- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Yetiştirme yurdunda büyüyen kız değil, nişanlısı.
bazen diyorum neden anlattı bana keşke bilmeseydim. bu vebal ağırlaşıyor. bi yandan arkadasımın yerine koyuyorum kendimi ben de olsam bunu yapardım bence haklı diyorum, davranışlarını hiç bir zaman haklı bulmuyorum tabi. bi yandan da çocuğun yerine koyuyorum kendimi hayatımı paylaşacağım insan bana bu kadar önemli bi mevzuyu anlatmasa ve ben ilerde bunu öğrensem hayatımdaki insandan çok o konuyu bilen ve bana söylemeyen beni uyarmayan insanlara ah ederdim. iki ara bir dere.
o olayda yanında ben yoktum doğru mu söylüyor yalan mı ben bilemem. anlatıldığı kadar biliyorum herşeyi. arkadasım normal değil nişanlandıktan sonra cok tuhaflastı.
şu kırmızıyla işaretlediğim yeri yazdığına inanamıyorum. Sorun ne mi?benim 5 yıllık yakın bir arkadaşım var kendisi 16 yaşında bi bayanın yaşayacağı en kötü şeyi yaşamış. 5 yıldır evleneceğim insana nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, söylesem ilerde yüzüme vurur gibi şeyler söyleyip durdu. bir yıl önce hayatına birini aldı ilişkinin daha ikinci ayında bir şekilde ayarlayıp adetinin son gününde ilişkiye girdiler. 5. ayda arkadaşımın sürekli ısrarları yüzünden çocuk mükemmel bir evlilik teklifinin ardından nişanlandılar. eee kız bi şekilde kandırmış işte sorun ne derseniz.
çocuk yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi yok şimdi tek ailesi benim arkadasım olacak, ama arkadasım çok üzülerek söylüyorum bu çocuğu sevmiyor sürekli aşağılıyor, ufacık bişeyden kavga çıkarıyor, sürekli çocuğun hayatına müdahale ediyor, hani burda dert yandığımız erkekler var ya işte onların kız versiyonu. benim düşüncem arkadasım bu çocuğu bi obje olarak görüyor maksadı sadece evlenmek, evlenip telli duvaklı düğünü oldu namuslu kızmış dedirtmek arkasından. o çocuk olmasa başkasıda olurdu, evlenip boşanmak umrunda değil. işin açıkcası şu sıralar vicdanım sızlıyor çocuğun doğruları bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. ki bu kadar büyük bi yalan asla sonsuza kadar saklı kalmıyor. çocuk arkadasımı cok seviyor onunla aile olmak için elinden geleni yapıyor, ama bazen arkadasım o mülayim çocuğuda çıldırtabiliyor. evlendiklerinde arkadasım bu kafayla giderse asla mutlu olamycaklar. bi de ben şöyle düşünüyorum acaba çocuk vicdan yapıp ayrılamıyor mu? çünkü ne kadar severse sevsin böyle bi muameleye kimse katlanamaz. sizin fikrinizi almak istedim sizce çocuk bilmeli mi yoksa bilmese daha mı iyi.
şu kırmızıyla işaretlediğim yeri yazdığına inanamıyorum. Sorun ne mi?
Sorun yok mu oraya kadar gerçekten?
ortada ciddi bir dolandırıcılık varken orayı hiç düşünmedim açıkça.evleneceği insan karşısına cıkmıs harikada bir teklif almış sorun ne diye düşünebilirsiniz diye düşünmüştüm.
Cevap vermişsiniz yeni okudum..sussan olmuyor, susmazsan olmaz..ne barbat bir durum..
ortada ciddi bir dolandırıcılık varken orayı hiç düşünmedim açıkça.
Senin bu şekilde yazman da ayrı bir tuhaf.
Hayır da bu çok önemli bir şey mi ? Bakire olan kız daha mı kutsal ne var bunu bitmesini gerektirecek defolu mal saklanıyor sanki .neden bilmesi lazım ?
Nasıl kandirilmis? Bekaret ayırt edici bir faktör değil ee önemi ne o zaman ? Sevgililerimize en çok seni sevdim vs diyoruz bu da onun gibi bi yalan işte .büyütecek ne var ?burda kimse bakire kız daha kutsaldır ya da buna benzer bişey söylemedi. konu bakirelik değil konu kandırılmış ve şuan nişanlısı tarafından her fırsatta aşağılanan biri var. ve bu kadar hengameye sırf kızın bakireliğini ben bozdum diye katlanıyorsa boşuna katlanmasın.
Konu Sahibi sizmissiniz açık ve net yazıyorum sizi zerre kadar ilgilendirmezburda kimse bakire kız daha kutsaldır ya da buna benzer bişey söylemedi. konu bakirelik değil konu kandırılmış ve şuan nişanlısı tarafından her fırsatta aşağılanan biri var. ve bu kadar hengameye sırf kızın bakireliğini ben bozdum diye katlanıyorsa boşuna katlanmasın.
burda kimse bakire kız daha kutsaldır ya da buna benzer bişey söylemedi. konu bakirelik değil konu kandırılmış ve şuan nişanlısı tarafından her fırsatta aşağılanan biri var. ve bu kadar hengameye sırf kızın bakireliğini ben bozdum diye katlanıyorsa boşuna katlanmasın.
bundan önce kız söylesin yükü hafifletsin bence.burda kimse bakire kız daha kutsaldır ya da buna benzer bişey söylemedi. konu bakirelik değil konu kandırılmış ve şuan nişanlısı tarafından her fırsatta aşağılanan biri var. ve bu kadar hengameye sırf kızın bakireliğini ben bozdum diye katlanıyorsa boşuna katlanmasın.
teşekkür ederim düşünceleriniz için. ben de bunu anlamıyorum bir erkek kıza bu tavırları sergilediğinde o erkeğe ağzı alınmayacak laflar edersiniz. ama bir bayan bi erkeğe bu şekilde davranması gayet doğal gerçekten teşekkürler.
teşekkür ederim düşünceleriniz için. ben de bunu anlamıyorum bir erkek kıza bu tavırları sergilediğinde o erkeğe ağzı alınmayacak laflar edersiniz. ama bir bayan bi erkeğe bu şekilde davranması gayet doğal gerçekten teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?