doğrusu nedir?

iki ucu b..değnek misali..arkadaşının kaybetme korkusuda yok anlaşılan...merakımdan soruyorum, tecavüz olayından eminmisiniz?

o olayda yanında ben yoktum doğru mu söylüyor yalan mı ben bilemem. anlatıldığı kadar biliyorum herşeyi. arkadasım normal değil nişanlandıktan sonra cok tuhaflastı.

Cevap vermişsiniz yeni okudum..sussan olmuyor, susmazsan olmaz..ne barbat bir durum..

şu kırmızıyla işaretlediğim yeri yazdığına inanamıyorum. Sorun ne mi?
Sorun yok mu oraya kadar gerçekten?

şu kırmızıyla işaretlediğim yeri yazdığına inanamıyorum. Sorun ne mi?
Sorun yok mu oraya kadar gerçekten?

evleneceği insan karşısına cıkmıs harikada bir teklif almış sorun ne diye düşünebilirsiniz diye düşünmüştüm.

evleneceği insan karşısına cıkmıs harikada bir teklif almış sorun ne diye düşünebilirsiniz diye düşünmüştüm.
ortada ciddi bir dolandırıcılık varken orayı hiç düşünmedim açıkça.
Senin bu şekilde yazman da ayrı bir tuhaf.

Hayır da bu çok önemli bir şey mi ? Bakire olan kız daha mı kutsal ne var bunu bitmesini gerektirecek defolu mal saklanıyor sanki .neden bilmesi lazım ?

ortada ciddi bir dolandırıcılık varken orayı hiç düşünmedim açıkça.
Senin bu şekilde yazman da ayrı bir tuhaf.
Hayır da bu çok önemli bir şey mi ? Bakire olan kız daha mı kutsal ne var bunu bitmesini gerektirecek defolu mal saklanıyor sanki .neden bilmesi lazım ?

burda kimse bakire kız daha kutsaldır ya da buna benzer bişey söylemedi. konu bakirelik değil konu kandırılmış ve şuan nişanlısı tarafından her fırsatta aşağılanan biri var. ve bu kadar hengameye sırf kızın bakireliğini ben bozdum diye katlanıyorsa boşuna katlanmasın.

kotu bir durum, insanin ici acir tabii..karsida masum biri...ya anonim olarak bi mektup filan gonderin...ya da sonsuza kadar susun..cunku birsey soylesen ya kotu olacaksin..ya da kiz yalanlayacak..cocukta kizi sevdigi icin inanmayabilir sana..birde ara bozucu diye adin cikabilir...

herkesin kendi hayatı. yarın bir gün gelip de senin yüzünden oldu diyebilirler.
hem belki adam anlamıştır o kadar da saf değildir kabullenmiş olabilir
bilemezsiniz yani uzaktan göründüğü olmayabilir

Nasıl kandirilmis? Bekaret ayırt edici bir faktör değil ee önemi ne o zaman ? Sevgililerimize en çok seni sevdim vs diyoruz bu da onun gibi bi yalan işte .büyütecek ne var ?

Konu Sahibi sizmissiniz açık ve net yazıyorum sizi zerre kadar ilgilendirmez

Tamam da siz de gecelerin yargıcı değilsiniz.
Kız anlatırken acısına, sevincine destek, yaptığına doğruysa doğru, yanlışsa yanlış diyecektiniz. Gerisi sizi bağlamaz ki?
Ben bu durumda olsam acıdığımdan, kendimi söylemek zorunda hissetmem. Çocuk bunu bilince sahip olamadığı anne-baba şefkatine bir anda sahip olamayacak. Öğrenirse eşinin itirafıyla olsun, ayrılacaklarsa kendi kararıyla ayrılsın. Devam edeceklerse de kendilerinin bileceği iş.

bundan önce kız söylesin yükü hafifletsin bence.
çocuk yetiştirme yurdunda kalmış. bir tarafı agrasif olabilir. ama arkadaşın çok büyük bir günahın altına giriyor.

Yok artık nereye çektin
İlişki dediğin 2 kişi arasında yaşanır
Bi erkek kadına kötü davranırsa kızarım kadın içinde aynı şekilde ama ilişkilerine musallat olmam
Yok adet kanıyla kandırmış yok bilmem ne kız bunu biyerde çırıl çıplak mı beklemiş donundanda mı anlamamış kokuyuda almamış
Kız seni kandırmış

Doğrusu karışmamanız,çocuğu bu kadar sahiplenmeniz düşündürücü

madem bu kadar kötü psikopat bir kız onu nişanlısı düşünsün kendini bu kadar ezdirmesin bitirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…