doğrusu nedir?

Böyle bir duruma bende şahit olsam, sanırım senin gibi tepki verirdim..Nişanlısına oyun oynayıp, bu denli vijdansız davranması gerçekten sinir bozucu..Arkadaşınla konuştunmu peki ?

çok konustum yarın yeniden konusacam. bakalım beni anlayabiliyorsunuz dimi inanın çocuğu kandırmasına bişey demiyorum bu kadar kçtü davranmasına kızıyorum, üzülüyorum.

Cocuk herseyi bilmeli ama mumkunse kendi kendine ogrensin..

keşke tüm yorumlarımı okusaymışınız çocuğa yanık değil onun için üzgün olduğumu anlayabilirmişsiniz.

çok konustum yarın yeniden konusacam. bakalım beni anlayabiliyorsunuz dimi inanın çocuğu kandırmasına bişey demiyorum bu kadar kçtü davranmasına kızıyorum, üzülüyorum.

Keşke hiç kandırmak zorunda kalmasaydı..Ama anlamadığım şey madem sevmiyor neden nişanlandı ki?

keşke tüm yorumlarımı okusaymışınız çocuğa yanık değil onun için üzgün olduğumu anlayabilirmişsiniz.

Onu anladim merak etmeyin, ama cocuk dediginizde cocuk degil, 26 yasinda adam, yani kendisi karar verebilcek yasta... Eger kötü davranilmasina ragmen devam ediyorsa, sizin söylemenizde bisey degistirmiycektir... Kötü olan siz olacaksiniz, arkadasinizda büyük ihtimal sizi silecek söylediniz diye, ayrica bu onun özeli, hernekadar yaptiklari, yani nisanlisina davranislari, yanlis olsada, tecavüz olayi öyle kolay anlatila bilcek bisey degil... Sanirsam arkadasiniz böyle bisey yasadigi icin ve ailesi olmadigi icin, hayatta hep olumsuz seyler yasadigi icin böyle gaddar olmus... Yanlis evet iyi bi insan varken sIkIca tutunmasi lazim ama o tersini yapiyor, kendince insanlardan hayattan intikam aliyor... Adam onu böyle cekiyorsa onun bilecegi sey...

Keşke hiç kandırmak zorunda kalmasaydı..Ama anlamadığım şey madem sevmiyor neden nişanlandı ki?

kendini temize çıkardı evlendiğinde arkasından evlendi dedirtecek. anlaşamayıp boşansa bile namusu temizlendi bir kere kimse buna bişey diyemycek. benimde anladığım bu. arkadasımı tanısaydınız eminim daha iyi anlardınız.

Evlenince kendini temize çıkaracakmış öyle mi? Sonuçta tecavüze uğramış arkadaşınız..Bunu neden söylememiş ? Bu kadar kötü davranmayı kabul edebiliyorsa nişanlısı onuda anlayışla karşılamazmıydı?

yine yanlış anlaşıldım sanırım. arkadasımın çok iyi ailesi var annesi babasıçok şeker insanlar. ailesi olmayan çocuk. yuvada büyüyen çocuk. işte üzüldüğüm çocuk anne merhameti baba şevkatini arkadaşımda görecekken onunda böyle yapması kim olsa canını sıkar. o çocuk aileye hasret sevgiye aç tüm ailesi arkadasım olacakken sizce bu arkadasımın ona kötü davranması kabul edilir bişey mi. siz olsanız napardınız. çocuğuda tanıyorum yuvada büyümüş serseri olmamış girmiş bi işe adam akıllı çalışmayı tercih etmiş. efendi, çok iyi biri. arkadasım o çocuğu haketmiyor şimdi siz o çocuğa karşı bişey mi var acaba içinde derseniz o çocuğa karşı acıma var içimde.

ben kaç kez soyledim bunu çocuk anlayış abidesi eminim bunu da anlayış gösterecektir sonuçta sen isteyerek yaşamadın bunu o da yaralı sen de eminim anlayış göstercektir kaç kez söyledim bu cümleyi. ama hep şimdi değil ama ilerde muhakkak başıma kakar dedi susturdu beni. sonrada bir gün arayıp o işi yaptım ben dedi.

Pardon yaaa ben arkadasinizi saniyordum O yüzden onun acisindan baktim olaya... Bak simdi oglana üzüldüm, yuvasi olsun diye kiza katlaniyor... Peki tecavüz olayini tek sizmi biliyorsunuz? Yada ben yinemi karistirdim tacavüz olayi yok mu?

tecavüz olayını sadece ben biliyorum diye biliyorum ama geçen gün iş yerime geldi ve yanımdaki kızada anlattı.

Valla bu arkadaşınız bana pek iyi niyetli gelmedi..Ailesi iyi diyorsunuz, nişanlısı anlayışlı diyorsunuz, Tamam çok kötü birşey yaşamış ama neden böyle davranıyor..Hiç kolay değil kim ne derse desin, göz önünde yaşanılan şeylere sessiz kalmak..Ama senin elindende birşey gelmez,arkadaşınla konuşmaktan başka..

Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ

bazen diyorum neden anlattı bana keşke bilmeseydim. bu vebal ağırlaşıyor. bi yandan arkadasımın yerine koyuyorum kendimi ben de olsam bunu yapardım bence haklı diyorum, davranışlarını hiç bir zaman haklı bulmuyorum tabi. bi yandan da çocuğun yerine koyuyorum kendimi hayatımı paylaşacağım insan bana bu kadar önemli bi mevzuyu anlatmasa ve ben ilerde bunu öğrensem hayatımdaki insandan çok o konuyu bilen ve bana söylemeyen beni uyarmayan insanlara ah ederdim. iki ara bir dere.

Ya sen ne vicdansiz kadinsin boyle. Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ

çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi yok şimdi tek ailesi benim arkadasım olacak, ama arkadasım çok üzülerek söylüyorum bu çocuğu sevmiyor sürekli aşağılıyo diye belirtmişim bunu nasıl arkadasımın yetiştirme yurdunda büyüdü diye algıladınız. arkadasım değil nişanlısı yetiştirme yurdunda büyümüş.

Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ

Yetiştirme yurdunda büyüyen kız değil, nişanlısı.

Bende öyle anlamistim ama degilmis, kiz normal yani, oglanmis bunlari yasayan... Nokta, virgül olmayinca böyle oluyor

Vallah arkadasinizda bi tuaflik var ama, acaba gercekten dogru mu anlattiklari diye düsünmeye basladim...

o olayda yanında ben yoktum doğru mu söylüyor yalan mı ben bilemem. anlatıldığı kadar biliyorum herşeyi. arkadasım normal değil nişanlandıktan sonra cok tuhaflastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…