- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Kadin sonuncuyu bilmiyorBu intikam duygusu neden? Karisi zaten biliyormuş neyin fotografi? Adamın egosunu iyice arşa değdireceksiniz kendi için birbirine giren, intikam pesine düşen kadınlar...
Hey Allahim ben ne yuvasi yikacagim pardon da hanimefendi laflariniza dikkat edingitme gitme zaten yuvami yikmak istiosun ya sen birak yazik kadina ya
ya sen ne diosun gidip karisina anlatacam demiomusun birsey yapmazsam icim sogumazda diosun bu nedemk o kadinin da mutlulugunu elden almak demekHey Allahim ben ne yuvasi yikacagim pardon da hanimefendi laflariniza dikkat edin
Eda hanim iyi niyetle yazdiginizi varsayarak bi daha anlatiyorum..He sen icindekini yap tammi sonucu neyse buraya yaz merak ettim o kadin uzulunce sen mutlumu olacan
Esu aldatan ben dgilim aldilmak mi mutluluk ogrenecek isteya sen ne diosun gidip karisina anlatacam demiomusun birsey yapmazsam icim sogumazda diosun bu nedemk o kadinin da mutlulugunu elden almak demek
anladim okey size kolay gelsin gonlunuzdekini yasarsiniz insallah nediyemEda hanim iyi niyetle yazdiginizi varsayarak bi daha anlatiyorum..
Esi uzulunce ben mutlu olmayacagim.diger kadina gelince uzulunce evet iyi hissedecegim..bana baska bir konuda isle ilgili kotuluk etti kiskancligindan sadece hicbir nedeni yokken...
Ben adami seviyorum ama adama gitmedim.hatta ben duzenimi bozdum ya ben magdurum..evli oldugunu bilmiyordum.ogrenince iliski baslamadan bitirdim..esini uzmek degil amacim ogrensin o kadina dar etsin yeterli..ters de tepebilir.bosanirlar hep mi o kadinla olir Allah bilir
+1Adamın umurunda bile değilsin. Zannediyorsun ki sana aşık! Konuşmaların o kadar anlaşılır ki! Sana aşık bu adam ve senin için karısını boşayacak sana gelecek zannederken öteki kadına gitmesi zoruna gitmiş!
Ondan bu hallerin.
O kadar belli ki kafandan geçenler!
Yeminle tiksindim!
DonmeyecegimBazi kadinlar evli adamlar ve iliskisi olan adamlara vuruluyor. O adamlar daha cekici geliyor. Bence siz de onlardAnsiniz. Geri doneceginize eminim.
Ister inan ister inanma..size saydiracak ekmek cikmamasi derdinix zaten.ben biliyorum Allah biliyo sende kendin gibi biliyosun herkesi+1
Hikayede zaten en başindan taşlar havada.
Evli oldugunu bilerek bir iliski yasadim ve bitti denilseydi eger o zaman butun taslar yerine otururdu.
Bu kara sevda halleri
Kiskanclik
Intikam planlari vs..
Yasanmamis bir iliskiden bu tepkilerin olusmasi beklenemez.
Sen olmasan baskasi olur diyen birine de birliktelik yasamadan(!) baglanmak onsuz hayata kûsmek de ayri bir akil tutulmasi. Ki inandiricigi da yok zaten şu durumda.
Amin..insallahanladim okey size kolay gelsin gonlunuzdekini yasarsiniz insallah nediyem
Döndüğünüzde lütfen bir güncelleme yapın. Tekrar konuşalım.Donmeyecegim
İkinci kadın olmaya heves etmek bu ..Şuan sen ikinci kadını kıskanıyor , yerinde olmak istiyorsun ..kafalar 1 milyon ! Azıcık sana verilen şu nimeti kullansana, beynin felç mi?Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
O adamla bi gun beraber olursam sayet ki bu olmayacak..sana soz bu konuya yazacagim ben adama gittim evliydi diye..ama yapmayacagim.yapacak olsam duzenimi bozmazdim..yapmadim..kendimden gectim hasta oldum zayiflamaktan yuzum gozum goctu ama yapmadim.evimi isimi degistirdim yapmadim ve beni anlayabiliyor musun bilmiyorum ama bu duruma dustugum icin cok uzgunum.o kadinin o adami kullanmasina adamin o karakteri bozuga gitmesine..baskasina gitse bu kadar uzulmezdim.o kadin benim arkamdan neler yapti..ve mutlular..en acisi da bu ben ayakta kalma mucadelesi verirken o ikisi mutlu...Döndüğünüzde lütfen bir güncelleme yapın. Tekrar konuşalım.
Senin beynin felc mi diye sorma geregi bile duymuyorum..ikinci kadinin yerinde olmak istwsem olurdum.istemiyorum..benim duzenim bozuldu ben magdur oldum ama yanlis bi sey yapmadim.ben varolma mucadelesi verirken o kadin benim sevdigim adamin yaninda ve mutlu..ben dogruyu yaptim ve aci cekiyorum.isimi biraktim kariyerimden gectim..ben magdurum ya magdurİkinci kadın olmaya heves etmek bu ..Şuan sen ikinci kadını kıskanıyor , yerinde olmak istiyorsun ..kafalar 1 milyon ! Azıcık sana verilen şu nimeti kullansana, beynin felç mi?
Okudugunuzu anlamiyor musunuz gercekten? Samimiyetle soruyorum..adam elimden ucup gitmedi.ben o ortamda calismamak icin is ev akliniza gelebilecek ne varsa degistirdim..
Ama o kadinla beraberler ve mutlular..mutlu olmalari da beni uzuyor..ben cok seviyorum cunku..seviyorum ama ona gitmedim..anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?