Böyle bir duruma bende şahit olsam, sanırım senin gibi tepki verirdim..Nişanlısına oyun oynayıp, bu denli vijdansız davranması gerçekten sinir bozucu..Arkadaşınla konuştunmu peki ?
On sayfayi okuyamiycam arkadaslar, bi kadinin basina gelen en kötü sey neymis? Ben cözemedim, yani tacavüz, aldatilmak falan geliyor aklima ama eger isteyerek birlikte olduysa biriyle nasil en kötü sey oluyor? Kafamda deli sorular... Bikac yorumunuzu okudumda, sanki sizde bu nisanliya yanik gibisiniz Arkadisinizi hic uyarmiyormusunuz, hatta nisanlisinin yaninda bozun ki anlasin disardan da nekadar kötü göründügünü... Bide adam bukadar safmi yaaaa hicmi anlamamis, yada bukadar kötü davranan birini neden cekiyor, tuaf dogrusu...
çok konustum yarın yeniden konusacam. bakalım beni anlayabiliyorsunuz dimi inanın çocuğu kandırmasına bişey demiyorum bu kadar kçtü davranmasına kızıyorum, üzülüyorum.
keşke tüm yorumlarımı okusaymışınız çocuğa yanık değil onun için üzgün olduğumu anlayabilirmişsiniz.
Keşke hiç kandırmak zorunda kalmasaydı..Ama anlamadığım şey madem sevmiyor neden nişanlandı ki?
kendini temize çıkardı evlendiğinde arkasından evlendi dedirtecek. anlaşamayıp boşansa bile namusu temizlendi bir kere kimse buna bişey diyemycek. benimde anladığım bu. arkadasımı tanısaydınız eminim daha iyi anlardınız.
Onu anladim merak etmeyin, ama cocuk dediginizde cocuk degil, 26 yasinda adam, yani kendisi karar verebilcek yasta... Eger kötü davranilmasina ragmen devam ediyorsa, sizin söylemenizde bisey degistirmiycektir... Kötü olan siz olacaksiniz, arkadasinizda büyük ihtimal sizi silecek söylediniz diye, ayrica bu onun özeli, hernekadar yaptiklari, yani nisanlisina davranislari, yanlis olsada, tecavüz olayi öyle kolay anlatila bilcek bisey degil... Sanirsam arkadasiniz böyle bisey yasadigi icin ve ailesi olmadigi icin, hayatta hep olumsuz seyler yasadigi icin böyle gaddar olmus... Yanlis evet iyi bi insan varken sIkIca tutunmasi lazim ama o tersini yapiyor, kendince insanlardan hayattan intikam aliyor... Adam onu böyle cekiyorsa onun bilecegi sey...
Evlenince kendini temize çıkaracakmış öyle mi? Sonuçta tecavüze uğramış arkadaşınız..Bunu neden söylememiş ? Bu kadar kötü davranmayı kabul edebiliyorsa nişanlısı onuda anlayışla karşılamazmıydı?
Pardon yaaa ben arkadasinizi saniyordumyine yanlış anlaşıldım sanırım. arkadasımın çok iyi ailesi var annesi babasıçok şeker insanlar. ailesi olmayan çocuk. yuvada büyüyen çocuk. işte üzüldüğüm çocuk anne merhameti baba şevkatini arkadaşımda görecekken onunda böyle yapması kim olsa canını sıkar. o çocuk aileye hasret sevgiye aç tüm ailesi arkadasım olacakken sizce bu arkadasımın ona kötü davranması kabul edilir bişey mi. siz olsanız napardınız. çocuğuda tanıyorum yuvada büyümüş serseri olmamış girmiş bi işe adam akıllı çalışmayı tercih etmiş. efendi, çok iyi biri. arkadasım o çocuğu haketmiyor şimdi siz o çocuğa karşı bişey mi var acaba içinde derseniz o çocuğa karşı acıma var içimde.
Pardon yaaa ben arkadasinizi saniyordumO yüzden onun acisindan baktim olaya... Bak simdi oglana üzüldüm, yuvasi olsun diye kiza katlaniyor... Peki tecavüz olayini tek sizmi biliyorsunuz? Yada ben yinemi karistirdim tacavüz olayi yok mu?
ben kaç kez soyledim bunu çocuk anlayış abidesi eminim bunu da anlayış gösterecektir sonuçta sen isteyerek yaşamadın bunu o da yaralı sen de eminim anlayış göstercektir kaç kez söyledim bu cümleyi. ama hep şimdi değil ama ilerde muhakkak başıma kakar dedi susturdu beni. sonrada bir gün arayıp o işi yaptım ben dedi.
Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZbenim 5 yıllık yakın bir arkadaşım var kendisi 16 yaşında bi bayanın yaşayacağı en kötü şeyi yaşamış. 5 yıldır evleneceğim insana nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, söylesem ilerde yüzüme vurur gibi şeyler söyleyip durdu. bir yıl önce hayatına birini aldı ilişkinin daha ikinci ayında bir şekilde ayarlayıp adetinin son gününde ilişkiye girdiler. 5. ayda arkadaşımın sürekli ısrarları yüzünden çocuk mükemmel bir evlilik teklifinin ardından nişanlandılar. eee kız bi şekilde kandırmış işte sorun ne derseniz.
çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi yok şimdi tek ailesi benim arkadasım olacak, ama arkadasım çok üzülerek söylüyorum bu çocuğu sevmiyor sürekli aşağılıyor, ufacık bişeyden kavga çıkarıyor, sürekli çocuğun hayatına müdahale ediyor, hani burda dert yandığımız erkekler var ya işte onların kız versiyonu. benim düşüncem arkadasım bu çocuğu bi obje olarak görüyor maksadı sadece evlenmek, evlenip telli duvaklı düğünü oldu namuslu kızmış dedirtmek arkasından. o çocuk olmasa başkasıda olurdu, evlenip boşanmak umrunda değil. işin açıkcası şu sıralar vicdanım sızlıyor çocuğun doğruları bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. ki bu kadar büyük bi yalan asla sonsuza kadar saklı kalmıyor. çocuk arkadasımı cok seviyor onunla aile olmak için elinden geleni yapıyor, ama bazen arkadasım o mülayim çocuğuda çıldırtabiliyor. evlendiklerinde arkadasım bu kafayla giderse asla mutlu olamycaklar. bi de ben şöyle düşünüyorum acaba çocuk vicdan yapıp ayrılamıyor mu? çünkü ne kadar severse sevsin böyle bi muameleye kimse katlanamaz. sizin fikrinizi almak istedim sizce çocuk bilmeli mi yoksa bilmese daha mı iyi.
Valla bu arkadaşınız bana pek iyi niyetli gelmedi..Ailesi iyi diyorsunuz, nişanlısı anlayışlı diyorsunuz, Tamam çok kötü birşey yaşamış ama neden böyle davranıyor..Hiç kolay değil kim ne derse desin, göz önünde yaşanılan şeylere sessiz kalmak..Ama senin elindende birşey gelmez,arkadaşınla konuşmaktan başka..
Ya sen ne vicdansiz kadinsin boyle. Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ
tecavüz olayını sadece ben biliyorum diye biliyorum ama geçen gün iş yerime geldi ve yanımdaki kızada anlattı.
bazen diyorum neden anlattı bana keşke bilmeseydim. bu vebal ağırlaşıyor. bi yandan arkadasımın yerine koyuyorum kendimi ben de olsam bunu yapardım bence haklı diyorum, davranışlarını hiç bir zaman haklı bulmuyorum tabi. bi yandan da çocuğun yerine koyuyorum kendimi hayatımı paylaşacağım insan bana bu kadar önemli bi mevzuyu anlatmasa ve ben ilerde bunu öğrensem hayatımdaki insandan çok o konuyu bilen ve bana söylemeyen beni uyarmayan insanlara ah ederdim. iki ara bir dere.
Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ
Kizcagiz zaten yetistirme kurumlarinda buyumus bi darbe de sen mi vuracan birak evlensin ya. Kiz yalan soyluyosa huysuzluk yapiyosa tut kolundan psikolaga gotur madem ARKADASSINIZ
Vallah arkadasinizda bi tuaflik var ama, acaba gercekten dogru mu anlattiklari diye düsünmeye basladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?