- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Yani bu hissettiğim duygusallık normal?Böyle anlattığınız gibi bir ilişkiniz olurda haber verin size ülkece madalya takalım sevgiler
Yazdiklariniz da kendinizle celisiyorsunuz bu aşırı derecede duygusallık hatta nirvanası diyebilirim. Böyle düşünürseniz ilişkileriniz hep olumsuz sonuçlanır biraz akışına bırakın hesap yapmayın yada illa size mesaj atmak size yazmak aramak zorunda değil sosyal medyayı sadece sizin için kullanamaz oyle degil mi ?? Siz sadece ona yazmak için mi whatsapp a giriyorsunuz veya hic mi erkel arkadaşınız yok karşınızdaki kişiyi sıkmayın kendinize de eziyet etmeyin.Yani bu hissettiğim duygusallık normal?
Ona yansıtmıyorum bu durumu. Dediğim gibi daha önce doğru düzgün bir ilişki deneyimim olmadığı için elim ayağıma dolaşıyor.Yazdiklariniz da kendinizle celisiyorsunuz bu aşırı derecede duygusallık hatta nirvanası diyebilirim. Böyle düşünürseniz ilişkileriniz hep olumsuz sonuçlanır biraz akışına bırakın hesap yapmayın yada illa size mesaj atmak size yazmak aramak zorunda değil sosyal medyayı sadece sizin için kullanamaz oyle degil mi ?? Siz sadece ona yazmak için mi whatsapp a giriyorsunuz veya hic mi erkel arkadaşınız yok karşınızdaki kişiyi sıkmayın kendinize de eziyet etmeyin.
O eski bir durum, şimdi yeni bir durumdayım :)Yani bu durum iliskinize ve karakterinize bagli.
Senin bir yorumunu gormustum orada biz sevgilimle bazen 1 hafta konusmuyoruz gibi bir sey yazmistin. Normali o degil onu soyleyebilirim :) ask varsa oyle olmuyor o isler :)
Gittim.Çook fazla düşünüyorsunuz ya. Sonuç.. işin içinden çıkamıyorsunuz, yıpranıyorsunuz. Pıskoloğa hiç gitmeyi düşündünüzmü?
Ozlediginizde konuşursunuz o arar siz ararsınız bunun bir adeti ölçüsü sayısı yok rahat olun biraz cok paniksiniz ben burdan anladım karşınızdaki nasil farketmiyor acepOna yansıtmıyorum bu durumu. Dediğim gibi daha önce doğru düzgün bir ilişki deneyimim olmadığı için elim ayağıma dolaşıyor.
O eski bir durum, şimdi yeni bir durumdayım :)
Çaktırmama konusunda yeteneğim var diyebilirimOzlediginizde konuşursunuz o arar siz ararsınız bunun bir adeti ölçüsü sayısı yok rahat olun biraz cok paniksiniz ben burdan anladım karşınızdaki nasil farketmiyor acep
O zaman braaavaaahÇaktırmama konusunda yeteneğim var diyebilirim
Ah, hayatımın hiç bir alanında relax olamıyorum ki.Hayirli olsun farkettim yeni oldugunu :) cok kasma:) relax
ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol,Mesela bugün birisiyle takipleşmeye başlamışlar, şimdi gördüm ve cinnet geçirmeye ramak kala hissediyorum kendimi.
Rahatsız olmakta haksız mıyım?ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol,
ya da bipolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?