Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Karisina soyle kurtulsun o Adam musveddesinden. Ne kadar rahatsinz nasil bu kadar kolaylasmis alcaklik yapmak. Karisiyla zaten olmazms da bilmem ne.
Seni gercekten sevseydi bosanirdi cikardi karsina ama asla sevmemis seni . Kandirma kendini.
SENI SEVIYOR AMA KARISI OGRENSE TEKMEYI KARISI DEGIL SEN YICEKSIN BI ANDA. Celiski degil mi bu? Hani seni seviyordu?. Simdi sana anlattigna gore kesin karisini sevmiyodur ayri yatiyodur zorla evlenmistr ha bide cocuk icn bosanmiyodur sende yedin.
Banlanmamak icn susuyorum.

Son düzenleme:
O adamın karısının yerine kendini koysana. Eşin sana bunu yapıyor ve senin haberin yok, kimsenin sana haber verdigide yok ne acı bir durum

Ben anlamadım yani anlamak istemedim pardon evli bir şerefsizi sen değilde başka metres kaptı diyemi bu feryat o zaman ne halim varsa gör be sana herşey layık düzgün bir hayat yaşadığı için sevinmen gerekirken bur adı it için yaş tutuyorsun adı da aşk öylemi bırak karıştırma kirli iğrenç ilişkine aşkı meski

Ister inan ister inanma..size saydiracak ekmek cikmamasi derdinix zaten.ben biliyorum Allah biliyo sende kendin gibi biliyosun herkesi

Insanlarin acigini bulayim da bir guzel saydirayim gibi bir prensibim hic olmadi.
Anlatiminizdan genel bir tespit yaptim kafasi sorgulamaya acik her insan bu sonuca varir şu anlattiklarinizdan yola cikarak.
Aldalitip da kocasina laf ettirmeyip diger kadina saydiran kadinlar gibi tepkileriniz. Ve tabiki kocasina laf edenlere de cemkirme hakaret beddua her yol mubah gorenlerden.
Insan gercekten hayret ediyor
Yasanmamisliklar uzerinden bu kadar dibe vurduysaniz bir ruh sagligi uzmanina gitmenizi onermekten baska da bir yol goremiyorum.
Icinizdeki ofkeyi nefreti baska yerlere kanalize edersiniz belki.

seni anlıyorum canım mantık devre dışı kalıyor aşk olunca bide gerçekten kafaya takıyor insan başkasına kaptırmış gibi düşünüyorsun şimdi ama emin ol o adam sevgini haketmiyor etmiyorlar
Sendemi onun durumundasin anladığında göre vah vah yazık nekadar mağdur varmusya haberimiz yokmus tüh goruyonmu

Sendemi onun durumundasin anladığında göre vah vah yazık nekadar mağdur varmusya haberimiz yokmus tüh goruyonmu
Canım aşk acısı çekiyor zannettim ama yemek yememek falan şükür yıpratmadım bu kadar, evli değildi tabi konu biraz ayrı yerlere kaydı sanırım

Sen olmazsan baska birini agina dusurmus iste..geldiginde bosluk dolduran degil gittiginde yeri doldurulamayan biri ol!

yerinde olsam karısına söylerim direk,diğer kadından da ayrılır işte alırsın intikamı

Canım aşk acısı çekiyor zannettim ama yemek yememek falan şükür yıpratmadım bu kadar, evli değildi tabi konu biraz ayrı yerlere kaydı sanırım
Anladım cnm sana hak veriyorum diyince yanlış anladım kusura bakma bekarlar için öyle düşünmüyorum çünkü gayet normal ama bu durum gerçekten çok anormal sinir oluyorum yaa eşim gergin gözümün önünde olmasa kafamda neler kurtardım belkide benim eşim derdim insan empati yapiyo acayip kötü bir his Allah adamcağızn karısına sabır versin inşallah tez zamanda görür gerçekleri

Mutlu olduklarını nerden biliyorsun. Seni gerçekten sevseydi arkadaşınla birlikte olup mutluluk pozları vermezdi. Kısacası bu rezil adam yüzünden mutsuz olmaya değmez. Karısı bir an önce öğrenir inşallah.

Önemli değil Canım ,bide gerçekten Allah sabır versin eşine ,böyle olaylar baya çoğaldı, ne oluyor millete bilmiyorum ,bekar kalmadı mı evli adamlar tövbe yarabbim

Bıktım bu konulardan ve bu tarz seviyesiz ilişkilerden..konu sahibi adamın karısını değilde, metresini kıskanıyormuş ne hallere geldik, adam harem kursa herkes gönüllü atlayacak, bu tarz,zihniyetteki kadınlara herşey mustahak, al birini vur ötekine kullanılıp kullanılıp çöp gibi atılırsınız ancak. İyi olur az olur sizlere.

Ben kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim
Tam 2. Kadın lafları ya sizin gibiler olduğu sürece bizlere evde huzur yok gerçekten. 33 yaşına kadar koca bulamamışsınız milletin kocasına sarkıyorsunuz. Tabiki kocasının parasını o yiyecek . Sen yiyemedin diye mi üzgünsüz bu kadar. Size herşey müstehak. Zavallı kadın kocası da hayırsız , şerefsiz ona sarkan kadınlarda

Ya yemeyin bu oyunlari yakın zamanda kocası tarafından aldatılmış biri olarak yazıyorum bu yorumu iyi oku kocam da aynı şekilde evde mutlu değilim eşimi sevmiyorum ondan boşanacam diye diye kandırdı kandirdigi kıza da seni seviyorum sana oluyorum keşke karım sen olsaydın diye mesajlar atıyordu. Sonuç olarak öğrendim boşanma davası acacam dediğimde seni öldürürüm dedi buyur burdan yak yazık etmeyin kendinize...inanmayın böyle ahlaksız yalancı lara bu arada evli misin bekar mi yazmamışsın?

Zaten konu sahibinin derdi adamın karısı değilki onu kabullenmiş garibimde, diğer metresi kabullenemiyor işte zavallım..Niye ben metresi olmadım da, kabul etmedimde o oldu diye hayıflanıyor aklınca..

Cidden pes, adam evli, diyelim ki mutsuz bosansın sonra istedigiyle olsun ama adam oyle rahat ki evli, sizinle olmadı arkadaşınızla... ve siz hala boyle biri için yeme ıcmeden kesılıyorsunuz, pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…