Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Yuzum toparlanir da beynimi toplamam cok zor..tam toparlandim derken bu haber beni mahvetti.yine yiyemiyorum hicbi sey..daha beter olacak suretim.dolgu yaptiririm bi seyler yaptiririm toparlar ama sagligim giderse toplayamayacagim ve ben hazmedemiyorum ya olmuyo

Adamın hayatında zaten o arkadaşın olmasa da karısı var. Karısı varken böyle acı çekmiyosun neden diğeri varken canın yanıyoki?
Anlayan beri gelsin.
Karisi var diye uzaklastim zaten.yataga dustum haftalarca yattim kalkamadim..tam toparlandim derken bunu duyunca yikildim ben.cunku haksizliga ugratildim kuyum kazildi o kadin tarafindan.ve kadin mutlu ya adalet degil bu

Asigim..seviyorum..aci cekiyorum vr bu aci sadece adama askimin acisi degil.o kadin yapti etti iyi bi yerde benim sevdigim adamla..ben sifirdan hayatima basliyorum..adalet mi bu

iyi bir yerde? düzgün düşünmeyi bırak doğruyu göremiyorsun bile..
iyi yerde dediğin sanırsın holdingte ceo, kadın metres . cidden iyi bir yerde dimi?
üstelik o adamla verdiği mutluluk pozları varya geçici zira adam asla karısından ayrılmayacak .
adam basit bir avcı yemleride akılsız.

Magdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..

bırak canım üzülmeyi herkes yolunu bulmuş arkadaşın da çok safmış sen olma ama bak seni sevse arkadaşın ile birlikte olmazdı..

Magdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..
Sen bi doktora git ,ruh sağlığının iyiligiyle alakalı teyit al .. hiç sağlıklı gelmiyorsun bana ..yaş 33 davranis yaşı 15 ..

ne mağduru yahu?
senin hayatın kendine acımak üzerine kurulu sanırım.
elini tutmadığın, öpüşüp koklaşmadığın adama yataklara düşüp yemek yiyemeyecek kadar aşık oluyorsan o senin akılsızlığın..

Arkadaşınız kendisini yakmış, allahtan onun gibi saflık edip ilişkiye devam etmemişsiniz.

Napcan simdi bn merak ettim vallahi yemek yerkn bile napacak acaba diom napcan simdi bi aciklarmisinizgidip solucekmisiniz

Dengesiz bir ruh halini var. En son başka biriyle evlilik düşünüyordunuz. Şimdi o evli adam için yemeden icmeden kesildi.

O evli adam karısıyla olmuyorsa niye bosanmiyor ki?

Aldattığı Karilarin haddi hesabı yok. Bu evli adam tipler genellikle kullanır atarlar. Olan o kadınlara olur.
Kadınları ihtiyaç makinesi gibi gören adamlara bu kadar değer vermeyin.

Bir erkek yuzunden yemeden icmeden kesilmeyi hic anlamam. Iyi ki iliski baslamadan bitirmissin, bir de iliskiniz baslasaydi bir deri bir kemik kalirsin.

Hasta olmaya yer ararsan daha cok hasta olursun. Adam herkese bir kapak atiyor ya tutarsa diyor. Bunun arkasindan uzulmek niye. Baska isin mi yok?

seni anlıyorum canım mantık devre dışı kalıyor aşk olunca bide gerçekten kafaya takıyor insan başkasına kaptırmış gibi düşünüyorsun şimdi ama emin ol o adam sevgini haketmiyor etmiyorlar

Vallahi bana mantıklı gelmiyor.
Şu kafa 17-23 yaş arası romantik,arabesk kafası!
33 yaşındaki kadının mantığını bu kadar geri planda tutması; bir de üstüne yok yemek yiyemiyorum yok acıdan ölüyorum tavrı çok saçma ya!
Acıyı sevdiğinizin farkında mısınız?

Ya sen met.res adayı olarak bu kadar üzüldüysen adamın eşi ne kadar üzülür düşün istersen? Bencil olma ve nefes alsın yeterci erkeklerden bir uzak dur kendi hayrın için.. Arkadaşının sahte mutlulugunada kanma kullanıp kullanıp atacak o adam alıp kendine eş yapacak değilya zaten EVLİ..

Karisi var diye uzaklastim zaten.yataga dustum haftalarca yattim kalkamadim..tam toparlandim derken bunu duyunca yikildim ben.cunku haksizliga ugratildim kuyum kazildi o kadin tarafindan.ve kadin mutlu ya adalet degil bu
Burada tek haksızlığa uğrayan o adamın karısı

O şerefsiz madem sen olmazsan başkasıyla olurum diyo karısını niye bosamiyo nasıl mide var yaaa sizin gibi kadınlarda haaa sende keşke ben cikmasamiydm hayatından diye dovunuyn burda utanmadan Allah sennde adamında belasını versin başka ne diym bilemedim okadar normal biseymis gibi de konu açmış ki pişkin şey karısının haberi yokturdr kesin .hadi okadini saygım yokta kendine demi yok

Donemez cunku bulamaz oyle bi ihtimal yok..sosyal medyada dahil kapali..ulasma imkani yok..birakmadim yol
Birakmadinda nerden biliyn kimlerle ne halt ettiğini adammi sana tekme attı yoksa açık açık anlat sende pek birakack göz yok gibi kene gibisin baksana anlatiklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…