- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Yuzum toparlanir da beynimi toplamam cok zor..tam toparlandim derken bu haber beni mahvetti.yine yiyemiyorum hicbi sey..daha beter olacak suretim.dolgu yaptiririm bi seyler yaptiririm toparlar ama sagligim giderse toplayamayacagim ve ben hazmedemiyorum ya olmuyoD Duzelmiyor gecende konu acmistin,uzuntuden hic birsey yemedim yüzüm çöktü diye foto atmistin hatta.Elalemin sünepesi icin miydi bütün onlar yazık gercekten.senin adına üzüldüm.değer miydi evli bir adam için?
Bu evli adamlara extra bi çekim gücü neden oluyor acaba evli olduğu icin tatli geliyor insanlara herhalde..bu kadar fazla uzuldugune göre seviyorsun baya baya ama senin ki olmayacak duaya amin demek.yüzünün öyle çöktüğünü gordukten sonra ve ardindan bu konuyu görünce gercekten cooookk kızdım sana.Allah akil fikir versin
Karisi var diye uzaklastim zaten.yataga dustum haftalarca yattim kalkamadim..tam toparlandim derken bunu duyunca yikildim ben.cunku haksizliga ugratildim kuyum kazildi o kadin tarafindan.ve kadin mutlu ya adalet degil buAdamın hayatında zaten o arkadaşın olmasa da karısı var. Karısı varken böyle acı çekmiyosun neden diğeri varken canın yanıyoki?
Anlayan beri gelsin.
Asigim..seviyorum..aci cekiyorum vr bu aci sadece adama askimin acisi degil.o kadin yapti etti iyi bi yerde benim sevdigim adamla..ben sifirdan hayatima basliyorum..adalet mi bu
Magdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..Mağdur olman için sessiz sakin intikam planı yapmadan hayatına devam etmen gerekirdi ..
Beynim de felç filan değil ..yanlış kararlar vermiyorum .. Çok zor şeyler yaşadım ama kendimdeyim. Kendi sınıfımdan bir yaratik (bir kisi haric) için hayatımı alt üst edemem ..
Yahu adamın karısı varMagdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..
Sen bi doktora git ,ruh sağlığının iyiligiyle alakalı teyit al .. hiç sağlıklı gelmiyorsun bana ..yaş 33 davranis yaşı 15 ..Magdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..
Magdurum su an.intikam aldigimda magdur olmayacagim evet buna gucum yok su an.yerimden kalkamiyorum yine yiyemiyorum midem sos veriyor..
Psikolojim bozik o netSen bi doktora git ,ruh sağlığının iyiligiyle alakalı teyit al .. hiç sağlıklı gelmiyorsun bana ..yaş 33 davranis yaşı 15 ..
Dengesiz bir ruh halini var. En son başka biriyle evlilik düşünüyordunuz. Şimdi o evli adam için yemeden icmeden kesildi.Birini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
seni anlıyorum canım mantık devre dışı kalıyor aşk olunca bide gerçekten kafaya takıyor insan başkasına kaptırmış gibi düşünüyorsun şimdi ama emin ol o adam sevgini haketmiyor etmiyorlarHicbir beklentim yok..yoktu..yani yapmadim zaten ben kabul etmedim..ama biliyorum ki o kadin arkamdan onun bana ilgisini de bildigi icin onu dolduruyor..beni kotuluyor..ve mutlular..bu beni uzuyo ben yenidrn adapte olamiyorum hayata..bu aksam.disari cikacaktik iptal ettim mesela..kimsryi gormek hicbisi yapmak istemiyorum.mutsuzum ya cok
Ya sen met.res adayı olarak bu kadar üzüldüysen adamın eşi ne kadar üzülür düşün istersen? Bencil olma ve nefes alsın yeterci erkeklerden bir uzak dur kendi hayrın için.. Arkadaşının sahte mutlulugunada kanma kullanıp kullanıp atacak o adam alıp kendine eş yapacak değilya zaten EVLİ..Olum de dahil daha buyuk acilar yasadim ama buna dayanamiyorum.
Yani mutlular hayatlarini yasiyorlar..ben hayir dedim ama onlar mutlu..mutlu olamazlar evli vs buna inanmiyorum..mutlular..ve benim canim cok aciyor.aciyo ya napayim.siz yargilasan8z da aciyo gercek bu..engel olamiyorum.
Karisi var diye uzaklastim zaten.yataga dustum haftalarca yattim kalkamadim..tam toparlandim derken bunu duyunca yikildim ben.cunku haksizliga ugratildim kuyum kazildi o kadin tarafindan.ve kadin mutlu ya adalet degil bu
Burada tek haksızlığa uğrayan o adamın karısıKarisi var diye uzaklastim zaten.yataga dustum haftalarca yattim kalkamadim..tam toparlandim derken bunu duyunca yikildim ben.cunku haksizliga ugratildim kuyum kazildi o kadin tarafindan.ve kadin mutlu ya adalet degil bu
O şerefsiz madem sen olmazsan başkasıyla olurum diyo karısını niye bosamiyo nasıl mide var yaaa sizin gibi kadınlarda haaa sende keşke ben cikmasamiydm hayatından diye dovunuyn burda utanmadan Allah sennde adamında belasını versin başka ne diym bilemedim okadar normal biseymis gibi de konu açmış ki pişkin şey karısının haberi yokturdr kesin .hadi okadini saygım yokta kendine demi yokBirini cok sevdim..evli idi ve ben iliskinin baslamasina izin vermedim.basta evliligini bilmiyordum.iliski baslamadan ogrendim.ve olmadi.cok yalvardi..hayir dedim ama.hayatimin askiydi sanirim.ben bu kadar beni ceken baska bir adam hatirlamiyorum..
Tabi o sana asigim dese de reddetigim 8cin baskasi olacak zaten esimle iliskimiz yok baskasiyla olacagim sen ise cok uzuleceksin dedi.evimi isimi numarami her seyimi degistirip sosyal medyami da kapayim resmen kayiplara karistim..haberini aldim dun arkadasimla beraberlermis.arkadasim da pek sayilmaz ya arkamdan kuyumu kazan biri..cok da mutlularmis..ama ben uzuntuden yine yiyip icememeye basladim..yine hasta olacagim.cok mutsuzum
Birakmadinda nerden biliyn kimlerle ne halt ettiğini adammi sana tekme attı yoksa açık açık anlat sende pek birakack göz yok gibi kene gibisin baksana anlatiklarinaDonemez cunku bulamaz oyle bi ihtimal yok..sosyal medyada dahil kapali..ulasma imkani yok..birakmadim yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?