- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ister inan ister inanma..size saydiracak ekmek cikmamasi derdinix zaten.ben biliyorum Allah biliyo sende kendin gibi biliyosun herkesi
Sendemi onun durumundasin anladığında göre vah vah yazık nekadar mağdur varmusya haberimiz yokmus tüh goruyonmuseni anlıyorum canım mantık devre dışı kalıyor aşk olunca bide gerçekten kafaya takıyor insan başkasına kaptırmış gibi düşünüyorsun şimdi ama emin ol o adam sevgini haketmiyor etmiyorlar
Canım aşk acısı çekiyor zannettim ama yemek yememek falan şükür yıpratmadım bu kadar, evli değildi tabiSendemi onun durumundasin anladığında göre vah vah yazık nekadar mağdur varmusya haberimiz yokmus tüh goruyonmu
yerinde olsam karısına söylerim direk,diğer kadından da ayrılır işte alırsın intikamıEda hanim iyi niyetle yazdiginizi varsayarak bi daha anlatiyorum..
Esi uzulunce ben mutlu olmayacagim.diger kadina gelince uzulunce evet iyi hissedecegim..bana baska bir konuda isle ilgili kotuluk etti kiskancligindan sadece hicbir nedeni yokken...
Ben adami seviyorum ama adama gitmedim.hatta ben duzenimi bozdum ya ben magdurum..evli oldugunu bilmiyordum.ogrenince iliski baslamadan bitirdim..esini uzmek degil amacim ogrensin o kadina dar etsin yeterli..ters de tepebilir.bosanirlar hep mi o kadinla olir Allah bilir
Anladım cnm sana hak veriyorum diyince yanlış anladım kusura bakma bekarlar için öyle düşünmüyorum çünkü gayet normal ama bu durum gerçekten çok anormal sinir oluyorum yaa eşim gergin gözümün önünde olmasa kafamda neler kurtardım belkide benim eşim derdim insan empati yapiyo acayip kötü bir his Allah adamcağızn karısına sabır versin inşallah tez zamanda görür gerçekleriCanım aşk acısı çekiyor zannettim ama yemek yememek falan şükür yıpratmadım bu kadar, evli değildi tabikonu biraz ayrı yerlere kaydı sanırım
Mutlu olduklarını nerden biliyorsun. Seni gerçekten sevseydi arkadaşınla birlikte olup mutluluk pozları vermezdi. Kısacası bu rezil adam yüzünden mutsuz olmaya değmez. Karısı bir an önce öğrenir inşallah.Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Önemli değil Canım ,bide gerçekten Allah sabır versin eşine ,böyle olaylar baya çoğaldı, ne oluyor millete bilmiyorum ,bekar kalmadı mı evli adamlar tövbe yarabbimAnladım cnm sana hak veriyorum diyince yanlış anladım kusura bakma bekarlar için öyle düşünmüyorum çünkü gayet normal ama bu durum gerçekten çok anormal sinir oluyorum yaa eşim gergin gözümün önünde olmasa kafamda neler kurtardım belkide benim eşim derdim insan empati yapiyo acayip kötü bir his Allah adamcağızn karısına sabır versin inşallah tez zamanda görür gerçekleri
Tam 2. Kadın lafları ya sizin gibiler olduğu sürece bizlere evde huzur yok gerçekten. 33 yaşına kadar koca bulamamışsınız milletin kocasına sarkıyorsunuz. Tabiki kocasının parasını o yiyecek . Sen yiyemedin diye mi üzgünsüz bu kadar. Size herşey müstehak. Zavallı kadın kocası da hayırsız , şerefsiz ona sarkan kadınlardaBen kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim
Zaten konu sahibinin derdi adamın karısı değilki onu kabullenmiş garibimde, diğer metresi kabullenemiyor işte zavallım..Niye ben metresi olmadım da, kabul etmedimde o oldu diye hayıflanıyor aklınca..Tam 2. Kadın lafları ya sizin gibiler olduğu sürece bizlere evde huzur yok gerçekten. 33 yaşına kadar koca bulamamışsınız milletin kocasına sarkıyorsunuz. Tabiki kocasının parasını o yiyecek . Sen yiyemedin diye mi üzgünsüz bu kadar. Size herşey müstehak. Zavallı kadın kocası da hayırsız , şerefsiz ona sarkan kadınlarda
Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?