarda var
ama renk olarak tam sökülme olunca kırmızı oluyor yinede yani regliyken..
Bekaret kanı daha mı açık renkte yani farkları ne...

Birde bende aynı düşüncedeyim ki peçeteye silmemiş olsa bile erkek nerden ayırt etsin..
Ki bakın ben bile bilmiyorum

Tamam kötü şeyler yaşamış olabilir ama bunun nefretini o çocuktan neden alıyor anlamış değilim...Ben olsam gerçekleri çocuğun yanına giderek bir bir anlatırım.Kimse bu konuyu hayatta beraber olacağı kişiden saklama hakkına sahip değil.

Yazık çok üzüldüm çocuğa Allah yardımcısı olsun...
Siz dediğim gibi yardımcı olmak istiyorsanız onlarla konuşun kızla ya da erkekle ama bu tecavüz mevzusunu filan hiç açmayın..sadece durumları hakkında konuşmak istiyorsanız konuşun ki bunda bile ne haddine senin diyeceklerdir bence açıkçası..

Valla benden gelmedigi icin ben hic bilmiyorum. Hicbi erkek dr degilse ya da kadinin seyi tabiri caizse follos olmadysa anlayamaz.

cocugun gozunu acmak sizin ustunuze vazife degil ne yazikki.. hem akli yok mu, madem zaman zaman zivanadan cikiyor? gider cocuga soylersin, cok seviyo demissin, kalkar kiza soyler falan filan oetalik beter karisir..

Ha bi de bu var yargıçlık vazifenizi, arkadaşınızın ailesine neden tecavüze uğradığını bildirerek yapmadınız? Kızlarının başına ne geldiğini bilmek ve adaleti aramak onların da hakkı değil miydi? O yüzden dışarda durun. Arkadaşınıza doğrusunu, yanlışını söylemekle yetinin veya devamlı yanlış yapan biri olarak gördüğünüz biriyle neden hala arkadaş olduğunuzun da detayına girmeyelim.

Zaten yuvada buyumus.bari bu yuvasini bozmayin.arkadasinizla konusun onu dogru yola iletin.

gerçekten teşekkür ederim beni doğru anladığınız için.

bu arkadaşı kötü niyetli ve değersiz buluyorsanız kendi ilişkinizi sorgulamanız gerekmez mi?
siz böyle biriyle arkadaşlığınızı sürdürürken, adamın evlenmesine takmanız ilginç

(sizin bakış açınızla, böyle biri diye bahsettim, yanlış anlaşılmasın!)

bence söylememelisin lunatic.ortalık karışır kız arkadaşın napar eder olay senin başında patlar.belki çocukla konuşabilirsin iyi düşün, anlaşamıyosunuz,bir ömür aynı evde böyle geçiremezsiniz,senin için hayırlı değil gibilerinden.

gerçekten yön veren bu vicdan meselesini anlayıp yorum yapan herkese teşekkür ederim. arkadasımın nişanlısana göz diktiğimi düşünenlere de teşekkür ederim. benim anlattığım kadarıyla biliyorsunuz herşeyi. neyse bugün arkadasımla konusacağım ve bi karar aldım tabi bunu da yargılayanlar olacaktır anlayışla karşılarım, hayatıma bana yararı olmayacak kişiler yer almycak bundan sonra. bu arkadasımın da düşündüm de 5 yıldır bana yararı olmamış. senelerce onun tripleri ve paçasını b*ktan kurtarmaya çalışmakla geçmiş. çocukluğunda daha ilişki nedir bilmeden tecavüze uğraması onun suçu değil zor bir durum ama kaç yıl geçmiş üstünden bi şekilde bunu sürekli hayatının dönüm noktası olarak görmekten ve kendine acımaktan vazgecebilirdi. şunu da söylemek istiyorum nişanlısı gerçekten çok iyi bir insan hayat koşturmacasına erken yaşta başlayan çok efendi biri ama ona karşı asla içimde en ufak bir beğeni ya da hoşlantı yok. bu konuyu sizden fikir almak için açmıştım. ne olursa olsun arkadasım dediğim insan vardı işin içinde. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.

Arkadaşınız tecavüze uğramış,hakketmemiş ve bakire olmaması onun suçu değil ki.Tecavüze uğradığını söylese alacağı tepki çok kötü olabilirdi.Biz burada,zar diktirip karşısındakini kandırmaya çalışanları da gördük.Çocukluğunda kaza yapmış gibi anlatıyorsun tecavüz bu ya,normal bir şey mi sanki.İnsanlar bunun yüzünden deliriyor,arkadaşınız trip atmış çok mu? Tabiki de hayatının dönüm noktası olarak görecekcek en güzel çağlarında hayatı mahvolmuş kızın..O istermiydi öyle yalan söylemek,ama ülkemizde tecavüze uğramış kızlara bile namussuz gözüyle bakan hayvanlar var.Bu baskıdan korkuyor olabilir.Ayrıca arkadaşınız ne güzel ciddi bir ilişki kurmuş,bu tecavüz mağdurları için zor bir şey.O şu anda bu olayı arkasında bırakmaya,unutmaya çalışıyor.Eğer bunu sevgilisine söylerseniz onlar ayrılacak ve arkadaşınız yine dibe doğru çekilecek..Berbat bir hayatı olmuş arkadaşınızın,yalanını tasvip etmiyorsanız da sevgilisine söylemeyin lütfen,arkadaşlığınızı bitirin.Çünkü o bu kadar özel şeyleri size söyleyecek kadar güvenmişken siz dürüstlük,doğruluk namına onun hayatını mahvedeceksiniz.O 5 senenin hatrı için bırakın o da mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…